[ Bojan922 @ 30.06.2009. 12:39 ] @
Pozdrav.Sta mislite o ovom automobilu?Nije mnogo skup,mali,gradski...Kako se krecu cene delova?Da li ima na nasim prostorima delova za takav automobil?Koliko kosta veliki servis... |
[ Bojan922 @ 30.06.2009. 12:39 ] @
[ cozmo_im @ 30.06.2009. 12:48 ] @
Imala ga koleginica, skupi delovi, skup servis, majstori za nju misle da su umislili boga pa su skupi djavo i po. Njoj je za 120.000km otisla lamela sa korpom, dihtung glave i gumice ventila...
Ne ide lose, ali je mali i ko da vozis trotinet po rupama. [ etjen @ 30.06.2009. 14:12 ] @
e stvarno, cozmo izvini, ali baš ga izlupeta. Autić je odličan, dosta toga, a naročito motor, deli sa Puntom (čak mislim da nema nikakve razlike, ispravite me ako grešim)
U odnosu na Punta je bolje opremljen, ima kvalitetniju plastiku unutra, bolje materijale, i mnogo le lepši (mada je to subjektivno). Po meni je to odličan auto i verujem da je održavanje slično ako ne i isto ka za Punta (osim naravno karoserijskih delova-ali to nije održavanje) Nekad moj favorit! [ Zarko Silic @ 30.06.2009. 14:34 ] @
Mehanika je ista kao kod Fiata, a samim tim i odrzavanje. Prosto, jeftino i solidno. Ni limarija nije skuplja (mislim na originalne delove).
Auto je mali, ali solidan i udoban, kvalitetniji od Fiat pandana. Osim toga, ima dusu. [ Slobodan Miskovic @ 30.06.2009. 14:44 ] @
Ja vozim taj model. Auto je super, jedina mana mog je sto ima 8 ventila pa mu fali snage na otvorenom putu, u gradu je zverka. Bilo bi dobro kada bi nasao sa 12 ventila, ima 25 konja vise. Pogledaj dobro elektroniku, da li sve radi (podizaci, grejaci zadnjeg stakla, brisaci i tako to). Odrzavanje nije skupo i sve u svemu odlican auto za grad a ponekad i izvan (ja idem dosta cesto po 500Km iz cuga pa nije strasno). Jedina mana je potrosnja u gradu ako su guzve (ide oko 8l).
[ sasa022 @ 30.06.2009. 14:49 ] @
Auto nepravedno zapostavljen zbog dominacije Punta,a "ispod lima" je to Punto.Enterijer je kvalitetniji - a o ukusima necemo raspravljati - nekome ce se svideti - nekome ne.
Znaci vecinu delova deli sa Fiatom pa je i cena ista. Medjutim mnogi sa tim nisu upoznati pa "majstori" imaju posebnu tarifu za Lancia vozila. [ lancia88 @ 30.06.2009. 17:02 ] @
Pozdrav,
tjah, ja nista sa Puntom nisam prosao bolje nego sa Y-nkom sto se tice majstora, delova, cena i slicnog. Jedino zaista autic ima dusu, kao sto neko rece, onaj deo sa apokalipticnim opisom zaista nebih komentarisao, nema svrhe. Nije Toyota, i to je skroz tacno ;) Ja cu ga, verovatno, glat ponovo uzeti za suprugu cim ovaj izvoza svoj vek. Nisam siguran da nam taj malisa trosi bas 8 litara u gradu, mislim da je ipak nesto manje od toga jer na takve cifre reagujem, a van grada mi je OK njegova snaga i brzina, uglavnom ga vozim po auto-putu oko 130 km/h jer mi je to primereno za taj auto i odgovara mi ta brzina. Kad hocu brze, vozim nesto drugo, uglavnom motor. [ Bojan922 @ 01.07.2009. 12:28 ] @
Ok,hvala na odgovorima.Znaci to ne bi bila losa kupovina?
[ etjen @ 01.07.2009. 13:55 ] @
ja mislim da ne bi. Meni je taj auto skroz ok, samo nemoj baš najjeftinijeg iz oglasa, plati više u početku-isplatiće ti se kasnije.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|