[ jerryrain @ 22.03.2009. 23:40 ] @
Evo da podelim sa forumom, kao dugogodisnji postovalac i potrosac crvenkinih proizvoda, upravo sam nasao dlaku ljudskog porekla dugu oko 15cm u mancemlou...
Zivot mi se smucio, nikad vise nista njihovo u usta necu staviti...
[ maliradojca @ 23.03.2009. 00:25 ] @
Samo dlaka ,a vidi ovo http://www.naslovi.net/2008-01...s-u-tegli-s-krastavcima/541868
[ musicmaster @ 23.03.2009. 00:53 ] @
[offtopic]
Ide ovako:

- 3 jaja dobro umutiti, viljushkom. Nasuti malo vegete u toku mutjenja.
- U medjuvremenu, metnuti biljnu mast u tiganj, da se rastopi dok se jajca ulupavaju
- Nakon par minuta, ako je u pitanju plin, bljusnuti jajca u tiganj (treba odma' da se chuje kako cvrchi_znachi da je zagrejano)
- Viljushkom povucite uprzeni deo jajca ka sebi, da ono shto josh pliva, krene da se uprzava takodje.
- Ako niste, brzo izvadite sirenje iz frizidera, i po volji, kolichinu koja vam odgovara, nashlapajte viljushkom preko vetj 'przenog', kompaktnog dela u tiganju
- Preklopite, tako da dobijete polumesec. Iskljuchite plin ili sklonite sa ringle.
- Istresite iz tiganja u plitak tanjir i premazite pavlakom. Zatim se igrajte kechapom preko pavlake. Crtajte, potpishite se, shta god... Ne preterujte sa pritiskanjem boce kechapa.
- Za kraj, isecite nozem uz pomotj viljushke na srazmerne kockice. Prilikom sechenja, zapravo pravite trik....

Nije slatko i nema veze sa Munch Mellow, ali je zato ubitachno dobro!
I zove se Omlet sa sirom.
[/offtopic]

Nema nishta bolje, nego kad ga sam spremish.

A zamislite onu salatu, kako se beshe zove, zaboravih,
na vrh mi jezika,.... ima da se kupi svugde i to, onaj mini-kukuruz (kao kiseli krastavchitji)....
I u tegli nechiji kaziprst zalutao.... onako 'kamufliran'!
[ pitikovski @ 23.03.2009. 01:05 ] @
Citat:
jerryrain: Evo da podelim sa forumom, kao dugogodisnji postovalac i potrosac crvenkinih proizvoda, upravo sam nasao dlaku ljudskog porekla dugu oko 15cm u mancemlou...
Zivot mi se smucio, nikad vise nista njihovo u usta necu staviti...

Ma cuti jos je dobro sto je te duzine, zamisli da je kraca a kovrdzava

Evo da citiram predsednika ovog foruma....druga Leslija.
Citat:

Znas li koja je jedina scena koju sam ja zapamtio iz filma Boj na Kosovu? Kad jedan jede neki sir koji je drzao u torbi pa nudi jednog drugog, a ovaj nece, kaze ima dlake po siru. I ovaj ciji je sir komentarise "ma nisi ti gladan". E tako i ti....
[ loonies @ 23.03.2009. 02:13 ] @
Mislim da Slovenci vise ne uvoze Munchmallow zbog nekih bakterija...

Edit:
Evo ga http://www.rtvslo.si/modload.p...d&c_menu=1&c_id=146941

[ Zeleni zub @ 23.03.2009. 21:16 ] @
Nema gore nego kad su pre par godina u glasu javnosti pisali kako je neka zena nasla misa u hlebu pa opisali kako je krckalo dok je sekla hleb...
Bljak nad bljakovima, mislim da je bilo vec na ovom forumu ali mi je muka da trazim
[ bakara @ 23.03.2009. 22:14 ] @
Citat:
Zeleni zub: Nema gore nego kad su pre par godina u glasu javnosti pisali kako je neka zena nasla misa u hlebu pa opisali kako je krckalo dok je sekla hleb...

