[ m4rk0 @ 12.07.2009. 13:03 ] @
Prvo, koliko ima kilometara od Sapca do Bijeljine.
Koji je postupak podizanja zelene karte itd, koliko je zadrzavanje na grani.
Da li treba da se rezervise za deset osoba unapred (i koliko unapred) - milsim na etno selo Stanisic.
Kakav je konfor, tj. da li moze komotno da sedne deset osoba za neki sto.
Sta imaju u ponudi u okviru menija.
[ Azzrael @ 13.07.2009. 07:38 ] @
Šabac - Bijeljina je oko 50 Km, ako mislis na Stanišiće, oni se nalaze nekih 15 Km pre BN kada ideš preko Pavlovića mosta, dakle oko 35 Km od ŠA
Zeleni karton možeš izvaditi i na granici, ali je najbolje da odeš u osiguravajuće društvo (pogledaj polisu osiguranja), traje do isteka registracije i košta 1000 RSD.
Na granici nema zadržavanja.
Nema potrebe da se rezerviše, bar nije bilo pre godinu dana, kavana je velika, može sesti oko 70 ljudi.
Naravno da može sesti 10 ljudi
Na meniju imaju standardnu ponudu, sećam se da sam se posle jedne kolenice jedva vratio do Beograda

Cheers
[ m4rk0 @ 13.07.2009. 15:12 ] @
Hvala Dejane.
[ Catch 22 @ 14.07.2009. 01:36 ] @
Bila je moja ćerka tamo prošle nedelje i napravila ove snimke

[ fade @ 14.07.2009. 12:08 ] @
Ovo mi vise lici na neki Etnolend. Bas se secam da su bosanci pre zidali dvorce, a ne male kucice, i da su imali brodove, a ne camce. Malo je prenaduvano i prenakiceno. A i previse ljud.
[ Catch 22 @ 14.07.2009. 18:00 ] @
^ U pravu si da je "kičerica", al' valda narod tako voli!? Kao i te krstove na sve strane, kao iz vremena Carske Rusije?

Misliš li da je npr. "Diznilend" manje kičerica?

Što se tiče brodova i Bosanaca, valda ti je promakao "biblijski detalj" sa broda?

[ Sofrontije @ 14.07.2009. 23:22 ] @
Znaci Noje je bio iz Bosne?
[ drbogi @ 15.07.2009. 00:33 ] @
Eh da je samo Noje, i pokoji faraon od Visokog, pa i Gospa je iz Hercegovine.
Inače, te kuće su iznutra betonirane, ono poslaže se kamen, pa se stavi oplata i nalije beton da poveže. A modrozelena boja vode potiče od plastične folije.
Sad patke su prave, a ima i poneki autentičan objekat iz tog sela odakle je to preneto, zaboravio sam kako se zove.
Dobra je ideja, to preneti selo, da ne ostane na PZT (privremeno zaposednutoj teritoriji), ali se posle malo zanelo.
[ Take 5 @ 15.07.2009. 08:35 ] @
Citat:
drbogi: ... A modrozelena boja vode potiče od plastične folije.
Sad patke su prave, a ima i poneki autentičan objekat...

Ali zato su, koliko čujem, ćevapi i somun 100% autentični (nema ni betona ni plastike)!