[ slobo klajic @ 04.04.2009. 21:46 ] @
Molim bolje poznavaoce za objasnjenje i preporuku:

Na sistemu imam licencirani KIS 2009 a pored njega sam instalirao i Malwarebytes' Anti-Malware sa kojim povremeno procesljam sistem.

Negde sam otprilike procitao da se programi slicnih namena medjusobno ne trpe te da jedan drugom prave zabune, stoga i pitanje nije li greska sto sam instalirao i Malwarebytes' Anti-Malware obzirom da KIS 2009 ima opciju anti malware, i treba li Malwarebytes' Anti-Malware da deinstaliram ili da ga ostavim, tj ne pravi li smetnju u normalnom radu KIS 2009. Inače obadva redovno rade update svezih baza.
[ 93 Stefan @ 04.04.2009. 22:44 ] @
Nema nikakvih problema. Free verzija je samo za skeniranje kompjutera, tako da to ne pravi probleme. A evo ja sad baš koristim Pro verziju i uključena je Real Time zaštita i nema nikakvih problema već nekoliko dana. Slobodno ga ostavi, u svakom slučaju jedino što može da uradi je da nađe neke stvari koje će u svakom slučaju Kaspersky propustiti. To je jedan od najboljih Anti-Malware programa tako da će ti biti koristan, pogledaj samo koliko ga koriste samo na ovom forumu, skoro u svakoj temi.