[ popadinica @ 08.12.2008. 16:21 ] @
| Sigurno su se i vama smucili silni kablovi iza kompjutera.
Dosta sam googlala ali nisam nasla ne znam kakvo pametno resenje za ovaj problem.
Za sada je najbolje resenje:
http://www.instructables.com/i...cable_management_on_the_cheap/
U principu nije lose i ako se odradi na opisan nacin uz male izmene i ako imate kompjuterski sto sa zadnjom stranom moguce je u potpunosti sakriti kablove (da se vidi samo jedan kabl koji ide od produznog do uticnice)
Imate li vi neku ideju?
Ako ne, odradicu kao na slikama pa sta bude :) |
[ bttp @ 08.12.2008. 19:45 ] @
Preći na laptop i sve što je moguće prebaciti na wireless, tako da od kompjuterskih kablova ostaju samo strujni i eventualno audio. Tako sam se ja rešio te bede :)
Koaksijalni kabl sam provukao kroz zidove prilikom krečenja stana. Ostali su mi samo strujni kablovi od uređaja, kojih se ne mogu rešiti, i kablovi od Hi-Fi, što sve ukupno i nije strašno u odnosu na kako je nekad izgledalo i kako može da izgleda. Kablovi su stvarno smorčina...
[ ptak 13. @ 08.12.2008. 20:43 ] @
Ja imam ideju za sebe, znaci na stolu kompjutera imas onu tablu pozadi....verovatno imas ako imas sto za komp...znaci zadnja strana je zatvorena do pola, e tu usrafiti jednu dve POK kanalice one plasticne za vidnu instalacuju i to resava problem, ili kablove kaciti na neke kukice koje bi se usrafile na tu stranicu stola...jedino resenje je to ako ne poslusas prethodni savet i kupis LAP TOP .
[ popadinica @ 09.12.2008. 13:24 ] @
:)
Ne smatram da je laptop resenje za kablove. Eventualno da napunim laptop pa sam par sati mirna za struju.
Gde je kabl za internet, eventualno tv karticu, hdmi do tv-a i sl?
[ Nabukodonosor @ 09.12.2008. 14:57 ] @
Imas na Benchmarku veliku temu bas o skrivanju kablova, pa pogledaj.
[ vujo032 @ 09.12.2008. 16:59 ] @
[ popadinica @ 09.12.2008. 22:04 ] @
@Nabukodonosor
Ako mislis na ovu temu:
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=124405
radi se o modovanju i skrivanju kablova unutar kucista. Ako mislis na drugu temu pomozi mi da je nadjem
@vujo032
Nasla sam vec tu temu. U mom slucaju bolje je resenje koje sam vec postovala. Hvala u svakom slucaju
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.