[ Andrej013 @ 26.06.2008. 22:17 ] @
| zanima me gde(tj da li) mogu naci neke nezvanicne informacije o programu ove godine. Kada izlaze zvanicne tj, koliko dana pre pocetka se javnost obavestava o programu?
konkretno me zanima da li je neko primetio tradiciju pozivanja istih ljudi(grupa), jer bih vrlo voleo da dovedu opet Neno Belana iz nekadasnjih Djavola jer mi je prosli put bilo nezaboravno. da li znate da li je bio na festu 2006 takodje?
eto, da li iko zna neke pojedinosti o ovogodisnjem festu?
pozdrav |
[ bttp @ 26.06.2008. 22:36 ] @
Neno Belan se praktično preselio u Beograd/Srbiju. Već ima svoj "tradicionalni" koncert svake godine za tzv. Dan zaljubljenih, plus ti nastupi na raznoraznim feštama ovoga i onoga. Tako da, ono, malo je već i dosadan :)
[ Andrej013 @ 26.06.2008. 22:45 ] @
pa u sustini, poznato je da su u ex YU 'nasi' bendovi bili poznatiji kod 'njih' i suprotno pa je to i normalno..
ali nije normalno da Neno dodje u PA u dom kulture i naplati soma dinara ulaz...(ili nesto manje)
a i mnogo je veci dozivljaj hiljade ljudi, 50% pijani, neno peva suncan dan ili neku emo pesmu, gomila skakuce, par sirovincina pokazuju 3 prsta ili srednji prst, gomila nasmejanih pijanih ljudi(opet) i celo drustvo koje nije voljno da placa neke velike pare..
eto, samo se secam da je u vreme njegovog nastupa meni bilo ubedljivo najbolje, pa me zanima gde moze nesto da se sazna vise o ovogodisnejm beer festu, da li neko ima neke inside info o tome ko bi mogao da dodje...psoto na sajtu nista ne pise sem datuma odrzavanja
[ bttp @ 26.06.2008. 22:57 ] @
Nemam pojma.
Ja sam bio jednom na Neni Belanu, kad je prvi put gostovao posle rata u Domu omladine 2003. valjda ili tako nešto i isto je bilo super, ali ono iz čiste nostalgije za pesmama iz detinjstva (svi su bili u tom fazonu). E sad kolko puta to može da se ponavlja dok ne dosadi-ne znam. Znam za gorepomenute "tradicionalne" koncerte... Tako da u najgorem slučaju ćeš čekati do 14. februara pa pravac SKC ili tako nešto:)
[ knjazmilos_007 @ 27.06.2008. 15:20 ] @
a gde je to pivo? :D
[ budjavlebac @ 27.06.2008. 16:38 ] @
Ove godine Beer fest se održava na Ušću. Sajt je u pripremi i uskoro ćemo imati više informacija. Izvor: Mondo MTS
[ bttp @ 27.06.2008. 17:32 ] @
Bedak baš je bilo dobro tamo ispod Kališa. A i bliže mi.
[ Andrej013 @ 27.06.2008. 18:11 ] @
stvarno steta.
kalis mi je extra mesto za tako nesto..
jedino to sto moze da se nastrada ako neki...overdoziraju.
[ Nemanja Avramović @ 27.06.2008. 19:13 ] @
pa tako može da se nastrada i na ušću... odnosno bilo gde... :S
jbg, meni ionako svejedno, dolazim iz Mladenovca pa mi je apsolutno svejedno da li ću na Kališ ili na Ušće
[ bttp @ 27.06.2008. 19:33 ] @
Nije svejedno, jer je u pitanju atmosfera a ne puka geografija. Ono mesto pod kališem ima neki šmek, zato je taj beer fest i bio uspešan jer su se ljudi tamo osećali prijatno. Menjanje lokacije je čisto kockanje.
[ Andrej013 @ 27.06.2008. 20:00 ] @
ma mozda je u pitanju prostor...realno, na proslim festovima je guzva bila nesnosna. mislim, ono da se guramo kroz onaj prolaz 10 min da bismo prosli, pa onda jos 'stepenice' do dole...tesko trezan sidje a ne mi ostali ;)
[ bttp @ 27.06.2008. 20:40 ] @
Pa ne ideš tuda. Ideš na donji ulaz ispod zoološkog vrta. Tu nema nikakvih stepenica.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|