Citat:
Postovanje raja. Zanima me vase misljenje o ljubavnim vezama i brakovima izmedju srba i muslimanki.
Kao sto ljudi rekose, Srbin = nacionalnost, Musliman=verska pripadnost... Sasvim sam siguran da imas Srba muslimana koliko hoces po Srbiji...
Da se vratimo na temu... zasto te zanima NASE misljenje? Ako si ti u pitanju... jbt bog, pa to je tvoj zivot, tvoj brak... mislim ti zivis svoj zivot a ne mi... ;-)
A sto se misljenja tice, isto misljenje kao i o svakom drugom braku... Srba i Kineza, Srba i Marsovaca, Marsovaca i Marsovaca, Srba i Srba - ako ti ta devojka odgovara, ako se slazete ako si siguran da zelis da se skrasis... go for it :)
Ne vidim uopste sta je tu specificno - to sto je ona muslimanka? Mislim, ako je "muslimanka" kao sto je 90% Srbije "pravoslavno" onda to nema blage veze sa zivotom, mislim mogla je da kaze i da je budista... E, sad, ako je zaista pravi vernik, onda moras da se razmislis da li ti je to OK, ali to nema veze sa muslimanskom religijom, vec sa ama bas svakom religijom... generalno ljudi koji su vrlo religiozni mogu da budu malo komplikovanije osobe za zivot sa njima :)