[ marko88pk @ 09.01.2009. 14:57 ] @
| Imam prazan lokal u Prokuplju,u trznom centru koji jos nije bas zaziveo(tek su se otvorila 3,4 lokala),poceo bih neki posao s ortakom ali nemamo neku ideju,a ni mnogo veliki pocetni kapital...Ako neko ima nesto zanimljivo da kaze na ovu temu,neka pise...Unapred hvala!!! |
[ momsab @ 09.01.2009. 15:27 ] @
prelistaj druge teme o pokretanju/menjanju posla u nekom lokalu
[ marko88pk @ 10.01.2009. 12:05 ] @
Nesto smo razmiljali da otvorimo neki servis racunara i fiskalnih kasa...To valjda i nije los posao,mada svi servisiraju kase kod ljudi kod kojih su ih kupili.Kako privuci ljude...Kako da postanemo glavni serviseri u gradu?Ima li para od ovog posla i kakva je perspektiva...
[ quality @ 10.01.2009. 12:30 ] @
Moras da imas licencu proizvodjaca (tako ovaj moj serviser kase kaze) i svi obicno potpisu ugovor sa onim od koga su kupili tako da jedino da nabavljas kase i da ih prodajes i usput da ih servisiras ali to moras da vidis kako je u tvom gradu. Nije ista situacija u svakom gradu. U tom poslu sa kasama ima dosta trcanja oko poreske uprave i raznih opstinskih sluzbi...
[ reject @ 10.01.2009. 17:54 ] @
Samo izdaj. Nek drugi razmislja sta ce. Kad pukne, izdas sledecem i tako dalje,
a tebi svaki mesec pare u dzep.
[ marko88pk @ 14.01.2009. 18:51 ] @
ma nebih mogao tebra 100-150e da uzmem ako ga izdam...
[ reject @ 14.01.2009. 19:24 ] @
Pa eto, sigurnih 150e mesecno, bez da radis ista.
Ako radis, mozes da dignes kredit i kupis jos jedan lokal pa
da ti renta prvog otplacuje deo rate za drugi lokal koji
naravno odma izdas i tako dalje. :)
Iskreno, u ovoj situaciji ne bih savetovao nikoga da ulece u
neka ulaganja koja nisu sigurna. Ako ces da prodajes bilo sta
u lokalu, imaj na umu ono sto si rekao da centar "nije zaziveo",
tj. da ces prvih par meseci da gledas u plafon.
[ marko88pk @ 17.01.2009. 02:04 ] @
Ma probacu s tim servisom,pa ako krene,krene...ako ne zatvorim i to je to...i da puknem neku kintu nece biti velika....
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.