[ DEXA616 @ 24.08.2008. 00:29 ] @
e ovako da krenem mojim problemom posedujem opel corsu b 1,2 iz 97godine u mom je posedu vec nekih 5 godina i nisam sa njom imao vecih problema do sad naime pre nekog vremena joj je odradjena polu generalka jer joj je oslabila kompresija i nije htela da upali Sljakala je ok neko vreme da bi posle jednog duzeg puta skontali da trosi koliko god moze, po mojoj proceni od 12l pa navise posto sam auto oterao kod ovog lika sto mi je radio polu generalku on je valjda promenio brizgac i rekao da je sto se njega tice mehanicki sve ok ali da je katalizator pun i da su ostali lonci dotrajali i puni tu sam ja stupio na scenu isekao sam katalizator i kod ortaka navario cevku. srednji lonac mi se cinio dobrim pa sam ga ostavio a zadnji sam kupio nov mislio sam da ce to resiti problem ali i dalje je potrosnja ista razmisljo sam da proverim lamba sondu posto koliko se ja razumem lamba sonda bi trebala da proverava izduvne gasove i ako je smesa prebogata da posalje informaciju kompjuteru ECU da malo smanji benzin. Da li neko zna kako da proverim da li mi je lamba sonda okej? I da li neko ima ideju gde da potrazim krivca da zaboravi da kazem da mi se u voznji pali ona lampica sto signalizira pumpu goriva |