[ codemaster @ 17.04.2009. 08:31 ] @
Jel se moze kupiti THE TIMES (international izdanje ili mozda London),u Beogradu? Da li znate gde? Ja nisam uspeo da pronadjem na kioscima i press-u,ni u NS ni BGD. |
[ codemaster @ 17.04.2009. 08:31 ] @
[ SASA M. @ 17.04.2009. 09:11 ] @
Mozda u njihovoj citaonici. U knezu, bulevaru bilo je dosta prodavaca na ulici koji imaju gomilu stranih casopisa.
[ codemaster @ 17.04.2009. 12:43 ] @
Kojoj citaonici?
Dnevni list The Times,ne casopis Time. Jel neko kupuje?? [ Horvat @ 17.04.2009. 14:28 ] @
kako ti mislis da ti iz amerike sinoc odstampano izjutra stigne u trafiku?!?!
sumnjam da ima "svezi broj" DNEVNIH novina iz use kod nas...imas nedeljnika sad citam drugi post,mozda neka citaonica americke vlade...koj ce ga znati edit:btw bitno ti je da je u papirnatom izdanju?ako nije,mozes na netu procitati "papirnato online izdanje" ;) [ SASA M. @ 17.04.2009. 14:41 ] @
Nisam mislio da tamo kupis nego da pitas, trebalo bi da znaju. Bila je ranije u Knez Mihajlovoj 48. Nemam telefon za info. Takodje vidi ovde:
Citat: 11000 BEOGRAD, Terazije 8 tel: +381 11 3023 814 email:[email protected] http://www.britishcouncil.org Jedan od najaktivnijih stranih kulturnih centara u Srbiji i Crnoj Gori. Postoji od 1940. godine, najpre pod imenom Jugoslovensko-britanski institut. Od tada, s prekidima za vreme Drugog svetskog rata, aktivno radi na promociji britanske kulture i jezika i uspostavljanju kulturno-prosvetnih kontakata između Ujedinjenog kraljevstva i Srbije i Crne Gore. Najposećeniji deo je biblioteka, s 9.000 naslova na engleskom jeziku iz svih oblasti. Biblioteka poseduje i neke od najboljih udžbenika i priručnika za učenje engleskog jezika, medijateku s više od 1.400 najodabranijih CD, DVD i VHS naslova. Britanski savet svake godine organizuje i polaganje ispita iz engleskog jezika i obezbeđuje međunarodno priznate diplome za sve nivoe znanja, od početnog do profesionalnog. British Council, u saradnji s beogradskim institucijama kulture, priređuje izložbe britanskih umetnika, projekcije filmova, gostovanja pozorišnih trupa, književnika... Kraj citata S druge strane, najlogicnije da im se direktno obratis o dostavi novina ovde ili mozda da pogledas za njihovo elektronsko izdanje? [ codemaster @ 17.04.2009. 14:43 ] @
The Times je britanski,The New York Times je americki.
Prvi se stampa i na kopnu,i da,moze da stigne. Da,papirnato izdanje. Nije to isto,inace citam oba online. [ Horvat @ 17.04.2009. 14:46 ] @
moja greska :)
times mozda i dobijes...mada i to sumnjam [mada ako platis sto da ne ;),ali ne racunaj manje od dvostruke cene koliko je u britaniji,jer treba da ti donesu avionom na kucni prag ;)] [ codemaster @ 17.04.2009. 14:46 ] @
Mogu se pretplatiti na vise nacina.
Pitao sam da li je moguce kupovati u prolazi,po zelji... [ Jbyn4e @ 17.04.2009. 14:49 ] @
Znas da mozes da se pretplatis pa da ti stize kuci?
http://www.knjizara.com/casopisi/ pa Dnevni listovi, nedeljnici i tabloidi pa odaberes pod brojem 61 TIMES/THE , 6 kom. nedeljno, 420 din, ne znam da li je po komadu ili nedeljno. EDIT: sad vidim da si pisao da neces pretplatu -tako da ovo ostavljam samo onima koje mozda zanima pretplata. [ Horvat @ 17.04.2009. 15:02 ] @
to ti ne bih znao reci na zalost
@jb... Citat: Šifra: 61 Naslov: TIMES/THE Period izlaženja: engleski Jezik: 6 / nedeljno Cena po komadu: 420 din. bas me zanima da li ovaj usa today ,wallsteet i slicni stizu taj dan kad i trebaju ili sa zakasnjenjem..."mala" mi cena da stize na tacan dan [ codemaster @ 24.04.2009. 13:18 ] @
Nema,izuzev na aerodromu Nikola Tesla.
Jeben* (:)) Srbija. [ codemaster @ 24.04.2009. 13:22 ] @
Pa kad je glavni urednik Politike neko ko je kao Dragan Bujosevic...
Sa Le Mond-om The NY Times i dalje izlazi,subotom u njemu. ****** u *** sve [ pringles80 @ 24.04.2009. 15:54 ] @
Ako ima negde ima u radnji koja ima gomilu casopisa i novina, nalazi se kod filozofskog fakulteta, kada ides ulicom Vase Čarapića prema trgu, videces gomilu casopisa u izlogu, tu imaju sve i svasta sto se tesko nalazi na drugim mestima osim na aerodromu.
[ codemaster @ 27.04.2009. 21:23 ] @
Hvala ti,pogledacu.
Ako pronadjem nesto,javicu ovde ako neko jos bude trazio. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|