[ Isak666 @ 15.12.2008. 13:45 ] @
Mislim da je novinar Muntadar al-Zeidi uputio, ali doslovno, opravdanu kritiku predsedniku SAD - Dzordzu Bushu. Sta mislite? http://www.youtube.com/watch?v=QEDWpMRy6cI&feature=rec-HM-r2 |
[ Isak666 @ 15.12.2008. 13:45 ] @
[ GM_X @ 15.12.2008. 14:11 ] @
Bogami, prvi hitac nije bio loš, a tek refleksi kod Džordža. Možda nije trebao da galami pre bacanja, samo ga je upozorio pa je ovaj stigao da eskivira.
[ JankoNIS @ 15.12.2008. 14:12 ] @
Mislim da to sada i nije toliko vazno, cak smatram i da je namesteno. Jedna cipela je promasila, druga promasila, a obezbedjenje se tek tada pojavljuje i, kao, stiti bivseg predsednika. Kakvi refleksi!
Pre bih rekao da je izvedeno u dogovoru sa Iracanima, eto, suprotstavili smo se Americi... [ jericho1405 @ 15.12.2008. 14:22 ] @
Simbolicno :)
Mislim da nema govora o nekoj namjestaljci isl. Jednostavno covjek je reagovao revoltiran pricom(palamudanjem) dokonog Bush-a. Tj. vjerovatno i nije postojao neki plan, vec je u jednom trenutku al-Zeidi-ju "kap prelila casu", i uradio je to sto je uradio. Btw. vec se, bar tako kazu, javilo nekih 200-tinjak advokata koji su izrazili spremnost da al-Zaidi-ja zastupaju potpuno besplatno. Zanimljivo. [ Isak666 @ 15.12.2008. 14:25 ] @
Potpuno se slazem da nije trebao da galami i tako da fore preCedniku da reaguje. Ali ipak, ne treba zameriti jer gospodin je samo novinar, a nikako profesionalni Shoeshooter :))
Mada, mislim da je drugi hitac bio bolji - na usporenom snimku (ne znam da li ovde ima, ali projutubuj) se vidi da je cipela prosla tik pored frizure. Steta sto al-Zeidi nema 5 nogu i da je imao jos koju priliku :) [ bugsu @ 15.12.2008. 15:54 ] @
mislim da ce od sada uvesti vecu kontrolu novinara...pa ce morati da se izuvaju ispred sale za konferenciju ...steta sto ga nije lupio :D
[ Laki_Gen @ 15.12.2008. 15:54 ] @
Trebalo je da nastavi sa carapamma! Tako bi Bus mogao da kaze da su ga napali toksicnim nervnim gasom, koji je poticao od znojavih nogu reportera!
Svaka mu cast za ovo! Ne sto je gadjao Busa, vec sto je imao muda da se nabaci cipelom na predsednika USA! bas me zanima koja je kazna za takvo djelo??? Vec mi u glavi prolazi film kako se Anastasijevic nabacuje cokulom na bivseg predsednika (Voju-Neobavestenog) i kako je ova prima po sred cela! Sledi pitanje osamucenog Voje: Sta se dogodilo, niko me nije obavestio da ce se postavljati i pitanje radnickih cipela? [ budjavlebac @ 15.12.2008. 16:44 ] @
Buš je prošlost, ali njegova politika izgleda nije. Simboličan čin. Veliki su izgledi da će i Obama ovako proći, ako ne učini neki radikalni zaokret koga, za sada, nema.
