[ Chieftec @ 10.07.2008. 08:13 ] @
Zdravo, da li neko iz NS zna gde bih mogao u vreme EXIT.a da ostavljam kola, a da to nije shuma u Petrovaradinu. Neki placeni parking uz cuvara ili nestoi slicno ??
Ne mora da bude blizu, moze negde u gradu, nebitno koliko daleko.

Oba automobila koja imam su relativno upadljiva, iako nije nista specijalno, ne bih voleo da ostavim tamo u mraku, dok potencijalni obijac zna da me nema pre jutra
[ pbenka @ 10.07.2008. 11:46 ] @
Ima neka garaža pored spensa, e sad dal tamo ima čuvara (valjda ima kad je zatvorena) i kako to čuvaju, nek kažu oni koji imaju neka iskustva.
[ Bojan Basic @ 10.07.2008. 11:56 ] @
Ako ti nije bitno koliko daleko, ostavi auto na parkingu neke pristojno udaljene zgrade.
[ Challenger @ 10.07.2008. 14:56 ] @
Parking kod pozorista, negde na Bulevaru, parking Hotela Park, parking Spens-a, Merkator, itd, itd.
[ Miroslav Jeftić @ 10.07.2008. 15:02 ] @
Najbolje kod Pozorišta ili kod Bazara, ako bude slobodnog mesta. Hotel Park je prilično daleko.
[ Chieftec @ 10.07.2008. 18:47 ] @
Hvala na savetima, razmotricu i gde nadjem mesto tu sam. Valjda cu se i vratim kolima :)

U pravu ste, neki osvetljeni parking i bice ok, ne mora cuvar. Sve je bolje od Petrovaradina sigurno.
[ Vlada1001 @ 10.07.2008. 21:08 ] @
Stani na parking kod ulaza u Višu poslovnu školu na Limanu, portiri dežuraju non-stop i osvetljeno je. Vrlo blizu je egzitov kamp
[ Beltrammi @ 10.07.2008. 21:10 ] @
probaj u Petrovaradinu da zamolis nekoga da ti ga pricuva u kucnom dvoristu, uz naravno naknadu.
[ VladoMNE @ 12.07.2008. 09:24 ] @
Jel moguce da se gore jos tolko kradu kola ? Kod nas u CG vise toga nema (makar nisam cuo ne znam od kad da je nekome ukradeno vozilo), vjerovatno su se sad prebacili na posao sa drogom pa su im kola mala zarada :)
[ flighter_022 @ 12.07.2008. 13:20 ] @
Citat:
CrAzYBoY_LuD: Jel moguce da se gore jos tolko kradu kola ? Kod nas u CG vise toga nema (makar nisam cuo ne znam od kad da je nekome ukradeno vozilo), vjerovatno su se sad prebacili na posao sa drogom pa su im kola mala zarada :)

hehe, i to je napredak. Sestra mi je sa zetom otisla u CG kod njegovih na odmor kolima, valjda se nece busom vratiti ;)
[ VladoMNE @ 16.07.2008. 20:05 ] @
Ne bi trebalo bez ako nisu ostavili drogu u kola hehehehehe :p
[ Chieftec @ 16.07.2008. 21:32 ] @
evo me, nista nije bilo kolima

malo sam se provozao petrovardinom i na kraju ostavljao ispred zgrade rtv vovjvodine, ne znam koja je ulica, ali dovoljno daleko od centralnog dogadjaja. I jednom je bilo negde na parkingu u centru, pocetak jevrejske, ispod nekih bilborda osvetljeno maksimalno.