[ knezevic.mirko @ 08.06.2009. 15:29 ] @
Da li neko zna gde može da se kupi prednji levi žmigavac(komplet) za HYUNDAI PONI '91 god.
Unapred hvala i pozdrav svima.
[ skorohaker @ 08.06.2009. 23:11 ] @
U Srbiji, bojim se, samo na nekom otpadu.
[ Zarko Silic @ 09.06.2009. 00:47 ] @
Mozda neko od Hyundai fanova sa ovog foruma zna odgovor, ali vidim da se bas nisu zauzeli?

Kad bi kojim slucajem moglo da se upasuje nesto sa Pola, davno bi zaboravio na svoje tegobe.

P.S. Jos jedan od razloga zbog koga treba tri put premeriti pre kupovine automobila.
[ Ka2 @ 09.06.2009. 16:40 ] @
Ja bih prvo okrenuo ovlasceni servis, oni bi trebalo da znaju... a mozda moze i da se naruci...
[ skorohaker @ 09.06.2009. 20:51 ] @
Sumnjam da ce imati koristi od ovlascenog servisa, tesko da imaju plastiku za stare modele ali svakako moze da naruci preko interneta. Sto se tice "upasovljavanja sa Pola", sto vise puta inteligentan covek dobro premeri, sve je dalje od kupovine automobila pomenutog proizvodjaca.
[ Laki024 @ 09.06.2009. 21:31 ] @
Cale mi je kupio Hyundai Pony bas te 91 godine, i dan danas ga imamo, preao 150.000km, svi delovi mehanika i motor uzeti sa mitsubishi lancera, stavili smo gas pre 5 godina, jednom recju prezadovoljan sam, i dan danas kada imamo i 2., auto ne bih ga prodali ni za koje pare, a pogotovo ne po ceni nekog Yuga to godite kolio ga cene, barem 10 klasa razlike ima izmedju Yuga i Hyundaia, a sto se tice kvaliteta verovatno nemogu ni da kazem kolika je razlika, kada do 100.000km gotovo nista nismo morali menjati na njemu sem ujlja ui filtera.

PS kupi Novosti oglase, ima tako polovnih delova i za ISuzu, okreci ima sigurno 5 Hyundai ponya u delovima, skoro svi salju pouzecem robu sa kurirskim sluzbama...