[ stonex @ 17.11.2008. 22:09 ] @
Vidim da svi ovde nesto zele , te pomoc oko ovoga , onoga . A ja ne zelim bas nista . Jel moze neko i meni da pomogne !?
[ mrle 011 @ 17.11.2008. 22:22 ] @
mozda dimke da ti nacrta neki dijagram, a?
[ GM_X @ 17.11.2008. 22:36 ] @
Pa reci u vezi s čime nemaš apsolutno nikakvih problema pa da vidimo šta se može učiniti. Ili tako nekako.
Da, dijagrami su dobri, naruči koji, ne plaćaju se.
[ stonex @ 17.11.2008. 23:12 ] @
Dijagrami ! Hmm , to zvuci interesantno , mozda bi mi pomoglo . Samo sta su to dijagrami !? Nadam se da dijagrami nisu off topic , da mi moderatori ne izbrisu temu .
[ pitikovski @ 17.11.2008. 23:18 ] @
Ma kakav off topic,dijagrami su u trendu.Evo ja imam jedan istetoviran na levoj podlaktici,a bar code na desnoj,morao sam da prekrijem tetovazu JNA pa mi je dijagram bio bas IN.
[ kelja @ 17.11.2008. 23:22 ] @
A jesi li proguglao malo?
A jesi li koristio ES pretragu? Mozda je vec bila slicna tema ovde?
[ Srđan Pavlović @ 17.11.2008. 23:42 ] @
Probaj wireless. Sa kablovima je uvek komplikovano.
[ GM_X @ 17.11.2008. 23:53 ] @
Da wireless, samo pazi da ne zamrsiš nešto .

U vezi dijagrama, pa evo, prvi koji meni pada na ovo ispod kape što neki zovu mozak, jeste dijagram o ovoj vražijoj temperaturi i onom tzv. globalnom zagrevanju od početka prošlog veka pa do sada. Ili recimo kad bi se mogla nekako turiti u isti kupovna moć i životni uslovi na balkanu u istom periodu. Ta dva su onako najviše cool i in. Ah da, sloboda govora, kretanja, itd. ali to je već preopširno, treba biti skroman.
Mada je onaj prvi ipak od većeg globalnog značaja.
[ dejan s @ 18.11.2008. 00:00 ] @
U jbt, meni se taj wireless redovno mrsio, zato sam bacio i njega i sve i sad se konektujem putem infrareda na internet, ceo komšiluk mi zavidi.

Ma kakvi dijagrami bre, to je još prošle nedelje ispalo iz mode, sad ako secaš dijagram, najveći si seljak. Sad je cool da nosiš račun 20m od radnje, ja ti mogu pomoći oko toga, ali ne smem da ti kažem gde možeš da kupiš račun zbog pravila foruma, javiću ti na PP.
[ Srđan Pavlović @ 18.11.2008. 00:50 ] @
Ej cekaj!!! Ne kupuj ako vec nisi, pored kioska se mogu naci racuni, pogledaj malo okolo. Sigurno je neko kupovao karte za GSP pa
budala bacio racun. Ima takvih kolko oces.
[ New Village DC @ 18.11.2008. 01:47 ] @
Procitaj ovi celu temu http://www.elitemadzone.org/t343967-Samo-za-Mrleta-Leslija-Pisca, i pozeleces nesto sigurno! Pozeleces da odes sa ovog foruma... :)))))
[ stonex @ 18.11.2008. 09:43 ] @
Ma 'de da citam celu temu , dovoljna mi je bila i prva strana .

Citat:
dejan s: U jbt, meni se taj wireless redovno mrsio, zato sam bacio i njega i sve i sad se konektujem putem infrareda na internet, ceo komšiluk mi zavidi.

Ja is'o preko bluetootha pa mi cela soba poplavela . Morao sam ponovo da krecim .
[ Miroslav Jeftić @ 18.11.2008. 09:56 ] @
Je l' ti treba pomoć da i ti počneš da želiš pomoć...?
[ Laki_Gen @ 18.11.2008. 11:29 ] @
Ja ne mogu nikako da ti pomognem, ali eto, svejedno nudim pomoc.
[ Lesli Eldridz @ 18.11.2008. 11:46 ] @
Citat:
New Village DC: Procitaj ovi celu temu http://www.elitemadzone.org/t343967-Samo-za-Mrleta-Leslija-Pisca, i pozeleces nesto sigurno! Pozeleces da odes sa ovog foruma... :)))))

Zasto, ne svidja ti se to sto mozes da procitas tamo? Radije bi ovako, neku laksu literaturu od toga tamo? Pa ako ti se ne svidjaju odgovori ti onda nemoj da postavljas strasna pitanja, lepo kaze onaj. If you can't stand the heat, get out of the kitchen, zer ne.
[ agardasevic @ 18.11.2008. 12:06 ] @
Probaj na expertsexchange... Ali mora da se plati... Tamo fina grupa ljudi sjedi i jedva ceka da ih neko nesto pita. Samo ne zovi tech. support, javljaju se Indijci...
[ skemamen @ 18.11.2008. 12:09 ] @
Procitao sam odgovore i komentare i moram ti reci da ti je teska situacija ali ne i neresiva.

