[ Aloaloo @ 12.06.2009. 16:06 ] @
Pozdrav svima, treba mi par saveta u vezi stambenog kredita, nameravam da kupim nekretninu ( kuca ) oko 20 000 eura pa me zanima par stvari : 1 - Primam platu preko banke 15 000 dinara, koja je maksimalna visina kredita koju mogu dobiti na taj iznos? Imam mogucnost da mi se ta zarada poveca shodno tome koliko mi treba da bih dobio kredit pa me zanima koliko meseci moram da primam tu "uvecanu" platu da bi mi odobrili veci kredit ? 3-6 meseci ?! kredit bih uzeo na maksimalan broj godina 25 ili 30 zavisno koliko daju posto mi je bitno da je TRENUTNO rata najmanja moguca !!! 2 - Imam 30 godina ( za mesec dana ) pa me zanima kakva je mogucnost subvencije drzave, jel to jos uvek postoji, kredit uzimam sam znaci nista supruznici itd ?? i posto mi je ovo prva nekretnina na mom imenu da li sam oslobodjen nekih poreza ili pdv-a posto sam ranije nesto citao o tome da je bila varijanta !!! 3- Koja banka trenutno nudi najpovoljnije uslove kod nas ? 4 - Ako bilo ko ima savete neka slobodno napise, hvala svima unapred |