[ Zeleni zub @ 11.08.2008. 23:14 ] @
Svako ima nekog prijatelja sa kojim se baaaaaaas dugo nije video/cuo a zeleo bi da stupi u kontakt sa njim.
Neka ovo bude tema gde ce se takvi ljudi pronalaziti, a ako su ES-aktivni jos i bolje...

Dakle, od 1997. godine se nisam cuo sa Miroslavom Stojanovicem (aka mitcho) iz Bajine baste. Studirali smo zajedno ETF u BG... ako ga neko poznaje nek ga posalje ovde ili neka mu da mail darko $at$ milicevic.biz da se javi
[ sasa022 @ 11.08.2008. 23:58 ] @
Mozda ti je lakse da kolegu nadjes preko telefonskog imenika

www.belestrane.nadlanu.com/site/
STOJANOVIĆ MIROSLAV 031 866* i 031 861*
ul. HAJDUČKA i RAJKA TADIĆA , BAJINA BAŠTA
[ caplja caplja @ 12.08.2008. 02:21 ] @
Ili da ga trazis na sajtovima koji okupljaju znatno vise ljudi: facebook, myspace, skype,...
[ Beltrammi @ 12.08.2008. 09:15 ] @
Cekaj, ako sam te dobro razumeo trazis Miroslava Stojanovica zvanog Mitcho iz Bajine baste ?
[ p_dragan @ 12.08.2008. 13:18 ] @
Citat:
Zeleni zub: Dakle, od 1997. godine se nisam cuo sa Miroslavom Stojanovicem (aka mitcho) iz Bajine baste. Studirali smo zajedno ETF u BG... ako ga neko poznaje nek ga posalje ovde ili neka mu da mail darko $at$ milicevic.biz da se javi

http://www.new.facebook.com/s....Miroslav+stojanovic&init=q
[ Zeleni zub @ 12.08.2008. 16:30 ] @
@sasa022
Kad sam raspitivao pre dve godine o njemu jedan poznanik mi rece da je otisao negde u inostranstvo, zato nisam pokusavao na belim stranama.

@caplja caplja
Pokusao sam najpre na google-u i facebook-u ali po slikama ne bih rekao da je bilo ko od njih. Google cak za ovo mitcho obozava da me zatrpa nekakvim Meksikancima
A sto je najgore nisam siguran ni da li mu je to i dalje nadimak

Da gori kuca - ne gori, bilo bi resenja kako ga naci, ali setih ga se skoro i tako.

PS
Imao sam do skoro njegov sajt na galebu na ETF, ali takav je od kako smo se on i ja upoznali, bez 'friskih' podataka