@ Laki Gen Ti si baš opsednut bivšim nam premijerom? Nađi drugog dežurnog krivca. Čovek nije više na vlasti. Kako ti Mlađa ili Dačić nisu odmah pali na pamet? [ Isak666 @ 15.12.2008. 17:19 ] @
Citat: budjavlebac: Buš je prošlost, ali njegova politika izgleda nije. Simboličan čin. Veliki su izgledi da će i Obama ovako proći, ako ne učini neki radikalni zaokret koga, za sada, nema. @ Laki Gen Ti si baš opsednut bivšim nam premijerom? Nađi drugog dežurnog krivca. Čovek nije više na vlasti. Kako ti Mlađa ili Dačić nisu odmah pali na pamet? Ja bih licno voleo videti naseg premijera kako reaguje na >PLONK!< nastao kao posledica zavrljacenog opanka od strane nekog srpskog novinara :))) Ne toliko zbog politike, koliko zbog njegove pojave - kontam da mu refleksi nisu jaca strana. Inace, mozda ce se analizom unutrasnjosti cipele irackog novinara konacno doci do oruzija za masovno unistenje i bojnih otrova - makar u fragmentima i tako opravdati nekolicinu dolara ulozenu rat. [ Radovan__III @ 15.12.2008. 17:26 ] @
Sjajni refleksi busa, nisam se nadao
[ Ivan Dimkovic @ 15.12.2008. 17:45 ] @
Hahhahahaha izgleda je Bush naviknut na ovakve stvari... mozda izbegavanje cvrstih predmeta uce u Teksasu :)
Primetite kako posle svega odmahuje obezbedjenju u fazonu "sve je OK"... valjda je gledao "You don't mess with the Zohan" pa zna da Arapi hoce nekad da posegnu za cipelama :) Hahahah ali totalno me taj lik podseca na onog Arapina iz Zohan-a... posle kazu da je taj film pun stereotipa :) [ Isak666 @ 15.12.2008. 17:58 ] @
"Once a man can throw a shoe at the president, he is truly free." - kaze jedan :)
Ima istine u ovome. Da je, recimo, sibn'o cipAlu na Sadama... khm.. verovatno ne bi vise izvestavao. Nikad. Nista. Inace, tip je mlad (28 godina) i kanda mu je krv uzavrela i pamet pomutila :) Mada - respect! Evo mu i poluprofil uz prigodan tekst http://gawker.com/5110129/what...me-of-the-baghdad-shoe-thrower [ Laki_Gen @ 15.12.2008. 18:53 ] @
@budjavlebac: Nisam ja opsednut njime, nego mi je ta slika u glavi, kako nepomicno stoji za govornicom i broji sare na djonu dok mu cipela leti u facu! Mirno, bez ispustenog glasa prima cokulu u lice i pravi se neobavjesten! Joj sta bih dao za tu scenu!!!
P.S. Koliku glavu ima, bilo bi ga tesko promasiti. Ovaj novinar sa naocalama pored njega izgleda kao da drzi palceve da cipela ne promasi metu! Mislim da je ovo nesto najsmjesnije sto sam imao prilike da vidim. Cipelom na predsednika, i to predsednika USA! Stvarno moras biti baja. BTW, Dzordz nije za potcjenjivanje, ima reflekse kao divlja macka. To ti je brale USA. Ne moze svako biti predsednik, prvo test sposobnosti, pa onda predsednik. Samo je falilo da uhvati cipelu i da je vrati posiljaocu. To bi bio vrh!!! [ djordje1979 @ 15.12.2008. 18:59 ] @
Citat: jericho1405: Simbolicno :) Btw. vec se, bar tako kazu, javilo nekih 200-tinjak advokata koji su izrazili spremnost da al-Zaidi-ja zastupaju potpuno besplatno. Zanimljivo. Mislim da mu u guantanamu nece trebati advokat LOL [ budjavlebac @ 15.12.2008. 19:57 ] @
Citat: Laki_Gen: @budjavlebac: Nisam ja opsednut njime, nego mi je ta slika u glavi, kako nepomicno stoji za govornicom i broji sare na djonu dok mu cipela leti u facu! Mirno, bez ispustenog glasa prima cokulu u lice i pravi se neobavjesten! Joj sta bih dao za tu scenu!!! P.S. Koliku glavu ima, bilo bi ga tesko promasiti. Manija je poremećaj koji se sastoji u nekontrolisanim i neodoljivim impulsima ka izvesnoj vrsti društveno zabranjenog ponašanja, kao npr. kleptomanija, piromanija, erotomanija, dipsomanija i sl. Psihičko stanje u kojem je upadljiva motorička i mentalna hiperaktivnost, a u emotivnoj sferi izvršenja radnje dominira doživljaj pune radosti, snažne ali neosnovane euforije i samozadovoljstva. P.S. Ništa lično. Ovo kaže Vikipedija: http://sr.wikipedia.org/sr-el/Manija [ Laki_Gen @ 15.12.2008. 20:16 ] @
Ja se uplasio da je opsesivno-kompulzivni...
