[ Beltrammi @ 29.10.2008. 06:39 ] @
Da li neko zna da li je moguce platiti karticom tj. preko interneta uplatnicu znaci onu spp tj sto je nekat bilo sdk. Treba mi posto moram da placam neke stvari u Srbiji iz inostranstva. |
[ Beltrammi @ 29.10.2008. 06:39 ] @
[ srdjee @ 29.10.2008. 08:06 ] @
Tesko, zato sam ja sebi ostavio racun u Intesi i koristim njihov online banking za placanje po Srbiji
[ Beltrammi @ 29.10.2008. 19:14 ] @
ok, a da li mozes iz inostranstva da prebacis novac na inteza racun ili si tamo deponovao neku sumicu koju koristis po nahodjenju ?
Koliko vremenski traje otvaranje racuna ? [ Lesli Eldridz @ 29.10.2008. 19:48 ] @
Normalno da mozes da prebacis pare, a za otvaranje racuna ne znam, kratko traje ako dodjes u banku. I ne mora intesa, moze bilo koja banka.
[ srdjee @ 29.10.2008. 21:31 ] @
Pa ukoliko je hitno mogu da prebacim sam sebi putem online bankinga moje banke u AT na devizni u Intesi, ali obicno deponujem nesto kad odem u Srbiju jer me ovako Foreign transfer kosta min 14.5€ po transakciji, e sad ako recimo hocu da platim samo racun za mobilni od 10€ onda mi se vise isplati da deponujem.
Otvaranje racuna u Srbiji je momentalno , moras otvoriti i dinarski i devizni i prijaviti se za online banking uslugu, ali ne znam tacno kolko vremena treba za aktivaciju iste, recimo u Intesi treba oko mesec dana da dobijes miniCD s kojim se logujes i mozes da vrsis sva placanja, dok sa obicnim loginom ne moze sve. [ srdjan_m @ 30.10.2008. 11:42 ] @
Citat: srdjee: Pa ukoliko je hitno mogu da prebacim sam sebi putem online bankinga moje banke u AT na devizni u Intesi, ali obicno deponujem nesto kad odem u Srbiju jer me ovako Foreign transfer kosta min 14.5€ po transakciji, e sad ako recimo hocu da platim samo racun za mobilni od 10€ onda mi se vise isplati da deponujem. Otvaranje racuna u Srbiji je momentalno , moras otvoriti i dinarski i devizni i prijaviti se za online banking uslugu, ali ne znam tacno kolko vremena treba za aktivaciju iste, recimo u Intesi treba oko mesec dana da dobijes miniCD s kojim se logujes i mozes da vrsis sva placanja, dok sa obicnim loginom ne moze sve. U Unicreditu se usluga OnLine banking-a aktivira za dan-dva...bar je tako bilo ranije Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|