[ bttp @ 19.02.2009. 01:54 ] @

Da li je neko čuo skoro za bizarniji slučaj napada kod nas? Još kaže onaj doktor da je "zahvat stručno izveden". Strava!
[ zorg @ 19.02.2009. 08:50 ] @
Pa dobro to se radilo i ranije u Srbiji, kada u selu imaju nekog "ludog Milojka", što "napastvuje žensku čeljad", pa mogu pretpostaviti da su se u tim vremenima i specijalizovali stručnjaci za takve zahvate.
[ Horvat @ 19.02.2009. 09:13 ] @
s tim sto je ovo navodno bila pljacka,pa ga malo ustrojili,jbte ne verujem di zivim...a par dana ranije, izboli nekog kosarkasa...a lik je posle slobodno setao [navodno se juce predao policiji i sad je u pritvoru]

p.s. a dobro se zna ko pravi sranja po subotici,znaju i gradjani,a i te kako i policija... protekcije? interes?

edit:zjbo sam se,nije premlacen,nego izboden

[Ovu poruku je menjao Horvat dana 19.02.2009. u 11:26 GMT+1]
[ biber021 @ 19.02.2009. 10:06 ] @
Biće pre da je ovaj mećao ženi nekog veterinara ;)
[ Horvat @ 19.02.2009. 10:26 ] @
"novo saznanje",navodno je zbog 50 eura ustrojen :-|
[ Ivan Dimkovic @ 19.02.2009. 10:55 ] @
Puno dopa moze da se kupi za 50 EUR, jbg :)
[ Horvat @ 19.02.2009. 10:59 ] @
mnogo su nesto mirne ruke za "narkomana" ;)
[ bugsu @ 19.02.2009. 12:14 ] @
Citat:
Horvat: s tim sto je ovo navodno bila pljacka,pa ga malo ustrojili,jbte ne verujem di zivim...a par dana ranije, izboli nekog kosarkasa...a lik je posle slobodno setao [navodno se juce predao policiji i sad je u pritvoru]

p.s. a dobro se zna ko pravi sranja po subotici,znaju i gradjani,a i te kako i policija... protekcije? interes?

edit:zjbo sam se,nije premlacen,nego izboden

[Ovu poruku je menjao Horvat dana 19.02.2009. u 11:26 GMT+1]

pa ti sto su i pre pravili sranja prave i sad....jer ima tata veliki bidza....
mada se desilo u subotici da se zakace pa da se lik u sred centra grada vrati sa sekirom da se obracuna, nozeve ne treba ni da spominjem...

ovo za kosarkasa nisam cuo...
[ Horvat @ 19.02.2009. 12:37 ] @
kosarkas spartaka,ne znam kako se zove,ima i na b92 cini mi se,ako ne,imas na yueco

ma znam ko pravi sranja,necu da ih imenujem,nisu dostojni da im imena napisem ;)

ma...
[ Ivan Dimkovic @ 19.02.2009. 14:20 ] @
Citat:

mnogo su nesto mirne ruke za "narkomana" ;)

Nemoj tako, mozda je covek popio koji bendzos pre "operacije" :)

[ bttp @ 19.02.2009. 15:04 ] @
Citat:
Ivan Dimkovic: Puno dopa moze da se kupi za 50 EUR, jbg :)

Nema šanse da je džanki. On se ne bi zamlaćivao štrojenjem već bi pobegao glavom bez obzira na šemu. Njih samo zanima lova kao sredstvo za nabavljanje droge, kakvo štrojenje kakvi bakrači.
[ Horvat I @ 19.02.2009. 16:48 ] @
Kodnas sto policija pohapsi to sd oslobodi za 10`
Staces prava Amerika!
[ Laki_Gen @ 19.02.2009. 17:05 ] @
http://www.b92.net/info/vesti/...02&dd=19&nav_id=345941
Citat:
K.P. (43) iz Subotice kastrirao se sam kod kuće, a potom je rekao supruzi da je to učinio da bi joj dokazao da je voli, nezvanično saznaje B92.

Supruga ga je zatim odvezla do bolnice gde ga je i ostavila. Preciznost kojom se K. P. samopovredio objašnjava se time što se bavio kastriranjem prasadi, saznaje B92. Istog dana kad se kastrirao, K.P. je i prijavio razbojništvo.

Ahahahaha....
[ bttp @ 19.02.2009. 17:16 ] @
Strašno, kakvih bolida ima... :)
[ Horvat @ 19.02.2009. 17:27 ] @
to sprdnja ili sta?? kako je sam sebe mogao da ustroji????koliko to jbno boli
[ Laki_Gen @ 19.02.2009. 17:45 ] @
Pa zar ne vidis da je covek profesionalac, strojio je prasice, na hiljade. Sto ne bi mogao sam sebi da odsjece jaja???
Gle ovog lika

[ Horvat @ 19.02.2009. 17:47 ] @
pa jbte nek je ustroji i citavu musku populaciju na planeti sebi,ali kako je sebe mogao ,od jbnih bolova!!
[ bugsu @ 19.02.2009. 17:48 ] @
prema nekim infosima koje cujem ..like je neki "Getto svaler" pa ga neko od muzeva "dovatio" ... e sad dal je istina...neam pojma
[ Boobec @ 19.02.2009. 18:53 ] @
...ha...a covek se sam ustrojio :))) ...(da dokaze zeni koliko je voli...)

sad cuo na tv-u...

loodilo
[ bobiska @ 19.02.2009. 18:57 ] @
Sam se kastrirao, pa prijavio šatro pljačku...kakav imbecil. Hteo da nam proda mu.da za bubrege?
[ Boobec @ 19.02.2009. 19:03 ] @
Dobro, bar je covek steko "popularnost" :)....al osto bez M... :))))

Tek sad ce zena da ga "voli"...

