[ Pali zari @ 22.03.2009. 10:45 ] @
Kod mene ugradu su dosli neki likovi i poceli da pricaju o nekom dodatku Alka mine koji se dodaje vodi.Pokusao sam da nadjem ovaj proizvod na netu ali sam nasao neku stranicu na engleskom i ostale su na ruskom.To je neki koral koji se dodaje vodi da bi se ona preistila i sta ti ja znam.. evo i link ako neko nesto zna nek kaze.
[ Kosuth @ 22.03.2009. 14:17 ] @
A,jel to u pitanju multi level prodaja,kućna prezentacija i te stvari?
Pošto pretpostavljam da jeste onda ovako:
prvi i osnovni princip koji robe iz takve ponude bi trebalo da zadovolje je:

NON NOCERE

e,sad,kako i koliko će kome pomoći je apsolutno individualno...

ta priča,ne bez osnova,o neophodnosti unošenja ANTIOKSIDANASA u naš organizam je sasvim u redu,pitanje je samo koliko multi level način prodaje naduvava cenu nečega što se svakako može kompenzirati sa čašom kvalitetnog,crvenog VINA dnevno.

Inače je ponuda raznoraznih NEVIĐENIH(do sada)antioksidanasa na tržištu baš šarolika i tu treba biti selektivan i oprezan,jer "svi oni" imaju veoma žestoko složenu žvaku oko toga...

Mislim da je tu PROFIT na prvom mestu,a ostalo,eventualna kolateralna korist...

U normalnim okolnostima,pre sam za čašu dobrog,KVALITETNOG crvenog vina...

Normalno,postoje stanja i bolesti kada je potreba za antioksidansima mnogostruko povećana...
[ Pali zari @ 22.03.2009. 17:58 ] @
dosao sam u posed neke prezentacije na dvd-u, klasika tipa "predavac" drzi predavanje o tome kako je nas organizam zagadjen i kako ga samo alka mine moze ocistiti kompletnog i posle toga ce nam biti mnogo bolje bla bla truc truc.....
ja sam totalni skeptik povodom ovoga. valjda je dosao neki doktor iz rusije i on vrsi neke preglede i preporucuje terapiju. oce moja keva da ide ali ja joj ne dam da ide jer mi ovo sve zvuci kao navlakusa.kod god ima neki info u vezi ovoga nek javi. cujem da su isli i po novom sadu i beogradu.