[ shomy_90 @ 27.05.2009. 17:42 ] @
Shta mislite o zlatnom odelu za matursko vece (velika matura), u kombinaciji sa crnom ili mozda belom kosuljom i crnim cipelama, ili pak sivo, sa crnom kosuljom i crnim cipelama. Koje od ova dva je "bolje" po vasem misljenju?
[ Svarog @ 27.05.2009. 17:53 ] @
Moje licno misljenje je da ces liciti na Del boy-a :)
[ etjen @ 27.05.2009. 17:54 ] @
nemoj, molim te, zlatno odelo! Klasična kombinacija je uvek pogodak
[ etjen @ 27.05.2009. 17:55 ] @
Citat:
Svarog: Moje licno misljenje je da ces liciti na Del boy-a

ili na nekog kralja ciganske pesme i ''štimunga''
[ DaliborP @ 27.05.2009. 18:00 ] @
Ja dajem glas zlatnom odelu. Bices glavni baja.
[ qazqaz @ 27.05.2009. 18:02 ] @
šaban, kako bi te mnogi oslovljavali nakon toga.... (pa do kraja zivota)
[ ventura @ 27.05.2009. 18:08 ] @
Citat:
shomy_90: Shta mislite o zlatnom odelu za matursko vece (velika matura), u kombinaciji sa crnom ili mozda belom kosuljom i crnim cipelama, ili pak sivo, sa crnom kosuljom i crnim cipelama. Koje od ova dva je "bolje" po vasem misljenju?

Ako matursko veče planiraš da završiš na sceni grand parade, ili kao glavna atrakcija na ciganskom splavu, onda ok... Ako hoćeš da ti ta noć ostane u lepim uspomenama, i da te nije sramota da kroz par godina pogledaš fotografije sa te večeri, onda odaberi nešto klasičnije...

[ DaliborP @ 27.05.2009. 18:12 ] @
Pusti sta pricaju, toliko je ocigledno da ljubomora govori iz njih, elvisa pamte bas po zlatnom odelu, a slozicemo se da je Elvis daleko od sabana

[ shomy_90 @ 27.05.2009. 18:24 ] @
Citat:
qazqaz: šaban, kako bi te mnogi oslovljavali nakon toga.... (pa do kraja zivota)

No comment.
Citat:
ventura: Ako matursko veče planiraš da završiš na sceni grand parade, ili kao glavna atrakcija na ciganskom splavu, onda ok... Ako hoćeš da ti ta noć ostane u lepim uspomenama, i da te nije sramota da kroz par godina pogledaš fotografije sa te večeri, onda odaberi nešto klasičnije...

Matursko vece ce mi proci u lepim uspomenama, makar nosio sorc i majcu, u to sam siguran...
Citat:
DaliborP: Pusti sta pricaju, toliko je ocigledno da ljubomora govori iz njih, elvisa pamte bas po zlatnom odelu, a slozicemo se da je Elvis daleko od sabana

Pa ovo sto sam ja gledao nije bas toliko zlatno :D Vise vuche nekako na "tamno" zlatno :)
[ sanja2010 @ 27.05.2009. 18:32 ] @
Ja bih rekla da su i sorc i majica bolja kombinacija od zlatnog odela (osim ako nisu zlatni sorc i majica), ali opet, to sam samo ja :) Ako zelis i moje misljenje, drzi se klasicnijih varijanti.
[ Dush0ica @ 27.05.2009. 18:51 ] @
Uzmi zlatno odelo, ali obavezno i ljubičastu košulju i bele lakovane cipele.
[ Nabukodonosor @ 27.05.2009. 20:00 ] @
I bez torbice ispod ruke nemoj ni da pomisljas da odes! Zlatno odelo...dear lord....
[ kelja @ 27.05.2009. 20:11 ] @
Zlatno - obavezno.
I okaci slike sa maturskog!
[ etjen @ 27.05.2009. 20:14 ] @
^^može!
[ Srđan Pavlović @ 27.05.2009. 20:41 ] @
Licno se ne bih odlucio za zlatno odelo, ali ako ga ti probas i osecas
se dobro u njemu, go for it :)
[ Kosuth @ 27.05.2009. 21:33 ] @
Citat:

"Svako je lud na svoj nacin"-rece popa i sede golom guzicom u koprive...

