[ Laki024 @ 21.09.2008. 17:25 ] @
Otvaram ovu temu iz razloga sto je tema ukidanje vojne obaveze zakljucana vec dosta dugo vremena iako mislim da ne bi trebala da bude, a sve to zbog kosovske krize i depolitizacije ovog foruma ( sto podrzavam ).

E sada ministar odbrane je najavio da ce se vojska potpuno profesionalizovati prekljuce sto je bilo i u vestima, pa bih molio ovde sve koji su imali iskustva , a i oni koji nisu da otvorimo raspravu o odlaganju vojnog roka polsle 27 god , odnosno do 2010. godine, kada bi trebalo da dodje NAPOKON do ukidanja vojnoig roka i obaveznog sluzenja vojnog roka u Srbiji.

Uz duzno postovanje prema modelatorima ovog foruma , iskreno se nadam da ovu temu nece biti zakljucana posto mislim da mnogo ima zainteresovanih koje zanima ova rasprava na ovu temu. Hvala
[ superbaka @ 21.09.2008. 20:05 ] @
naravno da ce biti zakljucana jer trazis savet za izbegavanje zakonske obaveze...

evo npr. mozes da lomis nogu, ruku i sl. svake dve nedelje sve do 35-te godine... mislim da mozes da pravis i malo veci razmak izmedju ali to moras da vidis sa vojnim odsekom koliko mogu da ti tolerisu vremenski razmak...
[ 101010 @ 21.09.2008. 21:08 ] @
Npr. odseli se iz Srbije [dobij boravak u inostranstvu] i ne mogu ti nista, ovo je legalno resenje.

Najgluplja stvar [!] koja se moze destiti coveku u dvadesetim je oduzeta godina dana zivota ili koliko vec...
Nek pokupe penzionere da idu u vojsku, ionako nemaju sta da rade, a porodicu su vec napravili...
Srecno!