[ jeftonikius @ 27.08.2008. 17:00 ] @
Hehe... Ajde Cigani da se ne javljaju, i oni koji ne prate 'odavno naš fudbal i baš ih briga za isti' :-)
Ja sam bio na prvoj utakmici, i prvo poluvreme je bilo nestvarno :-) Nadam se pobedi, ali mislim da će se na tome i završiti, samo na nadi hehe :-) Mislim da će biti ludnica ako prodjemo :-)

[Ovu poruku je menjao pajaja dana 27.08.2008. u 20:05 GMT+1]
[ Neythan @ 27.08.2008. 17:27 ] @
2-1 za Fener :)
[ fanfon @ 27.08.2008. 17:28 ] @
Ja se nadam samo da cu zaraditi mojih 1000 dinara ako Fener pobedi. Kladio sam se sa jednim zagrizenim Grobarom jer smatram da nema nade za nas fudbal. Sa druge strane, on se kladio cisto navijacki...
[ djole_za @ 27.08.2008. 17:35 ] @
reakcija ce mi biti ravna reakciji kao kada bi mi neko rekao:"da li znas da se u kazahstanu u prvom kvartalu ove godine proizvelo toliko i toliko tona psenice i hmelja?"..
[ mark87 @ 27.08.2008. 17:35 ] @
Bicu srecan i zadovoljan... Dovoljno... ;)
[ Laki_Gen @ 27.08.2008. 17:37 ] @
Bice festa!!!! Zgazice parni valjak Turke, a onda slavlje.
[ jeftonikius @ 27.08.2008. 17:39 ] @
Hehe, ipak se javili 'Cigani' i oni koje ne interesuje odavno 'naš fudbal' :-)
Mislim, nisam zagrižen, ali eto, povrh svih stvari koje volim, volim i fudbal :-) Nije baš da nam je fudbal u offside-u, juče Borac prošao, najverovatnije će i Zvezda i Voša... Partizanu ne gine UEFA... Radomir Antić je tu... Sport je jedna od retkih stvari koja može da izazove plejadu pozitivnih i istinskih emocija :-) Ae pa ćemo da vidimo uskoro :-)
[ djole_za @ 27.08.2008. 17:50 ] @
Citat:
jeftonikius: Hehe, ipak se javili 'Cigani' i oni koje ne interesuje odavno 'naš fudbal' :-)

nisam "ciganin"[po tom pitanju sam neopredeljen,niti mi je neki fetis da se izjasnjavam kao "grobar" ili "delija"],a fudbal me ne interesuje uopste,ni domaci,a bogami ni strani..
[ mark87 @ 27.08.2008. 23:01 ] @
Uefa Mafia!!!
[ Fuzz @ 28.08.2008. 00:24 ] @
Autogol iz nepostojeceg ofsajda....sto cuda...
[ jeftonikius @ 28.08.2008. 08:28 ] @
Kao i u politici :-) Dupli standardi :-) Očigledna krađa i nepravda, ali se mora prihvatiti nova realnost :-) Zvuči poznato?!
[ Marisav @ 28.08.2008. 08:59 ] @
Ha ha ha kada izgubite uvek se vadite kao krive vam sudije, nepravda, bla, bla, bla. Jednostavno receno Partizan je sramota od kluba.
[ jeftonikius @ 28.08.2008. 09:05 ] @
Daleko od toga da su krive sudije, ali je evidentno da se osim protivničke ekipe mora igrati i protiv njih. Da je bilo nepravilnosti, bilo ih je mnogo, i to oba puta u ključnim momentima.
A videćemo Evropsku Srem, Banat, Zvezdu večeras ;-) Puno sreće želim, trebaće.
[ Mobtel @ 28.08.2008. 10:07 ] @
Takodje puuuuno srece treeebaceeeeeeeee vam.
[ bventil @ 28.08.2008. 10:52 ] @
samo kratko.

Sudija spanac sudi timu koji ima bivseg selektora Spanije(prvaka evrope) i njihovog najboljeg strelca.
Mogao je da sudi i rodjeni brat luisa aragonesa, na isto mu dodje.