Po svemu sudeci preferiras neke ARS ambicije...ali...
pa sta ti mislis na sta bi Mona Liza licila da je Da Vinchi pit'o komsiju kakvu pozadinu da uradi,kakve oci da joj nacrta itd.

DE GUSTIBUS NON DISCUTANDUM!
[ vujo032 @ 27.05.2009. 22:34 ] @
Još da nađeš odgovarajuću partnerku, ma milina !
[ Nabukodonosor @ 27.05.2009. 22:47 ] @
Citat:
DE GUSTIBUS NON DISCUTANDUM!

Da, ili sto ja vise volim da kazem "ili ga neko ima ili ga nema".
[ cyofee @ 27.05.2009. 23:11 ] @
Ja bih ti preporučio da odmah kupiš dva zlatna odela, čisto da imaš ako zatreba.
[ Pedja_N @ 27.05.2009. 23:17 ] @
Zlatno odelo za zlatnog momka :)))
Slobodno obuci, ali obavezno okaci fotke, da vidimo da li imas potencijal :)))))
[ žutokljunac @ 28.05.2009. 00:30 ] @
Pusti Miloše, lože te. Ljudi su ljubomorni. Tamno zlatno odelo, lepo kažeš. Možeš neki lep satić sa zlatnom narukvicom. Iskvarcuj se malo da ne svetliš u mraku.

http://i198.photobucket.com/al...ta_borcagreda.jpg?t=1243467117
[ []-_-[] @ 28.05.2009. 04:43 ] @
ima veze sa zlatnim odelom :D
http://www.youtube.com/watch?v=Jn2-UwDe9Ew
[ _andjela_ @ 28.05.2009. 04:47 ] @
shomy_90,

Citat:
Shta mislite o zlatnom odelu za matursko vece (velika matura), u kombinaciji sa crnom ili mozda belom kosuljom i crnim cipelama, ili pak sivo, sa crnom kosuljom i crnim cipelama. Koje od ova dva je "bolje" po vasem misljenju?

O kakvom zlatnom odelu pises? Koja nijansa? Kakav je materijal? Da li mozes da okacis sliku te boje? Ovo pitam, jer je svima u glavi Elvis-metallic-polyester ili Saban Saulic materijal. Da li je kompletno odelo zlatne boje, ili samo sako? Mozda samo sako, i crne pantalone? Crne cipele, crna kosulja. Sa ili bez kravate? Ako ides sam, bitno je da odelo ima dobar kroj, da nogavice nisu kratke, da mozes da se kreces u njemu, da ti sako ne visi (tj. da je velicine koja ti stoji), da ne nosis nogavice unutar carapa/sokni, i naravno, da zaobidjes belu boju carapa/sokni u sirokom luku, bar za matursko. Bitno je samo da nijansa nije jeftina.

Ako ides sa nekim, bilo sa drugaricom ili devojkom, onda zlatno pravilo glasi da bukvalno vidis sta ce ona obuci, i naravno da doneses ono sto si planirao da nosis, pa bilo da iznajmljujes, posudjujes ili da je tvoje. Nema nista lepse nego kad vidis sklad i harmoniju, a takodje nema nista gore nego kad ti se partner pojavi a njegovo odelo svira svoju pesmu. Samo gledas koja bi kofa farbe isla preko odela. Kao sto je neko napisao, u tom slucaju bolje da dodjes u sorcu i majici. Ustedio bi svima trud.

E sad dolazimo do mehanickih problema i vezanja kravate. Ako planiras da je nosis, onda je valjda normalno da znas da je vezes. Ne samo prvi put, nego i da je popravis kasnije. Nema nista gore od flip-flop cvora koji citavo vece seta sa jedne na drugu stranu. Cvor kao cvor, vidi koji bolje ide, jer je bitna i velicina kravate - duza/kraca, naspram sakoa. Onda ako bude vruce i ako budes skidao sako, normalno da zelis da ti se kravata slaze sa ostatkom odela.

Minimalac od nakita ako planiras zlatno odelo. Najbolje je sat, jer ti ionako treba.

