[ anakin14 @ 08.07.2008. 14:50 ] @
Vec dugo (godinama) radi zabave kada se kladim na nekom od online sajtova opicim neku igru na play for fun, i tako sam poceo da igram stalno na globetu igru 24hoursfootball, neko bi rekao da sam lud ali meni je interesantno, iako ne igram za prave pare. E sad mene interesuje da li neko zna, posto mi se cini da je tako, da li se igra razlikuje kada igras na play for fun i play for real money?Jednom sam pre 2 godine cak i probao za pravi novac i cini mi se da sam igrao u drugim uslovima od onih kada je igra bila radi zabave.Mislim logicno bi bilo da se razlikuje, posto bi se tako navlacili ljudi da igraju za real money, ali da li je to po zakonu i ako nije koliko se taj zakon postuje na trzistu online casina. Neke firme su zaista velike - gamebokers,ladbrokes,will hill,globet, i ne bih rekao da bi se tako lako igrale sa tim , ali opet ja sam ubedjen da dok ne igrate za pravi novac da je igrate u drugim uslovima nego za pravi novac, kada softver verovatno ukljucuje neke dodatne algoritme koje prate vase uplate, vas profit, i uplate drugih igraca i prema tome sistem odlucuje kako da se ponasa. Da li neko zna nesto o ovome? |