Valjda imamo i mi pravo na neku malu radost ? Evo i protesta kojima se trazi oslobadjanje "junaka" i prvih nagrada za "bacaca cipela". To bacanje cipela ili udaranje cipelom u islamskoj kulturi dodje kao vrhusnka uvreda, pa ga njegovi sada slave kao heroja sto je Busu "u lice" rekao sta misli o njemu i njegovoj politici. http://www.welt.de/politik/art...ilassung-des-Schuhwerfers.html P.S. Srecom je taj lik zavrsio politicku karijeru, i onaj njegov ministar za srce Srbije sto nas je u oci lagao o clanu 135 SSP-a i jos ponekim stvarima. To bese vrhunac bezobrazluka. P.P.S. Mozda i jeste manija. Koliko god pokusavao da se ne radujem, eto bas sam happy sto ga nema, iako sam i ja, izmedju ostalih, dosao u BG 2000-e da ga dovedem na vlast. Necu vise, ovo nije politicki forum (Moderator), iako mi je dijagnoza postavljena. Nista licno, zar ne, Sars? [ deerbeer @ 15.12.2008. 20:28 ] @
I red je da ga isprate kako treba u penziju .. kao najismevanijeg, najgoreg i najglupljeg predsednika u istoriji SAD .
[ Srđan Pavlović @ 15.12.2008. 20:46 ] @
Prvi hitac bio je vrlo precizan. Ne znam da li bih sa te daljine (neuvezban) mogao bas
tako lako pogoditi neciju glavu cipelom a da hitac bude jak, pa pretpostavljam da je ovaj vezbao :) Da se Bush nije maknuo, dobio bi tacno negde po levoj strani face, tako mi se cini. Drugi hitac nesto bas i nisam video gde je prosao, i da li je onaj lik pored Busha zaustavio cipelu rukom ili je onda prozujala iza. Cini mi se da je i onda prosla iza, ali isto precizan hitac. Najbolja je scena kada se nakon koji sekund otvaraju ona vrata iza Busha (odstupnica) i upadaju dva "coveka u crnom", verovatno da vode Busha pravo do Helikoptera koji ceka sa upaljenim motorom :) Jbt, salju Busha u Irak da nesto prica... srecan je sto nije gore prosao. Btw, ima li negde ceo prilog (video)? Zanima me sta je tacno palamudio pre cipele. [ RobertoKish @ 15.12.2008. 20:53 ] @
da ga je bar maknuo u celenku.
[ Isak666 @ 15.12.2008. 21:10 ] @
Zanima me da li je lik dosao uredno na posao, da odradi konferenciju, pa posle toga da napise kraci sastav i posalje svojoj maticnoj agenciji, pa se negde na pola tog puta iznervirao i puk'o, te poceo da gadja prvog, zvanicno, coveka najjace zemlje na planeti ili je to vec resio pre nego sto je dosao na posao?
Kontam, kad pogledam snimak, da je resio ranije, sa obzirom da je uputio rafalnu paljbu, odnosno dva brzopotezna hica. Nemoguce je da se od jednom iznervirao i besno skinuo cipele, ma koliko imao izrazene palcane sposobnosti zgurivanja cipAle sa noge. Suvise je kratak vremenski raspon izmedju dva hica. Sigurno je ranije resio, izuo se lepo covek i sacekao da taj izgovor za ljudsko bice zavrsi govor, te ga napao. Mislim, sta covek meni treba da kaze da toliko popiz*im da skinem cipele u afektu i raspalim?! :)) Nadam se samo da cipAle nisu neki "Kostanin" model, pa povezu i nas u zlocinacku organizaciju i obeleze kao saucesnike i pomagace organizatora atentata! [ Laki_Gen @ 15.12.2008. 21:47 ] @
Pripremao je od ranije. Negde sam procitao da je to pricao u redakciji, ali da mu nisu vjerovali.
