[ qazqaz @ 04.05.2009. 01:27 ] @
Stalno me startuju prasinari... nisam problematican, niti izgledam "opasno", ne skupljam se sa poznanicima na nekom keju ili drugom javnom mestu da ispijam pivo, ne volim gitare i zvuk koje one proizvode, nemam oruzije.
Moja jedina greska je sto sam zdrav muskarac, izmedju 15-30 godina. Tu nastaje problem: neki prasinar kursadzija me startuje i SMARA. Pored moje uctivosti i lepih manira, kao i provere preko radio stanice uredno svaki plavac zeli da me davi pricama o vremenu, o svojoj babi i svetskoj ekonomskoj krizi. mislim wtf?! Da li ti ljudi izucavaju neki predmet koji im opisuje medjuljudske odnose, neku psihologiju u malom i sta li ja znam. Zadnjih deset godina ne mogu slobodno da se krecem po svom rodnom gradu (Nis). Pocinjem da se pitam sta li tek kriminalcima rade....
Neverovatno jednostavnija je voznja kolima, kada nisam u nadleznosti ovih prasinara. "Pisi pojas" i cao djaci!

Kakva su vasa iskustva?
[ dmauka @ 04.05.2009. 07:17 ] @
Moje iskustvo govori da je krajnje vreme na MadZone otvoriti podforum PsihoMadZone... ;)
[ Nevena79 @ 04.05.2009. 07:27 ] @
Pa nema tu sta puno da se prica, uz plavo odelo dolazi i odredjena moc, moc po automatizmu kvari vec i onako pokvarene ljude i sta ce jadan, dobio velika ovlascenja, opasac sa igrackama za "velike" momke i to je recept za ovo sto nam se desava. Inace tvoj problem je beznacajan u odnosu na onaj kakve ljudi imaju. Inace policija ni u jednoj zemlji nije "postena" institucija, ono kao na usluzi drustvu... To su price za one koji jos nisu odrasli a po zakonu velikih brojeva naravno da ih ima...

P.S. inace i ja bih te zaustavila... Kakva je to bela kosuljica sa belom majicom ili potkosuljom (ne vidim tacno)? Uvek postoji mogucnost da si je natopio kokainom pa setas gradom i prkosos plavcima, a oni kao ludi pa te nece primetiti :) :P
Belo, oko mene sve je belo, sat na ruci, cipele, kosulja odelo.... :D
[ Mobtel @ 04.05.2009. 08:03 ] @
Nevena -serlok holms
[ gojnik @ 04.05.2009. 08:41 ] @
Nisu me odavno startovali na ulici. Ali kad putujem vozom to je nekako obavezno da mi se dogodi.
[ enes_k1 @ 04.05.2009. 08:41 ] @

Pa mozda im izgleda kao doktor ( psihijatar ) pa odluce da mu se pozale :)
[ Horvat I @ 04.05.2009. 14:33 ] @
Desavalo mi se. Od prijatelja (pandura) sam saznao da jure nekog u ciji se opis uklapam a i generalije su slicne.
Imas srece sto ovi tvoji pokusavaju biti prijatni
[ etjen @ 05.05.2009. 14:45 ] @
mog burazera već godinama obavezno zaustavljaju samo zato što ima dugu kosu
[ mrkii @ 05.05.2009. 14:57 ] @
@qazqaz

Kao da si mene opisao. Cak je i grad isti. Do sada su me zaustavili 0 (nula) puta.

Da ne zivis u okolini Toponice pa si zamenio nekog sticenika sa policijom?

Ili te davi neka baba iz komsiluka (one imaju obicaj tako da dave) pa ti nesmes da pitas "da li vas dave babe iz komsiluka" jer baba je sigurno clan ES pa ce te prepoznati sa slike?

Ili si ti sticenik gore pomenute institucije?

Ili... ma nema veze, ukratko receno ne dave me policajci prasinari
[ Stranger2 @ 05.05.2009. 21:41 ] @
Citat:
.. nisam problematican, niti izgledam "opasno", ne skupljam se sa poznanicima na nekom keju ili drugom javnom mestu da ispijam pivo, ne volim gitare i zvuk koje one proizvode, nemam oruzije.

mozda bi trebao poceti raditi sve to sto si napisao da ne radis :)

p.s.
mislim da sam te video na jednoj poternici
[ mmmilan @ 05.05.2009. 22:41 ] @
aj sto vas dave prasinari, nego sto mene dave saobracajci.
au.
naime, vozim crvenog juga '89 i skodu fabiju karavan '02.
kad sednem u juga ma nema teorije da prodjem kroz grad da me bar jedan ne zaustavi.
na adi kod one plinare obavezno, bar jednom nedeljno.
sve zivo mi trazi. trougao, atest od plina, prsluk... sve imam, al oni i dalje.
nemam neke upecatljive tablice, auto je ispravan, nista nije modifikovano, zatamljivano...stvarno ne znam o cemu se radi.
cak vozim s upaljenim svetlima i po danu.
kad vozim fabiju nemam tih problema.
aj to objasnite.
[ NoneVi @ 05.05.2009. 23:07 ] @
Citat:
mmmilan: aj sto vas dave prasinari, nego sto mene dave saobracajci.
au.
kad sednem u juga ma nema teorije da prodjem kroz grad da me bar jedan ne zaustavi.
na adi kod one plinare obavezno, bar jednom nedeljno.
sve zivo mi trazi. trougao, atest od plina, prsluk... sve imam, al oni i dalje.
nemam neke upecatljive tablice, auto je ispravan, nista nije modifikovano, zatamljivano...stvarno ne znam o cemu se radi.
cak vozim s upaljenim svetlima i po danu.
kad vozim fabiju nemam tih problema.
aj to objasnite.

Ja znam saobraćajca koji je držao stražu i imao zadatak da zaustavlja muža dok mu kolega servisira ženu.

Nemoj shvatiti ozbiljno ( mada je priča istinita) :-)
[ ventura @ 05.05.2009. 23:47 ] @
Citat:
mmmilan

Mora da se useru čim vide fabiju, sigurno pomisle da je bolje da ne diraju tog lika.. Ko zna ko je on čim vozi tako besan auto...

[ Srđan Pavlović @ 06.05.2009. 05:39 ] @
Citat:
Ja znam saobraćajca koji je držao stražu i imao zadatak da zaustavlja muža dok mu kolega servisira ženu.

Plemenita misija... za Izija...
[ mmmilan @ 06.05.2009. 09:04 ] @
Citat:
ventura: Mora da se useru čim vide fabiju, sigurno pomisle da je bolje da ne diraju tog lika.. Ko zna ko je on čim vozi tako besan auto...

po cemu je fabia besan auto?
[ NoneVi @ 06.05.2009. 09:12 ] @
Citat:
mmmilan: po cemu je fabia besan auto?

Swing & miss!!
[ pitikovski @ 06.05.2009. 10:31 ] @
Citat:
mmmilan: po cemu je fabia besan auto?

Pa po karakteristikama, znas li ti uopste koliko fabija moze da razvije ?
[ Zeleni zub @ 06.05.2009. 22:54 ] @
Evo mene na zadatu temu
http://www.elitesecurity.org/p1777478