[ MatezYU @ 29.07.2008. 08:02 ] @
Promenio sam mesto prebivalista (licna karta mi je odradjena za sada). U bivsem mestu gde sam bio prijavljen u mup-u su mi rekli da kazem tamo gde se budem prijavio da mi pokupe dokumenta jer sam vozac - kao oni ce sve srediti. Medjutim mene ovde niko nista nije pitao u novom mestu gde sam prijavljen. Sada mi je auto regisrovan na staru adresu, vozacka takodje a licna na novu. Cuo sam da ovo moze da pravi problem, pogotovo ako je auto registrovan na jednu adresu a vozacka na drugu adresu. Gde da idem sta da radim i sta je najbezbolnije? Ovde kada odem na salter dok ne dodjem na red treba mi 4 sata a i radim svaki dan prepodne.. Razmisljam da auto preregistrujem na burazovo ime, da se ne bi zezao oko menjanja tablica i ostalo - neka ostane u staroj opsini. Prosli put kada sam preregistrovao auto od vlasnika morao sam da placam razne poreze, dazbine i gluposti u opstini u kojoj je auto bio registrovan. Da ne bi sada isto to radio mozda je najbolje da registrujem na bratovo ime a sve ostane isto, tablica itd.. |