Ako se drogiras cigaretama, pazi gde se nalazi upaljena. Ako napravis drugarici/devojci rupu na haljini, pozdravi se sa ostatkom veceri.

Ako ces da se nokautiras sa alkoholom, fino sacekaj do kraja veceri. Predlazem da izbegnes nokautiranje alkoholom ako ti se neko svidi, jer obicno tako nokautiras svoje sanse istim potezom.

Zaobidji raznorazne kolonjske vode i sl. stvari, ako ne zbog sebe, onda zbog drugih.

Dodji po partnerku na vreme. Nemoj da te ceka k'o gladnu godinu.

Kad ulazis/izlazis u hotel/prostorije gde se odrzava matura, zavisi gde si - ali obicno muskarac ulazi prvi, ili muskarac izlazi prvi. Hmm...obicno muskarac ulazi prvi, a zena izlazi prva. Raspitaj se za sopstveni domaci teren.

Nemoj da ulazis u fajt sa partnerkom ko ce gde da sedi; ako su vam rezervisana mesta, postoji ili jedno ili drugo. Budi kavaljer, i pusti je da izabere. Ako je duga haljina, pazi da ne stanes na nju, ili da je ne zakacis svojom stolicom, jer onda takodje mozes da se oprostis od ostatka veceri.

Ako ne znas sta da radis sa silnim nozevima, viljuskama i kasikama, krenes sa ivica ka epicentru. Ne mozes promasiti.

Nemoj da se flekas, fleke em sto ruzno stoje, em sto se vide na slikama.

Obicno bude neki spori ples, pa vec ako planiras da ustajes, valjda si isprobao cipele pre toga. Nemoj da zavrsis sa zuljevima, ili jos gore, da stajes partnerki na noge (takodje otpisi kraj veceri).

Ako imas takvu srecu da ti partnerka planira doci sa prostackim dekolteom, ako si se pridrzavao prve tacke (izvidnica tipa: sta ce obuci), valjda ces naci inicijativu i izabrati dobru esarpu, i fino joj to das na pocetku veceri. Suzdrzi se od komentarisanja.

Kao sto vidis, imas vise stvari o kojima da razmisljas, sem o tom odelu. :)

I tek da vidis da nisi jedini koji je u dilemi sta ce obuci za ovakva desavanja:
http://www.ivoandric.org.yu/html/novi_sad.html

Srecno :)
[ žutokljunac @ 28.05.2009. 07:20 ] @
Citat:
_andjela_: devojke vole dijamante, to su im najboji drugovi...

A šta ako ona obuče metalik srebrnu haljinu. Je l´se to slaže. Zlato i srebro? Prisutni su svi plemeniti metali.
[ DaliborP @ 28.05.2009. 09:39 ] @
Citat:
žutokljunac: A šta ako ona obuče metalik srebrnu haljinu. Je l´se to slaže. Zlato i srebro? Prisutni su svi plemeniti metali.

Slaze se crno i zlatno, kao u istoimenoj pesmi. Dakle zlatno odelo i crna kosulja i ima da ti sve zavide. Zayebi ove fine savete, naravno da treba da se napijes.
[ Horvat @ 28.05.2009. 09:44 ] @
ovo prevazilazi i "mad zone" :((
[ žutokljunac @ 28.05.2009. 09:54 ] @
O da, obavezno da se urokaš. Nisam čitao šta je g-đa Anđa pisala. Mnogo mi dug njen referat. Evo da ti kažem da sam se ja za matursko toiko napio, da sam bio budan samo prvih pola sata. Posle sam spavao na stolu, a pred kraj, kad sam se opustio, ispod stola. Mogu ti reći da su me propisno izgazili. To sve pijano, a svi bi da đuskaju.Tebe neće jer ćeš ti sijati.Tad sam bio u Hajatu i nikad više. Zbog toga ti ovo sve pričam. Šta, bre, život ti je takav, odeš jednom u hotel i posle nemaš lovu, zato to treba iskoristiti. Jednom se živi, ma nek ide sve u pm.
[ _andjela_ @ 28.05.2009. 10:09 ] @
Citat:
žutokljunac: A šta ako ona obuče metalik srebrnu haljinu. Je l´se to slaže. Zlato i srebro? Prisutni su svi plemeniti metali.