Pa to mu dodje neki obogaceni "hleb sa mesom"
[ plava_motorola @ 23.03.2009. 22:50 ] @
Citat:
bakara: Pa to mu dodje neki obogaceni "hleb sa mesom"

Burek
[ Emil Ranc @ 24.03.2009. 00:46 ] @
Kad smo već kod dlaka & co... Ja u njamb napolitankama (male kockaste, crvena kesica) naleteo na kamenčiće u dva navrata, u razmaku od god+ dana!
[ Deep|Blue @ 24.03.2009. 07:27 ] @
Sve ovo moze da ima i drugu stranu
Pre 25+ godina,
firma DalmacijaVino Split je urnisala trziste sa svojom Vekijom.
Posto je konkurentima opala prodaja zestokih pica,
lansirana je prica da je u cisternama gde se sprema Vekija pronadjen les (u jednoj verziji kostur).
Posle toga prodaja im je drasticno opala, mada su nastavili sa sasvim dobrom prodajom.

A sto se tice dlaka ...
sasvim normalna pojava, kad se retko gde u proizvodnji i prodaji hrane koriste kape i mrezice.
[ Bata @ 24.03.2009. 11:23 ] @
A ja sam čuo da u pogonima Podravke imaju posebno odeljenje u kojem se proizvodi roba za
Srbiju, Bosnu i druge ex-Yu državice, i za druga istočna tržišta (Bugarska, Moldavija i sl.)
i da tu rade nadničari bez ikakvih higijenskih i sanitarnih standarda, i bez ikakve kontrole, tako da se
nadničari masovno išmrkavaju, izlučuju i začinjavaju sa ostalim telesnim proizvodima sve one
sokiće i juhice i začine , koje ovdašnji jugonostalgični potrošači kusaju.
[ dmauka @ 24.03.2009. 13:54 ] @
Eh,...rdjavom...;)
[ zxstole @ 24.03.2009. 14:11 ] @
Citat:
Bata: A ja sam čuo da u pogonima Podravke imaju posebno odeljenje u kojem se proizvodi roba za
Srbiju, Bosnu i druge ex-Yu državice, i za druga istočna tržišta (Bugarska, Moldavija i sl.)
i da tu rade nadničari bez ikakvih higijenskih i sanitarnih standarda, i bez ikakve kontrole, tako da se
nadničari masovno išmrkavaju, izlučuju i začinjavaju sa ostalim telesnim proizvodima sve one
sokiće i juhice i začine , koje ovdašnji jugonostalgični potrošači kusaju.

da i ja sam cuo da su pozaposljavali sve same tuberane koji mogu fino da "povuku" hrak-pljuc....ma daj
[ fanfon @ 24.03.2009. 16:31 ] @
Ajde ne trazite dlaku u jajetu. Autor teme je pojeo dosad desetine kutija mančmeloa i sad prvi put nasao dlaku i kao da je smak sveta. Od jedne dlake se ne umire. Ajde da nadjes u svakoj 10-oj kutiji kad je otvoris pa da se onda zapitas sta je problem, nego ubo si jednu od hiljadu. Ako onaj iz Survajvera moze da pojede zivu zabu i skorpiju, mozes i ti jednu dlaku prevariti...
[ jerryrain @ 24.03.2009. 16:38 ] @
Naravno da ne mogu!
To sto ti imas problem u glavi pa poredis dve neuporedive stvari, nema veze sa kvalitetom proizvoda o kome je ovde rec...
[ dmauka @ 24.03.2009. 17:14 ] @
E, a imamo li mi dokaz da je dlaka bila u toj cokoladici?
Ili opet ono rekla-kazala? Znaci, mi sad treba da verujemo da je dlaka bila tu gde postavljac kaze da je bila...hmmm...
Ili link, ili lock
[ jerryrain @ 24.03.2009. 18:04 ] @
ovaj foruim svakim danom sve vise lici na serbiancafe