[ Reggie @ 27.06.2008. 21:32 ] @
| Dao sam se u potragu za nekim stonim ventilatorom.Kako su krenule ove vrucine,a ja se ionako mnogo znojim postaje mi mucno da se stalno brisem peskirom dok sedim i ucim.E sad ne bih da stavim pored sebe one velike da me duvaju,ukocio bih se za par dana vec neki manji cisto da mi duva u lice.Jel zna neko gde mogu u bg da se kupe takvi manji i kvalitetni?Ne bih da uzmem neki krs kod kineza da mi zvrji ko avion.Nasao sam na netu jedan usb:
http://www.svezakucu.co.yu/www/singleitem_buy.php?id=4010
ali ne znam dal to vredi necemu?Mada bi najbolje bilo neki klasican koji se napaja preko obicne uticnice,ali da je kvalitetan.Nemam ideju gde da trazim pa ako neko zna nek javi.Thanks |
[ Marisav @ 28.06.2008. 13:34 ] @
Moj drugar je ugradio mali ventilator na kacket, a napaja se suncevom energijom. Mozda bi to bilo resenje. :)
[ Boobec @ 28.06.2008. 13:56 ] @
Citat:
Reggie: Dao sam se u potragu za nekim stonim ventilatorom.Kako su krenule ove vrucine,a ja se ionako mnogo znojim postaje mi mucno da se stalno brisem peskirom dok sedim i ucim.E sad ne bih da stavim pored sebe one velike da me duvaju,ukocio bih se za par dana vec neki manji cisto da mi duva u lice.Jel zna neko gde mogu u bg da se kupe takvi manji i kvalitetni?Ne bih da uzmem neki krs kod kineza da mi zvrji ko avion.Nasao sam na netu jedan usb:
http://www.svezakucu.co.yu/www/singleitem_buy.php?id=4010
ali ne znam dal to vredi necemu?Mada bi najbolje bilo neki klasican koji se napaja preko obicne uticnice,ali da je kvalitetan.Nemam ideju gde da trazim pa ako neko zna nek javi.Thanks
Taj USB Ventilator sam ja kupio prosle godine za oko 200din. nije losa fora, ali meni smeta posle 5min.
Kupi bre lepo ventiator, onaj veliki pustis da vrti i uzivas.
POZDRAV
[ Flo33 @ 28.06.2008. 14:12 ] @
Jedno vreme su bile aktuelne stoni a/c. Ne znam kakva je sad situacija.
[ Reggie @ 28.06.2008. 14:37 ] @
Moracu da prosetam do buvljaka da vidim sta imaju jer na Konjarniku nisam nasao.A verovatno da imaju veci izbor.Poz
[ Predrag Supurovic @ 28.06.2008. 17:15 ] @
Bilo sto sto duva u tebe, ma koliko malo bilo - nezdravo je.
[ Challenger @ 28.06.2008. 18:05 ] @
^^^
Xexexe, a jel' onda i vetar "nezdrav"??? Te price kako su ventilatori, promaje i slicni vetrovi nezdravi su za malu decu...
[ Reggie @ 28.06.2008. 19:54 ] @
Cuo sam i ja da nije zdravo,tacnije verujem da nije,ali kad krene pakao ako se ne razladim jos je gore.Mada ne bih ja preterivao...E sad dal je promaja stetna,mislim da jeste,mada ventilator jace duva nego promaja,a efekat je isti,jos ako se preznojis pa te izduva,nakon nekog vremena oseti se ukocenost,a u nekim godinama zaradis i reumu...Znaci zavisi koliko dnevno stojis na promaji,ispred ventilatora,da li se znojis...
[ tahuti @ 28.06.2008. 21:11 ] @
[ Challenger @ 28.06.2008. 22:28 ] @
A koji to ventilator/promaja/klima/vetar duva koncentrisano na ~ 4,5 x 4,5cm??? Mis'im, tako nesto moze da se desi jedino za potrebe experimenta ili ako si totalno prs'o s mozgom!
[ mulaz @ 28.06.2008. 23:10 ] @
uzmi ventilator od kompa, i jedan 12v adapter, i gotovo :D
[ bakara @ 28.06.2008. 23:35 ] @
haha...ovo je bre dobro:
[ Reggie @ 01.07.2008. 09:16 ] @
Slucajno sam vidieo link na elitu
http://www.tehnomanija.rs/katalog/ventilatori
Nadam se da nije problem jer su verovatno platili reklamu cim su zakaceni.
Imaju bas ekstra male ventilatore.Moram da odem da pogledam koja je razlika izmedju ovog od 2400 i ovog od 900din.
[ Jovan_NS @ 02.07.2008. 01:46 ] @
Eh kad bi bila neka klima na usb... :D
[ Reggie @ 13.09.2008. 20:51 ] @
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.