Pa zato i predlog da obrati paznju sta ona nosi to vece.

Neobicno da nije napisao da li njegovo matursko vece ima neku temu.
[ DaliborP @ 28.05.2009. 10:12 ] @
Citat:
_andjela_: Ako imas takvu srecu da ti partnerka planira doci sa prostackim dekolteom, ako si se pridrzavao prve tacke (izvidnica tipa: sta ce obuci), valjda ces naci inicijativu i izabrati dobru esarpu, i fino joj to das na pocetku veceri. Suzdrzi se od komentarisanja.

Ovo tek sad vidim. :)

Ne ide covek na sastanak nosilaca partizanske spomenice vec na matursko vece. Naravno da je pozeljno da bude sto veci "prostacki" dekolte, da sto vise pije i da obuce zlatno odelo.
[ Slobodan Miskovic @ 28.05.2009. 10:20 ] @
Naravno ne treba zaboraviti ni

;)
[ dexxx @ 28.05.2009. 10:28 ] @
... i limuzina... sa torzom kroz šiber...
Ako pada kisa, trebace ti i zlatni kisobran.
[ _andjela_ @ 28.05.2009. 10:35 ] @
Citat:
DaliborP: Ovo tek sad vidim. :)

Ne ide covek na sastanak nosilaca partizanske spomenice vec na matursko vece. Naravno da je pozeljno da bude sto veci "prostacki" dekolte, da sto vise pije i da obuce zlatno odelo.

Valjda je pozeljno da obuce ono sto mu se svidja, i da radi ono sto sam izabere. Ne ide covek ni na moje ni na tvoje matursko vece, nego na svoje. :)
[ Slobodan Milivojevic @ 28.05.2009. 10:36 ] @
Ja sam na svoje matursko (pre 4 godine) otisao u belim pantalonama, crnoj elegantnoj maici i beloj kosulji sa crnim detaljima

Naravno, to je kasnije preraslo u belu kosulju sa crnim i braon detaljima, jer mi se poklopilo matursko i 19. rodjendan!

Vrlo jednostavna kombinacija, a sve je to vrlo lepo izgledalo

Sto se zelenog odela tice, kao sto neko vec rece, sve je stvar u tome kako iskombinujes stvari, naj bitnije je da ne izgledas kao "vasarska atrakcija". To je bar neko moje misljenje.
[ žutokljunac @ 28.05.2009. 10:58 ] @
Slobodane, što zezaš čoveka. Kakve bre majice. Hoćeš da se čovek obruka. Zlatno odelo i onda lepo priđeš najboljoj ribi u generaciji i lepo joj kažež: " Malena ribice, dođi u wc da ti nešto pokažem ". Videćeš da će te gledati drugim očima. Ma jednom se živi, il´jesi il´ nisi!

P.S.- Ne treba ti zlatni kišobran. Imaš kod Kineza za 100 dinara kišobrane sa pozlaćenom drškom. Mnogo lepi modeli, mame mi. Čuvaj lovu za alkohol.
[ Emil Ranc @ 28.05.2009. 11:12 ] @
A šta kažete na ovako nešto, uz šaban-zlatno odelo? :)

http://images.google.com/image...Search+Images&aq=f&oq=
[ Srđan Pavlović @ 28.05.2009. 11:40 ] @
@zutokljunac -
Sanse za mocenje na maturskom koreliraju sa nekim drugim stvarima mnogo vise nego
sa odelom koje ces nositi tamo. Ako si ti bio DZEK u skoli, mozes i u pidzami da dodjes.

Recimo, ovoj dvojici amera dzaba odelo... :D

[Ovu poruku je menjao Kernel-1 dana 28.05.2009. u 12:50 GMT+1]
[ Srdjan Marinkov @ 28.05.2009. 11:44 ] @
i ja glasam za tozla! i Ljuba Alicic ce ti pozavideti :)
[ Miroslav Jeftić @ 28.05.2009. 11:54 ] @
Šta fali. Doduše, ne verujem da će biti puno prilike da ga nosiš posle maturskog, tako da imaj i to u vidu.
[ kelja @ 28.05.2009. 12:05 ] @
Citat:
žutokljunac: Slobodane, što zezaš čoveka. Kakve bre majice. Hoćeš da se čovek obruka. Zlatno odelo i onda lepo priđeš najboljoj ribi u generaciji i lepo joj kažež: " Malena ribice, dođi u wc da ti nešto pokažem ". Videćeš da će te gledati drugim očima. Ma jednom se živi, il´jesi il´ nisi!

