Ne znam da li sam zakasnio sa odgovorom, nesto sam drugo trazio po internetu pa sam naleteo na ovu temu (inace ne stizem redovno da pratim forume), ali sto se tice Volvo-a, imas na sajtu
www.volvotrucks.rs "prezentacije" svih Volvo-ovih modela, kao i neke informacije u PDF-u, takodje za gradjevinske masine imas na
http://www.volvo.com/dealers/en-gb/Volmont/home.htm, samo sto vidim da je na engleskom, a prilicno sam siguran da je bila varijanta i na srpskom jeziku.
Takodje mozes otici i na
www.volvo.com i samo izaberes oblast i zemlju koja te zanima, u ovom slucaju verovatno Serbia & Montenegro i eto te na pravom mestu.
Vidim da te i cena zanima, moj ti je savet da se za cenu licno obratis, moze za pocetak i telefonom (kontakte imas na sajtu, po centrima, pa sta ti je najblize), a mogu i oni da dodju do tebe (govorim za prodavce Volvo kamiona, za gradjevinske masine ne znam), jer cene se razlikuju od modela, motora, menjaca, diferencijala, ... a vidim da se radi o specificnim kamionima, tako da bi u svakom slucaju bilo najbolje da se telefonom javis najblizem centru Volvo-a i rešio si sve probleme.
Ako ti trebaju jos neke informacije, javi se na email.