Citat:
momsab:
RAZLOG: jednostavno, ove godine je osetno manje turista nego ranije, cuh od vise izvora
Pa kad su uveli neka retardirana pravila, valjda se ljudima smucilo, i doqrchilo.
Nego, mene nesto drugo interesuje a to je sledece:
Citat:
• Isključenje iz saobraćaja na licu mesta sledi vozaču koji upravlja biciklom sa motorom ili motociklom, bez kacige. Takodje se iz saobraćaja na licu mesta isključuje vozilo sa zatamnjenim staklima i tome vozilu se privremeno oduzimaju registarske tablice. U tom slučaju vozač je dužan da taj nedostatak otkloni za 15 dana. Ako je takvo vozilo u vlasništvu pravnog lica, kazne su izuzetno visoke, za pravno lice od 500 do 5.000 Eura, a za odgovorno lice od 100 do 400 Eura.
Koje je ovo retartdirano pravilo?
Sta, sad ja ne smem svojim kolima koji imaju 1 stepen [25%] zatamnjenja da idem u Lovcejensku Drzavu?
Kako oni meni mogu da oduzmu tablice koje su izdate od MUP-a
Srbije, i da iskljucuju vozilo koje je proslo tehnicki zbog zatamnjenih stakala?
Najbolje sad da pozajmljujem auto da idem na letovanje... Pored mog ispravnog!
I kako to da otklonim nedostatak u roku od 15 dana ako ostajem na odmoru 10 :D?
Jel su ovo pravila samo za vozila sa CG tablama ili i za nas?
Pa ako je za nas, normalno je da ove godine necu otici na more [uostalom, i ne zelim, jer idem u bugarsku] ali imam tamo svu rodbinu sa caletove strane, pa sam hteo da ih obidjem malo, malo Durmitor, malo Biogradsko i to.... Opustencija...
Ono, trebalo bi malo da nauce da rade i da se razvijaju ako su se vec odvojili, a ne da zive i pune budzet od drugih ljudi...