[ mrkic @ 04.06.2009. 07:41 ] @
Imam problem sa Citroenom ZX. Imam Citroena 1996.godiste. Ima motor od 1.4 kubika. Ugradio sam mu pre mesec dana plin BRC. Od tada imam samo probleme. Na plin radi idealno, ali ne benzin mnogo tesko. Prvo se nesto gusio pa su mi ugradili neki reset kompjutera i to je kao sredjeno. Ali mi se desava u zadnje vreme da mi motor cesto presisa kada hocu da ga upalim jer ga uvek palim na benzin pa on sam prebaci na plin kada dostigne oko 2000 obrtaja. Kada presisa motor prebacim da pali direktno na plin i on upali odmah. Cak i kada upali na benzin cuje se da rad motora nije normalan i hoce da trza za vreme voznje na benzin. Majsotr kaze da ne moze da utvrdi razlog jer kompjuter pokazuje da je sve u redu i tako to. Dok nisam ugradio plin sve je bilo dobro. A ugradio sam kod ovlascenog majsora za BRC i cak sam platio malo skuplje jer nisam hteo da stedim tj.nisam hteo da imam probleme ali tako je ispalo. Ja mogu da ga vozim stalno na plin i da nemam problema ali ne volim kada mi je auto neispravan. Cak se razmisljam i da skinem uredjaj za plin i da ga vratim na benzin koliko me nervira. |