[ fade @ 03.08.2008. 13:24 ] @
| Brat mi je uzeo nekog jugica, fino izgleda, samo sto pusta ulje, koliko sam razumeo, ulje pusta na semering od bregaste osovine, i da bi zbog toga terbao ceo motor da se vadi, ali je neki nazovi majstor savetovao da se to ne dira,jer je gumica vec deformisala mesto gde stoji i da bi novi semering drzao 304 meseca, a i morao bi ceo motor da se vadi. Koliko je ovo istina, i da li ako takav problem postoji, moze da se sredi. Ulje pusta na desnoj strani, na zamajcu koji okrece kais za alternator. |
[ sasa022 @ 03.08.2008. 15:10 ] @
Pomesali ste bregastu osovinu i radilicu :)
[ vidan kv @ 03.08.2008. 23:12 ] @
.....postoji još jedan mali trik a to je da obradiš remenicu i da skratiš oprugu na semeringu......pozzz!
[ fade @ 16.10.2008. 08:26 ] @
Zamenjen semering, auto radio normalno nekih 7-8 dana, presao oko 400 km i opet poceo sa starim navikama, zasto ? Da li je semering mogao da se deformise za to kratko vreme, stari je izgoreo od toplote, guma je bila krta, da li mozda pusta ulje na nekom drugom mestu, uglavnom, poceo je veoma da nervira.
[ vidan kv @ 17.10.2008. 18:47 ] @
Citat:
vidan kv: .....postoji još jedan mali trik a to je da obradiš remenicu i da skratiš oprugu na semeringu......pozzz!
......ako nije glupo da citiram sebe.........pozdrav!
[ armikova @ 23.10.2008. 06:54 ] @
Možda nisi kupio kvalitetan semering!!! Meni na tipeku tu uvijek piša ulje jer nema kvalitetnog dućana u blizini za te semeringe. Ćekam prvu priliku da se ode u inostranstvo!!!
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.