[ BloodMage @ 17.09.2008. 09:11 ] @
| E, ovako > Imam sledeci problem : Podneo sam zahtev za izradu novog pasosa 28. 08. 2008. god. Kao sto znate rok za izradu tog pasosa je 30 dana ( mada oni kazu da tek posle isteka roka meni stize pasos, sto je apsurdno ). Problem je u tome sto ja trebam da predam dokumenta za vizu do 25. 09. 2008. god. , sto znaci da pasos nece stici na vreme. Da li postoji neka mogucnost da se ubraza ovaj proces, znaci bilo sta. Ja sam iz Nisa a to se kao salje za Beograd pa odatle oni vracaju nazad. U pitanju je ekskurzija i stvarno bih zeleo da idem ! :)
Unapred hvala ! |
[ deerbeer @ 17.09.2008. 09:51 ] @
Mislim da ne mozes sada nista da uradis po tom pitanju jer si vec podneo zahtev.
Mogao si pre predaje dokumenata za pasos da dobijes napismeno od firme u kojoj radis (ako si zaposlen) da ti treba pasos za "sluzbeni put",
i to se predaje u Ljermontovoj na Konjarniku.Pasos se dobija za 2-3 dana max.
[ pjokic @ 17.09.2008. 21:43 ] @
@BloodMage
Probaj da odes za koji dan da se raspitas da li je gotov. Ja sam predao letos za pasos i bio je gotov za 20ak dana, a slicna su iskustva ljudi sa kojima sam pricao ispred vrata dok smo cekali na red za podizanje pasosa. Dakle, od ponedeljka pravac u SUP i pitaj.
Pozdrav.
[ misaj @ 18.09.2008. 05:18 ] @
Ja sam kada sam predava za pasos u julu dobio informaciju da niko ne moze da mi garantuje da cu ga dobiti do kraja godine? I podneo sam za stari pasos, dobio ga i putujem za nekoliko dana.
[ Black_eyed @ 18.09.2008. 06:32 ] @
Za novi pasos mi niko nije mogao reci kada bi ga dobio a trebao mi je pasos hitno.
Trazio sam stari, uz firmin papir (sluzbeni put) i razgovor sa nacelnikom za pasose, dobio sam pasos za 24h. Nisam imao nikakvu vezu u SUP-u. Ovo savko moze da uradi.
[ BloodMage @ 20.09.2008. 10:57 ] @
ljudi stigao mi je pasos i to cak 11 dana pre roka, znaci za 19 dana. Mozda je to zato sto sam poslao pismo mupu, a mozda i nije zato sto mi nisu poslali odgovor. Ali nema veze, bitno je da je stigao...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.