P.S.- Ne treba ti zlatni kišobran. Imaš kod Kineza za 100 dinara kišobrane sa pozlaćenom drškom. Mnogo lepi modeli, mame mi. Čuvaj lovu za alkohol.

Citat:

i ja glasam za tozla! i Ljuba Alicic ce ti pozavideti

Citat:

A šta ako ona obuče metalik srebrnu haljinu. Je l´se to slaže. Zlato i srebro? Prisutni su svi plemeniti metali.

Kakva tema!
Au, jbt, od ovoga moze da se rikne...

Citat:

Ako imas takvu srecu da ti partnerka planira doci sa prostackim dekolteom, ako si se pridrzavao prve tacke (izvidnica tipa: sta ce obuci), valjda ces naci inicijativu i izabrati dobru esarpu, i fino joj to das na pocetku veceri. Suzdrzi se od komentarisanja.

Ceo andjelin post je dobar, ali ovo je ipak vr'!
[ _andjela_ @ 28.05.2009. 12:26 ] @
kelja,

Pa ne ide decko na izbor najlepseg dekoltea Srbije, nego na matursko vece.

Od raznoraznih stilista koji nude resenja u vezi zlatnih patika, preko dobronamernih kako da ostane komatoza vecinu veceri, i do onih koji vec vide mini Sabana na bini - nista ne pojeftinjuje odelo ili njega kao jeftina haljina. Ne po ceni, nego po izgledu.

Nego, da li i ti imas neki predlog u vezi njegovog odela ili bi samo da komentarises sta neko drugi napise? :)
[ Srđan Pavlović @ 28.05.2009. 12:40 ] @
andjela, a sta ti imas toliko protiv dekoltea?!
[ Miroslav Jeftić @ 28.05.2009. 12:43 ] @
Citat:
_andjela_:Nego, da li i ti imas neki predlog u vezi njegovog odela ili bi samo da komentarises sta neko drugi napise?

Odelo mora probati pa će videti kako mu stoji, ne pomaže tu forum... ako je sve ok, može da bude boja kakva hoće, važi i obratno.
[ žutokljunac @ 28.05.2009. 12:44 ] @
Predlog je mu sašiju veći unutrašnji džep. Za pljosku. Jer to odelo će dečko da koristi za svadbe, a ako bude bilo sreće pa se ne ugoji, i za svoju svadbu.
[ _andjela_ @ 28.05.2009. 12:58 ] @
Kernel-a,

Nemam nista, samo ne vidim svrhu investiranja u prostacki. Vec objasnjen razlog.

Sta mislis, zasto je to jedina stvar koja je kelji zapala za oci?

Covek ima toliko godina iskustva, mozda mu da neku dobru ideju.

zutokljunac,

Ti bi vec da ga zenis? Pa pusti ga da zavrsi sa maturom.

[ DaliborP @ 28.05.2009. 13:11 ] @
Citat:
_andjela_:Nemam nista, samo ne vidim svrhu investiranja u prostacki. Vec objasnjen razlog.

Bogami ja vidim. Takva investicija se sigurno isplati, isto kao i ovo zlatno odelo.
[ _andjela_ @ 28.05.2009. 13:28 ] @
DaliborP,

Ne znam da li ti je promaklo, ali u pitanju je matursko vece.

Sve za svoju priliku.
[ DaliborP @ 28.05.2009. 13:35 ] @
Da da, zato treba da ponese "esarpu".
[ _andjela_ @ 28.05.2009. 13:43 ] @
DaliborP,

Da li tebe neko zaustavlja da napises svoje predloge u vezi odela?

