[ Silencer @ 27.10.2008. 12:47 ] @
Da krenem ovako :) molim Vas prvo procitajte ceo tekst, i da mi date odgovor na moje pitanje koje cu postaviti :) Posto se ne razumem mnogo oko zakona, a zivo me interesuje dal i postoji neki zakon za zloupotrebu e-mailova. Problem je sto neko salje e-mailove kao primer da dam [email protected], taj e-mail ne postoji a mirko.com je moj domain. Korisnik se predstavlja kao admin tog domena, napravi MSN nalog koji naravno ne moze da verifikuje. I iskreno mi pravila problema. Iz izvora pracenja i posto je lik glup skontam o kome se radi, i mene sad interesuje posto on meni pravi probleme raznim ugovorima koje salje putem te adrese, pa ja dobijem svasta na svoj e-mail, kako da resim ovo pitanje. Iskreno zelim da ovo prijavim policiji, i da ga oni procackajum jer ne mogu da se cimam da idem doc Nis da decka navatam i bijem jer cu realno ja da najebem onda i nista nisam uradio :) Da li postoji zakon na koji mogu da se pozovem napisem da mi lik pravi probleme i odnesem to u SUP da se realizuje. Problem je sto je domain bitan i sto preko njega i ovim sistemom rada moze da napravi meni probleme, a za korisnike koje na MSN ne vide da je accout nije verify bi mu poverovali da on ima nesto samnom. Kako ja da resim ovaj problem. Dokaze iam btw ;) Ako ne postoji pravno resenje :( kako onda da resim da mi ne registruju naloge na raznim sajtovima sa e-mailovima mog domaina koji ne postoje. |