[ Leyla77 @ 18.12.2008. 20:06 ] @
Pozdrav, da li neko zna koliki ovaj automobil ima rezervoar. Nasla sam na netu za 1.1 da ima 35 litara sto bi znacilo da ovaj moj trosi po gradu 10 litara!!!! :( |
[ Leyla77 @ 18.12.2008. 20:06 ] @
[ vidan kv @ 18.12.2008. 21:24 ] @
Tina,Tina,.....nemoj da paničiš!....pre svega nadam se da te Atos dobro služi.Najpouzdaniji nači da utvrdiš koliko ti auto troši je da naliješ pun rezervoar goriva(što bi se reklo do čepa),nuliraš kilometražu i voziš.........posle 150-200 km proceduru ponoviš,dakle ponovo "do čepa" i izračunaš.U obzir treba da uzmeš činjenicu da je zimsko vreme,da se vozi na kraćim gradskim relacijama sa čestim ponavljanjem starta tj paljenje/gašenje motora kao i večiti "kvalitet" goriva.Savet je i da promeniš mesto gde nalivaš gorivo jer uz cenu goriva od 38 din na Kosovu se teško zaboravljaju navike iz 90.-ih.........pozdrav,Vidan!
[ Leyla77 @ 19.12.2008. 21:19 ] @
Dobro me sluzi Vidane :) Vec smo ga uspeli i stuci malo (nije kriv muz nego onaj drugi - izletio iz sporedne ulice - sada imamo lepu novu haubu i blatobran...doduse malo odudara od onog starog izgrebanog pa cemo morati na poliranje :D)
Usula sam danas (bio je na minimumu) i stalo je 28,7 l, tako da pretpostavljam da ima 30 litara. Vozi se iskljucivo po gradu (nigde jadni ne mrdamo dalje posto imamo evo bebu...ja sam ga slabo i vozila). Inace ovaj auto je pun pogodak kod za mene posto mi parkiranje ide ocajno (pre sam vozila opel kadet karavan). Sada imam osecaj ko da parkiram pola kola :))) Jedina zamerka - cini mi se da ima puno "mrtvih uglova"....ili je to samo stvar navike..ne znam [ vidan kv @ 19.12.2008. 22:16 ] @
Javi koliko je potrošio!......za mrtve uglove postoji rešenje u dodatnim ogledalcima(ima ih po buvljaku) ili,kao što sama reče,da se navikneš........pozdrav!
[ Leyla77 @ 22.12.2008. 15:13 ] @
Mislim da je problem ustvari sto sam se poslednjih nekoliko godina oslanjala na to da kada idem u rikverc gledam iza posto mi je desni retrovizor bio napuknjut, a onaj unutrasnji otpao, ja zalepila, on opet otpao...ja odustala od lepljenja :) Ovde se malo toga vidi kada se okrenes posto je blizu zadnji deo auta, a i zadnja sedista imaju naslone za glavu. Sa retrovizorima ne mogu da se snadjem jos uvek. Practice makes perfect :D
Javljam ti za potrosnju. Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|