Brines se za te haljine, kao da ti ides, a ne on.
[ oporavak u banji @ 28.05.2009. 14:02 ] @
evo ti, ispunjava sve zahteve:
-zlatno odelo
-dubok dekolte*
-esarpa**

*depilacija se podrazumeva
** i *dodatna oprema pampur za zadnji trap

;) nhf
[ Miroslav Jeftić @ 28.05.2009. 14:15 ] @
Bome, uopšte ne izgleda loše to odelo, da je neka normalnija košulja i bez te marame.
[ Srđan Pavlović @ 28.05.2009. 15:22 ] @
Ako se oleši od alkohola i zaglavi u WC-u, dobro bi mu došla jedna sa ovakvom haljinom:

[ kelja @ 28.05.2009. 15:36 ] @
Citat:
Nego, da li i ti imas neki predlog u vezi njegovog odela ili bi samo da komentarises sta neko drugi napise? :)

Imam, naravno, pa ja sam rekao: obavezno - zlatno! A dodao bih i platinaste carape (cisto da se ona zutokljunceva o plementim metalima ostvari)
A mislim i da sam prvi dao najkonstruktivniji predlog - da okaci slike. :)

A glede komentarisanja - ceo tvoj post mi je neobicno smesan i zanimljiv, i jos sam u nedoumici da li covek to moze da napise, a da se pritom ne zeza. ;)
[ _andjela_ @ 28.05.2009. 15:51 ] @
Citat:
Kernel-1: Ako se oleši od alkohola i zaglavi u WC-u, dobro bi mu došla jedna sa ovakvom haljinom...

Ne kazu dzaba - vecernja toaleta. :)

[ Srđan Pavlović @ 28.05.2009. 15:54 ] @
E-e, to :)
[ etjen @ 29.05.2009. 17:37 ] @
i šta si na kraju odabrao?
[ qazqaz @ 29.05.2009. 22:39 ] @
Mozda je kupio odelo, postao poznat, uobrazio se, pa nece vise da postuje?
[ milanbergh @ 29.05.2009. 22:54 ] @
Jedna od jačih tema na forumu.
[ EmilijaV @ 29.05.2009. 23:05 ] @
Citat:
shomy_90:Shta mislite o zlatnom odelu za matursko vece (velika matura), u kombinaciji sa crnom ili mozda belom kosuljom i crnim cipelama, ili pak sivo, sa crnom kosuljom i crnim cipelama. Koje od ova dva je "bolje" po vasem misljenju?

Ma fenomenalna kombinacija! Ima da izgledas k'o Shojitj, samo gledaj da celu "kombinaciju" onako "razbijes" nekom jakom bojom. Cisto da ne bude monotono!
[ KKnD @ 31.05.2009. 11:27 ] @
Ako se odlucis za zlato, moras i otici tamo - in style...

http://jalopnik.com/5265013/go...s-chrome+plating-look-so-passe
[ zlacarobnica @ 31.05.2009. 12:31 ] @
Meni je ovo super ideja ,bash je onako MATURSKA S'obzirom kako se momci i devojke oblace za to " svecano vece " ti ces biti SUPERfUlllFensI Sako ces baciti na stolicu posle pola sata zato gledaj da ti kosulja bude isto efektna .Predpostavljam da nisi odlucio da kupis odelo kod kineskih nam drugara i da neces da ono bude " zlatno zuto " nego " starozlato zuto" .A to sta ce tvoja prtilja da obuce pffff pa nije to tvoj problem nego njen Mozda bi bilo najbolje da nagovoris musko drustvo npr josh dva neka druga pa da oni imaju neki slican fazon ,bili bi prava atrakcija i na maturi i u gradu posle .....

Na mojoj maturi -a to davno bese svi su bili kao na sahrani crne haljine i crna odela i slika bash ne izgleda lepo .Zato ako stavrno zelis to i uradi i bash te briga sta ce ko da uradi nosi ili kaze .Verujem da neces imati prilike bash da nosis takvu kombinaciju ,kao sto ni ja ne nosim svoju haljanu sa Dekolteom ,ali jednom je to vece zezaj se za sve pare .

[ flighter_022 @ 31.05.2009. 15:02 ] @
Prijatelju mladi, ne daj se, zlato je konza. ja sam imao crno odelo na maturi jer sam bio dekintiran a da sam kinte imao sigurno bih zlatno ;)