[ despotbg @ 03.04.2009. 13:57 ] @
Negde davno sam gledao na tvu da negde na kalemegdanu ili blizu njega ima neki lokal, valjda u lagumima, u kojem se toči vino, dal neko zna adresu lokala? Lokal se možda zove kuca vina ili podrum vina isl...
[ vilil1 @ 03.04.2009. 16:58 ] @
Raskrsnica S. Bana i T. Koscuskog. Prekoputa zoo vrta. Cini mi se da je Navip tamo prodavao vino na tocenje.
[ malada @ 03.04.2009. 20:47 ] @
Kad ides Karadjordjevom prema Kalemegdanu, pa sa desne strane, poslije Brankovog mosta. Ima neko burence okaceno i pise vinski podrum, a sam lokal je kad udjes u to dvoriste. I u pecini je ;)
[ Radovan__III @ 03.04.2009. 21:30 ] @
kao sto rece malada ili se spustis nize niz ulicu od undergrounda
[ Svarog @ 30.03.2010. 20:02 ] @
Iskopavam temu al' sta da radim...interesuje me da li je neko bio u doticnom podrumu?Interesuje me kakav im je izbor vina kao i kolike su (otprilike) cene. Dolazim u BG za vikend pa bih navratio u doticni ali ne bih da odem pa da se k'o seljak samoizbacim kad vidim cene :)
[ maliradojca @ 30.03.2010. 22:52 ] @
Vino je krs, a imaju i neku flasiranu vodu, isto krs. Vino je jeftino i ima samo jedna vrsta. Meni se i nije svidelo tamo.
[ bufalo bil @ 31.03.2010. 01:07 ] @
Za 400 kinti dobijes litar, po recima gazde, nekog tocenog "sumadijskog belog", i litar ipo knjaza. Mladja ekipa. Nema ventilacije. Nema ni piva. :) Radi do 1.
[ Svarog @ 31.03.2010. 10:48 ] @
Znaci sve u svemu mrka kapa...hvala na pomoci,probacu da ipak nadjem nesto drugo :)
[ stolex @ 03.04.2010. 19:57 ] @
Ma dotična vinarija je više zamišljena kao "priprema za grad". Jeftino vino koje nije ništa posebno, ali nije ni totalni krš (jedna vrsta crnog i jedna vrsta belog i to je sve što ima na meniju), muzika koja se pušta je DVD disk sa domaćom rok muzikom u MP3 formatu koji ide random, dosta mladih pozitivnih ljudi. Nema negativne energije... Ako si zaljubljenik u vino bolje probaj u vinskoj kući u jednoj od ulica koje se spuštaju od pionirskog parka prema ulici Cara Dušana, ali sama ekskluziva lokala govori da će ti trebati deblji novčanik.