[ pavlakus @ 02.03.2009. 16:57 ] @
imam sbb kablovski internet. Imam jedno dva resenja pa ne znam koje ce bolje funkcionisati.
prvo resenje mi je wireless router, e sad posto mi treba neko jeftinije resenje mislio sam da na desktop stavim wireless karticu i da uradim ICS i tako da podelim konekciju. sad me interesuje da li je moguce da u ovom drugom slucaju budu dva laptop-a povezana istovremeno na tu jednu wireless karticu i da imaju izlaz na net. Naravno voleo bih da mi preporucite neki router (jeftiniji) ili neku karticu koja ce bi zavrsavati posao
[ milospe @ 02.03.2009. 17:14 ] @

Bolje wireless ruter. TP-Link TL-WR340G 3.100 din Wireless router 1 WAN + 4 UTP porta

Prodavnica TP-Link-a 011/311 0 959
[ pavlakus @ 02.03.2009. 17:33 ] @
hvala, znam da je router bolji ali sad kad si mi rekao cenu i nije tako strasno pa dolazi u obzir
[ fade @ 02.03.2009. 20:59 ] @
Ja bih otisao do gromnet-a, znam da oni prodaju u paketu ap+antene i ostala cuda,pa kupi samo ap,u svakom slucaju imace sve sto ti treba,a i mocice da ti objasne sta i kako. Ako ne,onda prodavnica gde je pre bio comtrade,ona ulica kod pozorista,oni bi trebali da imaju takve opreme. A i cene su tu tako oko 3-4 hiljade.
[ pavlakus @ 03.03.2009. 11:44 ] @
ma ovo sa router-om mi je najbolja varijanta, ima jos par mesta gde moze da se nadje ta oprema tako da mi to nije problem.