[ Ocu TFT @ 12.09.2008. 01:47 ] @
Citao sam par diskusija na temu i vecina se razlicito zavrsavala, pa vam saljem konkretan "problem". Zelim jednostavno da ofarbam ceo telefon (osim displeja naravno) u belu boju. http://i362.photobucket.com/albums/oo64/mileganci/beli-b100.png To dalje znaci da pored maske zelim da prefarbam i sve dugmice na tastaturi, tako da se ne vide ni brojevi i slova, a ni bonus dugmici za javljanje i prekidanje veze. Naravno, zelim da dugmici imaju i dalje svoju funkciju, znaci da mogu da ih nesmetano pritiskam, te da isti ne budu zalepljeni za ostatak kucista telefona. Citajuci pomenute postove, dosao sam manje-vise do zakljucka da bi prvo trebalo da ismirglam telefon vodenom smirglom (ili nekom mega finom), pa da nanesem prajmer ili po drugom scenariju bamper sprej. Fora je u tome sto je telefon koji zelim da prefarbam crne boje, pa nisam siguran da li ce se boja dobro primiti. Spreman sam za savete :) Sta da iskoristim u ovom postupku, kako tacno da nanosim farbu i gde da nabavim potrebne stvari (pretpostavljam da je svaka druga farbara OK). |