[ Horvat @ 19.02.2009. 19:07 ] @
vi stvarno verujete da se sam ustrojio???

nek mi neko jebeno kaze,kako neko moze sam sebe ustrojiti? a uz to da ne vrisne + da bude savrseno precizan rez??
[ Ivan Dimkovic @ 19.02.2009. 20:14 ] @
Ovaj...

Guglaj za "extreme body modification" - ima dosta video klipova gde ljudi rade bas to, i to jos pred kamerom a onda to sto su odsekli iseckaju na komadice...

Samo gledaj da ne jedes nista par sati pre gledanja, posto moze lako da se desi da bacis peglu.

Cudan je ovo svet...
[ Horvat @ 19.02.2009. 20:22 ] @
hajde ako ti nije tesko daj mi jedan link u kojem lik sam sebi bez drogiranja/alkoholisanja odsece jaja i ostane pri svesti
nemam zelju da pregledavam redom dok ne nadjem to

jakooo tesko mi je to za poverovati,mada stoji to da ima svakakvog sveta
[ Laki_Gen @ 19.02.2009. 20:59 ] @
Udaris lokalnu anesteziju i sjeces do jutra.
Mada meni ne djeluje kao neko dovoljno pametan da se razumje u anestzije i samoomamljivanje. A ima tu posla, treba otvoriti, pa ih izvuci, jedno po jedno, pa odsjeci kanale...
Ako ima neki doktor da to preciznije pojasni, sta sve ima tamo dole i kako bi ta procedura izgledala, jer sumnjam da doktori rade tu vrstu zahvata.

Ko zna, mozda ga je zena kastrirala, jer je mnogo sarao. Onako pijanog, dok je spavao, pirsla sa skalpelom i dok je skontao sta se desava, ode mas' u propast.
On jadnicak, gde ce to da prizna, izmisli pljacku, pa samokastraciju, sledeci na spisku su vanzemaljci...
[ D.H.Lorens @ 19.02.2009. 22:57 ] @
"Uzivajte Vi Elitemrachnjaci...":

http://www.mracnjak.com/
[ Crveni011 @ 19.02.2009. 23:35 ] @
Meni se povraca samo od ovog procitanog... Mozda da patentiramo neku dijetu zasnovanu na redovnom gledanju takvih sranja o kojima pricate... :)
[ Ivan Dimkovic @ 19.02.2009. 23:44 ] @
Citat:
Horvat
hajde ako ti nije tesko daj mi jedan link u kojem lik sam sebi bez drogiranja/alkoholisanja odsece jaja i ostane pri svesti
nemam zelju da pregledavam redom dok ne nadjem to

Link mi je poslao kolega koji voli da prati krvave klipove... Na zalost ali nemam ga vise u kesu ali sam vise nego 100% siguran da postoji jer sam ga video svojim ocima.

Dakle, ispred kamere sedi neki nesrecnik koji sebi lepo uveze organ, a onda lepo nozem izvadi svoj izvor DNK - za to bi mozda trebao dobiti i Darvinovu Nagradu :) zatim iste izvore odfikari nozem i onda ih lepo "dosecka", valjda za lokalni specijalitet... Posle toga istu operaciju ponovi i sa svojim spolovilom, samo bez seckanja - valjda ima nekog drugara ludaka kome ce ga dati da se igra.

Elem, posle gledanja tako necega normalan covek moze samo da se zapita WTF koliko trebas da budes udaren u vugla da sebi uradis tako nesto... A onda ukapiras da ti ljudi ne samo da postoje, nego ono... zive medju normalnim ljudima, glasaju, ...

fuck... ovaj svet je otisao u 3 lepe.
[ musicmaster @ 19.02.2009. 23:59 ] @
Ovo i nije neki zlochin,
ali ako neko misli da je video bizarno,
vara se.

http://poetry.rotten.com/weightlifter/

Ustvari, ovo i jeste zlochin prema pravilu i disciplini u nekom sportu, jelte...
Kad bacite peglu ili kad me dobro napsujete,
ako budete imali snage, prochitajte tekst ispod "prikaza".

[ Nibble @ 20.02.2009. 18:57 ] @
http://img261.imageshack.us/my.php?image=lolfb8.jpg
http://www.splitkransky.com/
[ timotic @ 21.02.2009. 00:28 ] @
http://jarsquatter.com/