[ DarkVladaR @ 09.02.2009. 22:56 ] @
Da li neko zna gde se nalazi radio antena kod BMW 320d (2004 god.). Radio ne prima nikakav signal pa bih prvo krenuo sa isptivanjem antene.

Pozz
[ klompica @ 09.02.2009. 23:06 ] @
hm antena je u zadnjem desnom stubu, ali ispred suvozaca (negde iza instrument table sam bog i majstori iz servisa znaju gde) je postavljena spravica koja prebacuje signal iz radija i parking senzora ka zvucnicima. Tako da i to moze biti problem, ali ako imas signal sa CD-a i samo te radio zeza onda pogledaj u zadnjem stubu pored antene tu je i pojacivac za antenu moze i on da pravi problem.

P.S. mene upravo to zeza na 745 ali povremeno imam signal a povremeno nemam pa se jos nisam ozbiljno naljutio i kreno da cupam tapacirunge

puno srece i javi sta si uradio

P.S.S. I neobaziri se na zlurade i ljubomorne komentare tipa: imas pare u nemackoj za bmw a nemas za servis kojih ce svakako biti
[ DarkVladaR @ 10.02.2009. 09:40 ] @
hvala na odgovoru i na savetu :).
Otici u servis je najlaksa stvar ali pre toga treba i sam nesto probati ipak sam ja iz Srbije a ne neki ovdasnji svaba koji za sve zivo ide u servis.
"Klompica" jel je moguce da se postavi neka slicica gde se to otprilike nalazi posto ne razumem bas gde je to (zadnji desni stub ali ispred suvozaca).

pozz
[ Backy @ 11.02.2009. 11:57 ] @
antena je u zadnjem desnom, a ispred suvozača je mixer za parking senzore ;)
[ DarkVladaR @ 19.02.2009. 21:47 ] @
problem resen, antena je inace bila na zadnjem staklu izmedju grejaca (vertikalno).
Problem je bio u pojacivacu.

pozz