[ acatheking @ 18.01.2009. 18:38 ] @
Da li neko zna gde bi mogli da se kupe oni automati sto su bili popularni 90tih i ranije?
Videh malo pre na TV-u neku emisiju pa se malo vratih u mladost.
Omiljene igde su mi bile "Flying Shark","Double Dragon", "Tank"... stariji forumasi ce znati o kojim se aparatima radi, danasnji klinci znaju samo za WOW, Counter i ostali shit (bar za mene, ne prozivam nikoga)
Znam da svih tih igara ima na MAME emulatoru, ali nije ista draz. Bas bi bila fora uzeti aparat, ne zauzima puno mesta.
Eh mladosti...
[ James @ 18.01.2009. 18:47 ] @
U nekim normalni zemljama to nije problem kupiti http://shop.ebay.com/items/?_nkw=VIDEO+ARCADE+MACHINE. A u Srbiji, cisto sumnjam da ima. Ali bih bas voleo da me neko opovrgne
[ acatheking @ 18.01.2009. 21:25 ] @
Ooops, nisam se nadao da ce ova sprava kostati par hiljada dolara. Ako je tako i ovde.. hmm...
[ chupcko @ 18.01.2009. 21:26 ] @
Ne zauzima puno mesta ? A ti zivis u belom dvoru ? Racunaj da ti treba barem m^2.
[ Black_eyed @ 19.01.2009. 06:24 ] @
Citat:
acatheking: Ooops, nisam se nadao da ce ova sprava kostati par hiljada dolara. Ako je tako i ovde.. hmm...

Sta si ti ocekivao, da se to moze nabaviti za 50-100 E....Za te pare (doduse, malo vise) : http://technabob.com/blog/2007...ade-tankstick-game-controller/
[ zaraza @ 19.01.2009. 11:11 ] @
Ili jednostavno skinuti MAME i prikljuciti komp na CRT Tv, dobije se skoro isti osecaj :)
[ qazqaz @ 19.01.2009. 16:02 ] @
Pa ako je kupujes preko neta naravno da ce da kosta puno! Podigni to dupe sa fotelje i idi na prvi vasar, toga ima tamo na kilo, a naravno neki su i na prodaju :)

Za par hiljada $ mozes da kupis celu fliperanu... OMG!
[ IT_DooX @ 19.01.2009. 23:21 ] @
Ja sam pre par godina naleteo na lika u nekom sremackom selu zvano Kupinovo koji je imao neke polupane bilijar stolove poker aparate,stoni fudbal i par aparata sa igricama (ali se nazalost ne secam kojih) i kaze da je dao oglas u novine... To je najbolje da probas da udjes u trag kod koga su otisle...Recimo u Novom Sadu odakle se ja javljam bila je ogromna fliperana i igraonica Gaja,sada je to vec godinama unazad kladionica ali recimo kada bi dosao u kontakt sa vlasnikom mogao bi da udjes u trag gde je prodato...Ranije sam vidjao i po oglasima neke stvari,ali ne u skorije vreme,mislim ipak da bi ti najbolje bilo da nadjes nekog starog vlasnika pa u poteru da se bacis :)
[ Black_eyed @ 20.01.2009. 08:22 ] @
Ljudi, pa ti automati su stari po 15-20 godina i tesko su uzraubovani. I da ga uzme za neku sitnu lovu sta da radi sa njim kada se nesto pokvari (a hoce), gde da vijas majstora...

Ja prvi bih voleo da imam tako nesto u kuci, naravno i jedan klasicni fliper pored toga ali to je bas bacanje para u vetar...
[ markoart @ 21.12.2009. 23:06 ] @
Imam ja jamma masinu na zetone sa igrom street fighter II ispravna i solidno ocuvana :)
te masine su prava stvar