Uglavnom, postao je heroj u njegovoj zemlji, a i u dobrom djelu arapskog svjeta, mozda i u vecem djelu cjelog svjeta. Mislim da je bolje da je promasio. Sada ce neko imati priliku za popravni... [ BluesRocker @ 15.12.2008. 21:52 ] @
Nije trebao da se dere. Ne bi Buš primetio cipelu. :)
[ shone1 @ 15.12.2008. 22:55 ] @
Mislim da je nosio cipele za 2 broja vece ne bi ga promasio.
[ Mister_rap @ 15.12.2008. 23:31 ] @
Mudato brate mudato
[ PiNkFloYd @ 16.12.2008. 04:30 ] @
[ Black_eyed @ 16.12.2008. 08:30 ] @
Simbolican gest ali svaka cast na petlji....
[ mrkii @ 16.12.2008. 09:20 ] @
Pa u cemu je problem.
Gadjao predsednika USA cipelom, pa sta. Da li je pokusao da ga ubije? nije. Covek izrazio protest protiv njega i politike USA i to je to. Ako ga osude na zatvor to je sramota. Kakva damu, petlja? Pa da ga puste na ulice Bagdada rastrgle bi ga udovice i majke pobijenih od strane USA vojnika. Ma za minut bre. Ali nemaju priliku za to. Nazalost. [ pri3rak @ 16.12.2008. 10:15 ] @
E da je gadjao nekog Ruskog ili Kineskog glavonju bio bi borac za ljudska prava i heroj, al ko ga sisa pa se zezno i gadjao Busnog, sada ce ostati samo terorista i ozbiljna pretnja medjunarodnoj zajednici :)
[ Srđan Pavlović @ 17.12.2008. 01:59 ] @
[ klichko @ 17.12.2008. 08:13 ] @
[ vujo032 @ 17.12.2008. 15:15 ] @
Ima i igrica:)
http://blog.wired.com/underwire/2008/12/bush-shoe-toss.html http://www.buzzfeed.com/ries/bush-shoe-attack-flash-games-6y [Ovu poruku je menjao vujo032 dana 17.12.2008. u 16:34 GMT+1] [ Majstor_Pućko @ 17.12.2008. 16:59 ] @
Vidis li sta ti je ekspeditivna zemlja-nema odmora dok traje obnova. Proslo dva dana a vec gotova igrica A nama treba 30 godina da zavrsimo nesto sto je vec do pola uradjeno...
[ bttp @ 17.12.2008. 21:50 ] @
Mene je začudila relativno mlaka reakcija obezbeđenja. Očekivao bih da nekoga ko digne ruku na američkog predsednika prvo ubiju pa onda pitaju šta je hteo :) [ su27killeryu @ 26.12.2008. 05:48 ] @
To su profesionalci...
[ Isak666 @ 26.11.2009. 11:22 ] @
Da ne otvaram novu temu
Citat: Beograd -- Sednica Skupštine Srbije privremeno je prekinuta nakon što je poslanica SRS-a Gordana Pop-Lazić gađala cipelama predsedavajuću parlamenta Gordanu Čomić. http://www.b92.net/info/vesti/...11&dd=26&nav_id=394804 Ovo se, vec, moze okvalifikovati kao napad bioloskim oruzijem :P [ žutokljunac @ 26.11.2009. 11:24 ] @
Šojić je nivo za ovu!
[ Isak666 @ 26.11.2009. 11:27 ] @
[ žutokljunac @ 26.11.2009. 11:34 ] @
[ Ivan Dimkovic @ 26.11.2009. 11:40 ] @
Ja mislim da je daleko veci razlog za brigu RAZLOG:
Citat: Incidentu je prethodila rasprava o tome ko je potpisnik pisma Sinoda SPC, čiji je sadržaj juče pročitan u parlamentu, a potom su ga predstavnici Crkve demantovali. :-) Brate, ako se o ovome raspravlja u Parlamentu.... Knezevina Pravoslavna Srbija kojom upravlja Knez Misko i lokalne velmoze :-) [ Isak666 @ 26.11.2009. 12:48 ] @
Citat: Ivan Dimkovic: Ja mislim da je daleko veci razlog za brigu RAZLOG: :-) Brate, ako se o ovome raspravlja u Parlamentu.... Knezevina Pravoslavna Srbija kojom upravlja Knez Misko i lokalne velmoze :-) Verovatno znas da je Srbija od vajkada (TM) na meti Zapada, zbog svoje duhovne snage i cistote vere. Jasno je svima da Zapadom vlada Knez Tame kojeg sluze pohlepni masoni koji su instalirali izdajice i neprijatelje Srpstva da nas otudje od Izvora prave vere - i to sve iz ciste mrznje i zavisti. I koga ces onda angazovati u takvoj situaciji, ako ne SPC? Da je Srbija Gotham City - SPC bi bila Betmen :P [ nerodimac @ 26.11.2009. 13:23 ] @
Ma sta sad, svako moze da uzme u usta SPC i opljune po nahodjenju (legalno), laziranje izjava SPC predstavnika mu izgleda dodje kao nesto propratno (ali nelegitimno). U cemu je problem?
