Citat:
BokasaTzar: 307 je iznenađujuće tvrđi u odnosu na druge Pežoe, sve zavisi na šta si navikao.
Apsolutno tacno, ko ocekuje mek auto razocarace se.
Citat:
BokasaTzar: Zato je motor pouzdan, menjač precizan i elektrika jako solidna.
Ni blizu. Za motor ajde, deli iste muke kao i ostali turbo common rail, ali menjac je nevidjeno s...nje, uz to veliki izbor problema. Neprijatan za rukovanje, kvarljiv (pucanje zvona), zamajac crkava na dizelasima (a u pitanju je dual mass, znaci dobro kosta i ne pomaze reparacija), elektronika zna da vadi dusu korisnicima (crkavaju rucice na volanu, BSI, auto je generalno pun elektronike). Kvarovi koje sam ja licno imao: rucica na volanu - zamenjeno u garanciji, inace prilicno skupa, servo pumpa - nova 800 evra, stavio polovnu , jedna dizna , stavljena polovna zaboravio sam koliko kosta, kompresor klime je jako zujao, prodao sam auto tako inace bog zna koliko bi to kostalo, pumpica za pranje vetrobrana, jos sitnica kojih se ne mogu setiti. Mozda ne deluje mnogo za 80000km ali automobili koje sam pre i posle vozio nisu mi zadavali toliko problema.
Citat:
BokasaTzar: Što se održavanja tiče, naš BGD Verano je dno, go lopov i secikesa!
Ja samo da dodam neznalica na spisak.
Citat:
StORM48: - postoje jako oprečna iskustva sa tim autom
Verovatno najtacniji opis, kad sluzi ljudi su zadovoljni ali moze da bude nevidjeni izvor problema. Nije dzabe Peugeot na dnu lestvice pouzdanosti i zadovoljstva kupaca. Sto se mene tice - Peugeot nikad vise.