[ Machiavelli... @ 11.01.2009. 23:36 ] @
| Ljudi pitah bar jedno 20-ak ljudi moje godiste (1977) i slicno ali niko nema pojma o cemu pricam. Uglavnom dve serije koje su mi se urezale u secanje su Jack Holborn i ova druga koja ne znam kako se zove. Radi se o dva decaka, jedan je sa zemlje a drugi je iz svemira koji je inace identican ovom sa zemlje... Oni imaju razne dogodovstine zamenjuju se u skoli, druze sta vec klinci rade, uglavnom ovog decka iz svemira jure neki ljudi (dal su isto iz svemira ili sa zemlje) sa nekim koferom, koji kada otvore to njega nekako privlaci ili nesto slicno...
Dal iko zna kako se zvala serija.
P.S. Jack Holborn sam nasao na torrent i skinucu da pogledam, bas komentari kazu da serija nije nimalo izbledela, kao one koje pogledate posle 20-ak god pa vam izgledaju smesno.
E da priklazivala se ujutru na prvom ili drugom (pa to smo jedino i imali u to vreme) u okviru skolskog programa mislim. |
[ Black_eyed @ 12.01.2009. 06:35 ] @
Meni se mota po glavi ime serije "Bendzi, Zex i decak iz svemira" ali nisam uopste siguran da je to to o cemu pricas. Ovde je bio i neki pas...
[ jablan @ 12.01.2009. 07:14 ] @
Ovo je Bendži Zeks, ali mi ne liči baš na to što opisuješ:
http://www.youtube.com/watch?v=71QkcZQgOH4
[ Machiavelli... @ 12.01.2009. 12:54 ] @
E jel znas da je mozda to ovo, ali nisam ni ja siguran, ne secam se kako izgledaju vise ti klinci... Dakle dodje mali iz svemira i jure ga neki sa nekim koferom oni otvore kofer i to njega kao privlaci i tako on im uvek pobegne blablabla... Majku mu bas mi se gleda da mi malo evocira uspomene. Mislim da sam sa nekim pre jedno par godina pricao ko se setio serije al se ne secam sta rece...
Inace setih se jos jedne mojeomiljne serije kao klinac Automan! Kako sam to voleo, nadjoh par klipova na youtube hehe :-)
[ mmix @ 13.01.2009. 11:54 ] @
Bendži Zeks je zakon. ovo otkljucava zakljucane magicne momente provedene ispred "radiation king" TV-a marke Gorenje
Inace, i meni je nesto poznat taj opis ali ne mogu da se setim naziva, ali definitivno nije ova serija.
[ Brutalno dobro @ 13.01.2009. 14:09 ] @
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.