[ ahi @ 24.03.2009. 16:20 ] @
kao sto naslov kaze koji antivirus predlazete ?hvala
[ valjan @ 24.03.2009. 18:25 ] @
A za koju primenu/konfiguraciju/operativni sistem, da li besplatan ili komercijalni, da li za samostalni racunar ili vise umrezenih, da li treba da bude nesto tipa "ukljuci i zaboravi" ili bi nesto naprednije, da bude integrisan sa firewallom ili ne...?
[ ahi @ 24.03.2009. 18:28 ] @
pa za normalnu primenu znaci ono klasika da ne uleti neki virus , da se stalno updejtuje naravno da je besplatan onbo da nebrinem inace imam xp profesional dva kucna kompjutera surf ppo netu i to je to nista nesto preterano.imam nod al istekla je registracija tj nemogu da uradim update trazi user name i pass i tako nesto dobro u besplatno ?!
[ xchillah @ 24.03.2009. 18:29 ] @
Besplatan : Avira AntiVir Personal.
[ calexx @ 24.03.2009. 18:45 ] @
Da li si bar pogledao neku od bezbroj tema koje se bave ovim pitanjem? Kad god neko hoće preporuku za AV otvara novu temu pa ih sada ima ko zna koliko.
[ hajduk7 @ 24.03.2009. 18:49 ] @
eset smart security 3.0.672.0
[ plavigor @ 24.03.2009. 19:22 ] @
Ovakve teme stvarno nisu od nikakve koristi na ovom forumu. Osim nepoželjne polemike u stilu meni radi super... ili nisi ga lepo podesio... neretko se dešava da se skrene sa, inače beskorisne teme. Pa još i to što pokretač traži besplatan AV, a hajduk7 mu nudi komercijalno rešenje...

Ako neko ima određeni problem sa nekim AV-om, FW-om ili nekim drugim bezbednosnim programom neka pokrene lepo temu pa da vidimo kako to da rešimo. Na osnovu takvih tema i tuđih iskustava lagano stičemo mišljenje o kvalitetu nekog AV-a i ostalih programa.