[ Papazjanija @ 05.11.2008. 14:33 ] @
| Pozdrav,
vec par dana pokušavam da iskopma odgovor na sledeće pitanje ali nikako ne uspevam. Da li neko mozda zna koja je procedura u sledećem slučaju:
1. Izvadio sam biometriski pasos
2. Sledece nedelje cu u LK (stara LK) da upisem novu adresu, posto sam se nedavno preselio
3. Da li promena adrese mora da se evidentira i u pasosu i ako mora koji je postupak???
Unapred hvala
|
[ Java Beograd @ 05.11.2008. 14:34 ] @
Koliko ja znam, u koristiš sošpa dok ti ne istekne. Šta se tiče Švabe (na primer) koja ti je ulica i broj ?
[ James @ 06.11.2008. 10:08 ] @
Bas sam sinoc gledao moj stari pasos i video da na njemu stoji adresa. Da ne bude recimo problem kada se podnosi viza a oni proveravaju tvoje podatke da ti stoji jedna adresa u pasosu a druga u sistemu(tj u nekoj zajednickoj bazi na nivou drzave kojoj amabasede predpostavljam imaju pristuo)
[ danilo.s @ 07.11.2008. 04:02 ] @
Hm... koji je uopšte smisao da adresa stoji u pasošu? Pitam zato što, na primer, američki pasoš moje mlađe sestra ne sadrži taj podatak. S druge strane, pošto znamo da je Srbija skroz suluda država, možda je poenta da te nateraju da provedeš dane zavitlavajući se sa birokratijom kako bi zamenio _sva_ lična dokumenta svaki put kada se preseliš. To već ima smisla.
[ commissar @ 07.11.2008. 11:36 ] @
Slovenacki pasos ima adresu, hrvatski takodje. Cini mi se, i nemacki.
Mnogo ludih zemalja ;)
[ bugsu @ 07.11.2008. 11:40 ] @
a najbolja je fora kad ti promene ime ulice ,onda ides da dobijes potvrdu da ti je ime ulice promenjeno pa s tom potvrdom ides da ti izdaju nova dokumenta/upisu promenu adrese...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.