[ Isak666 @ 26.11.2009. 13:30 ] @
Citat: nerodimac: Ma sta sad, svako moze da uzme u usta SPC i opljune po nahodjenju (legalno), laziranje izjava SPC predstavnika mu izgleda dodje kao nesto propratno (ali nelegitimno). U cemu je problem? Nisam bas skontao. [ nerodimac @ 26.11.2009. 13:47 ] @
SPC nije tema (i u svakom slucaju, ni problem nije u SPC).
[ Srđan Pavlović @ 26.11.2009. 13:55 ] @
Ma pustite SPC, nego jel ima neki snimak ovog atentata?
Uvek volim da vidim kada vazni ljudi gadjaju jedni druge cipelama, ulivaju mi veru u bolje sutra :) [ Isak666 @ 26.11.2009. 14:13 ] @
Citat: Srđan Pavlović: Ma pustite SPC, nego jel ima neki snimak ovog atentata? Uvek volim da vidim kada vazni ljudi gadjaju jedni druge cipelama, ulivaju mi veru u bolje sutra :) http://www.rts.rs/page/stories...F%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%BC.html Citat: nerodimac: SPC nije tema (i u svakom slucaju, ni problem nije u SPC). Delom jeste - jer je izjava SPC ili nije (ne zna se jos) povod za obracun. U ostalom nije ni vazno. Ne kontam cemu uznemirenje ;) [ Java Beograd @ 26.11.2009. 14:24 ] @
Zapravo ovim činom se maskira to da su radikali uhvaćeni u očitoj laži, prevari i falsifikatu. Naime juče su pročitali "pismo koje je poslao sveti sinod", zapravo sopstveni pamflet. Mislili su da sinod neće da reaguje. Ali avaj. Sveti sinod je poslao svoje pismo ' demanti u kojem se ograđuje od navoda tobožnjeg pisma i jasno tvrdi da to nije stav Crkve.
Kako se izvući, i prikriti skandal ? Još većim skandalom ! Kao što bi i smrdljiva cipela bila u drugom planu da se vračara i kletnica skinula gola ! [ Srđan Pavlović @ 26.11.2009. 14:25 ] @
Isak666, hvala za link - ali ipak se na njemu ne vidi hitac, samo desavanja posle :)
[ Ivan Dimkovic @ 26.11.2009. 15:38 ] @
Citat: Java Beograd Kao što bi i smrdljiva cipela bila u drugom planu da se vračara i kletnica skinula gola Jel moze da se dobije gonoreja od gledanja? [ Srđan Pavlović @ 26.11.2009. 15:46 ] @
Moze da se dobije mentalni triper rezistentan na sve poznate antibiotike :)
[ Isak666 @ 26.11.2009. 16:43 ] @
Citat: Srđan Pavlović: Isak666, hvala za link - ali ipak se na njemu ne vidi hitac, samo desavanja posle :) Na zalost, vidi se samo malo. Mada, to sto se da videti je dovoljno da se uoci kako je hitac bio mlak, onako kao kad zenska populacija na casu fizickog baca loptu ka kosu, iako je Gordana Hip Hop Lazic jedan od jacih primeraka zenke Dinaroida. Kod irackog novinara se videla i zelja i resenost - ova je bila nesto mlaka. Nego.... Gde su ljudi u skupstini? Ovde ima poslanika u skupstini koliko i dece na dopunskoj nastavi u ucionici. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|