[ sasabraj @ 07.09.2008. 20:13 ] @
Da li je neko citao knjigu Tajna (Secret) i gledao istoimeni film?
Molim vase misljenje u pogledu sadrzaja i ideje koju nam film nudi.
[ Agent Smit @ 08.09.2008. 09:04 ] @
Gledao sam film, dao mi ga ortak, kao pogledaj ga..generalno ideja mi se sviđa, koliko je to sve realno, na nama je da prosudimo, sve je u fazonu da imaš pozitivne misli i to...interesuje me koliko je cela ideja opšte prihvaćena ili je to još jedan od američkih fazona, pošto je ceo film urađen kao jedna marketinška prezentacija...
[ sasabraj @ 08.09.2008. 11:39 ] @
Cijela prica se oslanja na NLP,bilo je price o tome na ovom forumu.Dakle,resavanje unutrasnjih resursa pomaze da bolje funkcionisemo.Da li materija izlozena u knjizi nam pomaze u smislu jacanja motivacije za ostvarenje odredjenog cilja ili privlacenje okolnosti...tu sam pomalo zbunjen.
Ali cinjenica je da.."ako ne znas kuda ides,nije bitno kojim putem si posao"
[ superbaka @ 08.09.2008. 13:05 ] @
moze li imdb link, ne mogu da nadjem tacan?
[ jericho1405 @ 08.09.2008. 13:23 ] @
http://www.imdb.com/title/tt0846789/
[ Kardanski @ 08.09.2008. 15:22 ] @
Jos ranije sam gledao film i koliko se secam, mogu reci da je tu samo izneta osnovna ideja zakona privlacenja.
Nedovoljno je posvecena paznja glavnoj stvari (shvatanje vaznosti sadasnjeg trenutka, nacin funkcionisanja nase podsvesti, sta podsvest razume i prihvata(slike+emocije),itd...).
Mozda film i nije bas za ciste pocetnike u ovoj oblasti ali definitivno moze zainteresovati gledaoca da malo dublje pocne da proucava "sve ono sto se ne uci u skoli"