[ Eurora3D Team @ 15.08.2008. 17:48 ] @
| Koja je verzija Microsoft Visual C++ ? |
|
[ Eurora3D Team @ 15.08.2008. 17:48 ] @
[ deerbeer @ 21.08.2008. 19:36 ] @
Tabove ne mozes da editujes u design-mode i to je tacno.
Mozes da napravis posebne prozore (non-dialog) u resource editoru pa da ih onda "rucno" dodas kao child prozore na tabove uz minimalan kod, i nema mnogo veze sa verzijom alata jer je taj sistem tabova nazalost ostao takav od VS 6.0 [ cocteau @ 21.08.2008. 20:37 ] @
hvala sto ste se javili, izvinite sto me nije bilo, imala sam puno oko faksa i bez ovoga.
VS mi je iz 2002, dakle nije najnoviji, ali sam, kako sam otvorila temu, i jos malo procunjala po netu (malo bolje tacnije) pronasla par stranica na kojima sam videla kako da uradim, dakle sve "rucno" ovo mi je dosta pojasnilo stvari, pa evo pogledajte http://www.codeguru.com/cpp/co...tabcontrols/article.php/c5239/ i sad u sustini, pravim taj tab dijalog sam za sebe, kao sto deerbeer kaze, dodacu ga prakticno ga child dialog, jer meni jedan deo "osnovnog" dijaloga i treba da ostane tamo takav kakav jeste, tj fiksiran. malo sam brljala na pocetku, probala na vise nacina, tj pristupa (kazem nalazila sam razlicite pristupe), i nisam se snasla sa tim kako da "povezem" moja dva dijaloga da budu jedan (osnovni dijalog kao sa leve strane a desno tab), ali sam danas ukapirala (nadma se).. Copyright (C) 2001-2026 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|