[ Alexandar_d @ 29.09.2008. 21:06 ] @
| Interesuje me jedno dugme na Passatu B5 1997. godiste. Naime, postoje dvije tipke lijevo od volana a desno od prekidaca za svjetla. Dakle, postoji jedna kako da kazem scrool tipka pomocu nje stimam osvjetljenje instrument table, a do nje isto postoji scrool tipka sa opcijama 0,1,2,3 i ne znam sta znaci??? Moze li mi neko reci sta ta tipka predstavlja? |
[ bantes9 @ 29.09.2008. 21:17 ] @
Trebalo bi da sluzi za podesavanje farova po visini.
Najbolje ces to isprobati ako auto parkiras naspram neke prepreke, upalis svetlo i malo se poigras sa tim skrolom.
[ Alexandar_d @ 29.09.2008. 21:31 ] @
E izgleda da je to... Samo... me zanima koja bi bila neka optimalna visina farova? Zasto uopce to postoji? Zasto bih uopce stimao takvo sto?
[ inobradovic @ 29.09.2008. 21:51 ] @
optimalnu visinu ces naci na tehnickom pregledu,nek prislone onaj aparat za svetla i nek ti nasteluju farove.
a postoji za to recimo kad je magla ti spustis farove da bi bolje video ili ako ti je auto u gepeku natovaren a samo vozac u autu farovi odose gore i tako ima jos situacija
[ Alexandar_d @ 29.09.2008. 21:59 ] @
Citat:
inobradovic: optimalnu visinu ces naci na tehnickom pregledu,nek prislone onaj aparat za svetla i nek ti nasteluju farove.
a postoji za to recimo kad je magla ti spustis farove da bi bolje video ili ako ti je auto u gepeku natovaren a samo vozac u autu farovi odose gore i tako ima jos situacija
E to je vec potpun odgovor. Zahvaljujem. Ima li jos kojih situacija pored magle i opterecenja gepeka kad treba spustat/dizat farove?
[ inobradovic @ 29.09.2008. 22:14 ] @
u sustini ja nisam to nikad koristio i ako imam na autu za maglu upalim maglenke pun gepek nikad nisam vozio nocu jednostavno me mrzelo, a mozes koristiti na velikim uzbrdicama ili nizbrdicama kad farovi udaraju u put blizu tebe tad ih podignes ili ako recimo promenis tockove pa visine guma napred i pozadi nisu iste da dostelujes kako treba i tako ocenis sam ali si me lepo podsetio da probam moje da nisu zardjali od nekoriscenja.
[ Alexandar_d @ 29.09.2008. 22:54 ] @
Jel i u tebe Passat, ako jest koji je?
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.