Probaj recimo ako mozes bez da u sustini, ali ipak obrati paznju na sve jer ne moze se ukoliko ti sam napravis, bez obzira od koga je, pogotovo po broju koji nije mali!

Nadam se da sam bio od pomoci...
[ stonex @ 18.11.2008. 15:26 ] @
Hvala prijatelji , evo nema na cemu . Vec mi je lakse iako mi ni ovako nije bilo tesko . Sada mi je konacno jasno .I'm healed , Mad zone rules !
[ New Village DC @ 18.11.2008. 17:51 ] @
Citat:
Lesli Eldridz: Zasto, ne svidja ti se to sto mozes da procitas tamo? Radije bi ovako, neku laksu literaturu od toga tamo? Pa ako ti se ne svidjaju odgovori ti onda nemoj da postavljas strasna pitanja, lepo kaze onaj. If you can't stand the heat, get out of the kitchen, zer ne.

Naravno da moze puno da se procita i nauci od vas koji ste ucestvovali u toj temi, ali...
Toliko su nam poznati i tvoj i Ivanov, i stavovi ostalih da je pomalo dosadno . Narocito onaj duel izmedju tebe i Ivana.
U sustini sam se malo nasalio, jer je i ta tema, pocevsi od naslova, pomalo duhovita.

ontopic:

Posto pitas da li neko moze da ti pomogne, to znaci da ti zelis da ti neko pomogne. A pre toga si napisao da ne zelis nista. :))))

[ majstorjoe @ 18.11.2008. 18:24 ] @
Ljudi ne donosite zakljucke prerano sacekajmo Dimkovica da iznese svoj stav po pitanju ovog ovde sto mu nije nista.A posle toga bi svi mi mogli da udjemu u zestok sukob misljenja "KO PO OBiCAJU"!!! heehehehehe
[ vinovnik @ 18.11.2008. 19:03 ] @
Cekajte ljudi da se razjasnimo. Covek je rekao da NE ZELI nista. To znaci da on nece prihvatiti ako mu se ponidi nista, jer on nista NE ZELI. Dakle, ako NE ZELI nista, znaci da on zeli nesto. Eto, ja razjasnih problem pa vi sad vidite.
[ stonex @ 18.11.2008. 19:20 ] @
E sada tek ne znam nista , niti da li mi nesto treba ,niti da li mi neko moze pomoci ! Odoh da pogledam neki film , mozda i dodjem k sebi .
[ Laki_Gen @ 18.11.2008. 19:39 ] @
Evo ja sam pogledao jedan bas dobar film pa sada imam znaje da ti pomognem iako ti tu pomoc ne zelis, a u stvari je preko potrebna. Kada vidim kolio ti treba pomoci, ja vise ne zelim da ti pomognem.
Pogledaj i ti neki film, mozda pomognes sam sebi i onda dodji da se javis da pomognes i nama ostalima. Meni ne moras, meni pomoc nije potrebna, mada je zelim...
[ stonex @ 18.11.2008. 21:09 ] @
Ali moras mnogo jako da zelis da bi ti neko pomogao , inace... Za to vreme ja cu da pogledam Zeitgeist addendum http://www.elitemadzone.org/t339255-zeitgeist-addendum

[ barakuda111 @ 19.11.2008. 10:48 ] @
Jesi li cuo onaj vic:

Sretne jedan stariji, bogati covek prosjaka na ulici,
jadnog i bednog, sam kost i koza.
Prosjak smogne nesto malo snage i rece:
"Pomozite, nisam nista jeo mesec dana".
Bogati covek ga pogleda i klimne glavom osudjujuci ga, a zatim rece:
"A dete moras nesto jesti, pa makar na silu"

A sada ja tebi kazem,
Moras nesto zeleti, pa makar na silu. :)
[ stonex @ 19.11.2008. 12:43 ] @
Vaistinu , neko rece !
[ Stranger2 @ 28.11.2008. 08:06 ] @
Pogleaj film Equilibrium http://www.imdb.com/title/tt0238380/

Da sada ne objasnjavam radnju... radi se o ljudima koji su prisiljeni da nista ne osecaju tj. da "ne zele nista" a onda jedan od njih koji je bio najrigorozniji otkrije drugu stranu sebe...

Nemoj da te zbuni to sto je film naucno fantasticni. Nisu toliko bitni detalji radnje filma nego ...pronaci ces se u tom filmu ako se uzivis.
[ Urkelele @ 28.11.2008. 09:58 ] @
stonex a da ti nisi u fazi citanja "cekajuci godoa" ?

Evo ja cu da pokusam da ti pomognem da pozelis nesto... Idi do plavog mosta, mozda ti se to sto zelis ne ispuni?

Ljudi, preterujete sa naucnom fantastikom, predjite malo na realnost