NAPRED ZVEZDO! Ako moze Borac, mozes i TI!!!
[ kristi1 @ 28.08.2008. 11:26 ] @
Partizan nema odbranu, ne pamtim kad sam gledao neku utakmicu da je odbrana onako izgubljena u vremenu i u prostoru. Da Turci znaju da igraju fudbal napunili bi Partizan. Broj 37, levi bek ili sta li je vec, decko nije znao sta se dogadja sinoc i gde se zapravo nalazi. Ni ostali u odbrani nisu bolji, ne zna se sta ko igra i koji deo terena pokriva. Napad takodje, niko se ne ubacuje u prazan prostor, nema ubacivanja iz srednje linije i po bokovima, netacna dodavanja i slab prijem lopte, pogotovo ako je lopta nabacena visoko (100% je izgubljena). Centar sutevi i ubacivanje iz kornera katastrofa. Jedina svetla tacka u Partizanu je "oprema", dresovi su zadnji modni trend, svaka cast, samo sto ovo nije modna pista nego fudbalski teren.
[ Fuzz @ 28.08.2008. 21:05 ] @
Jeste, i toliki su slepci da klubu od 120 miliona sudije trebaju da odradjuju posao u obe utakmice kako bi prosao dalje...vazi...
[ Laki_Gen @ 28.08.2008. 22:02 ] @
Padose i Cigani. Sudije su dale sve od sebe al' ne ide na silu. Da su sudili Partizanu pola od ovoga sto su dosudili Zvezdi, osvojio bi Partizan Ligu Sampiona!
Ko se poslednji smeje ....
[ Marko_L @ 28.08.2008. 22:17 ] @
Draganeeeeeee. Dragaaaaaaaaane... ne radiš šta sam ti rek'o je8em ti lebac krvavi :)
[ vladd @ 29.08.2008. 01:11 ] @
Odakle vam snaga jos i da gledate nas fudbal
[ mark87 @ 29.08.2008. 02:24 ] @
Citat:
Marisav: Ha ha ha kada izgubite uvek se vadite kao krive vam sudije, nepravda, bla, bla, bla. Jednostavno receno Partizan je sramota od kluba.

Ko nije gledao utakmice, nema potrebe ni da komentarise iste, zar ne??
[ Silencer @ 29.08.2008. 06:44 ] @
Nabijam za Partizan od malena :) I mogu vam reci da nisam ni znao da igraju sa Fener-om do sinoc kad se zavrsilo :P
Cela moja poenta je da ovaj nas propali fudbal ne pratim, jer generalno svi sportovi u Srbiji su nam unakazeni do maximuma, tako da me ne cudi ako su retardirano izgubili.
[ jeftonikius @ 29.08.2008. 11:39 ] @
„Partizan nema odbranu, ne pamtim kad sam gledao neku utakmicu da je odbrana onako izgubljena u vremenu i u prostoru. Da Turci znaju da igraju fudbal napunili bi Partizan. Broj 37, levi bek ili sta li je vec, decko nije znao sta se dogadja sinoc i gde se zapravo nalazi. Ni ostali u odbrani nisu bolji, ne zna se sta ko igra i koji deo terena pokriva. Napad takodje, niko se ne ubacuje u prazan prostor, nema ubacivanja iz srednje linije i po bokovima, netacna dodavanja i slab prijem lopte, pogotovo ako je lopta nabacena visoko (100% je izgubljena). Centar sutevi i ubacivanje iz kornera katastrofa. Jedina svetla tacka u Partizanu je "oprema", dresovi su zadnji modni trend, svaka cast, samo sto ovo nije modna pista nego fudbalski teren.“

Nadam se da će nam KRISTI1 dati isto takvu analizu Zvezdine igre od juče. Dresovi im nisu nešto... ima li svetle tačke?
[ Nemanja Avramović @ 29.08.2008. 21:04 ] @
Citat:
Silencer: Nabijam za Partizan od malena

A šta to nabijaš za Partizan?
[ kristi1 @ 29.08.2008. 21:17 ] @
@jeftonikius

Zvezda nikad nije ni imala dobre dresove, tako da to nije nista novo, a utakmicu nisam gledao da se ne bi nervirao kao sa Partizanom pa ne mogu da komentarisem, ali ocigledno da su ispali majmuni na sred Marakane, bruka.
[ su27killeryu @ 29.08.2008. 23:09 ] @
Zvezda je imala dobre dresove (Classic :D ) imala je i dobar tim i srece da osvoji LS (za osvojiti LS to treba svakome pa i zadnjih godina se ne zna siguran pobjednik). Zadnjih godina a pogotovo ove imamo trop tim i trop srecu (dinamo kijev rozenborg strazbur bajern sad ovi indijanci itd.). Cak nam je i sudija pomogao (mada je to krivica linijskog) i ni to nije bilo dovoljno.