[ torbica @ 13.11.2001. 01:10 ] @
| Pocele su varnice na forumu (opet). Znaci vreme je za ZURKU!!!
Pitanja
1. samo zurka
2. malo neko predavanje, mlatimudijalno, mozda konferencija za stampu, malo zurka
3. koja muzika
4. ziva muzika ili DJ
5. tema
Ajde da cujem ko bi dosao, sta bi Vam se svidelo, pa da napravimo :)
|
[ GirlScout @ 13.11.2001. 02:30 ] @
jel moze da se prisustvuje.. al na bini ?:)) sa mikrofonom i instrumentima?:)
[ SuOnline @ 13.11.2001. 10:35 ] @
Daaaaaaaaa .. dolazi se .. samo treba javiti kada & gde :)
[ UroS @ 13.11.2001. 22:07 ] @
to bi bila zurka samo sa ortacima...
bilo bi super
[ nemesis @ 13.11.2001. 22:32 ] @
Citat: torbica je napisao:
Pitanja
1. samo zurka
2. malo neko predavanje, mlatimudijalno, mozda konferencija za stampu, malo zurka
3. koja muzika
4. ziva muzika ili DJ
5. tema
Ajde da cujem ko bi dosao, sta bi Vam se svidelo, pa da napravimo :)
1. ma samo zurka ... mada moze i neki CS da padne ...
2. ma jok ...
3. ma sve zivo ... ravnogorsko po mogucnosti ... elem... ;))) ... ma sve ...
4. ma DJ je zakon ... i to ako je DJ sa PLOCHAMA ... ono ... LP/SP ... itd... a ne MP3 pa udri ... ;)
5. ludenja shizenje ...
moja draga <lolla> + ja dolazimo ... :) ...
[ Marko Stankovic @ 13.11.2001. 22:47 ] @
i ja sam za zurku
bilo bi najbolje kada bi imali zivu svirku
mozda bi mogao random sa intruderima da dodje ;)
i naravno nikako bez intruder cica ;)))
[ zgubidan @ 14.11.2001. 00:29 ] @
nije random naivan .. opasne su intruder cice !!!
[ GirlScout @ 14.11.2001. 03:47 ] @
ej ako tjete da platjate bend.. platite mene :))))
sve o jednom trosku i gitara i bas i vokal sad mozete da uzmete klavijature i bubnjeve cisto da to ipak BUDE muzika:>>
da ne bi bilo zabune postavitju svoje screenove jedan za gitarom jedan za bassom jedan za vokalom .. a ja original tju iz publike da navijam :>>>
uh gde tje mi sva ova pamet kuku .. :>
[ zgubidan @ 14.11.2001. 06:49 ] @
ma batali sreenove ....imam ja ideju za ostale clanice benda, ako pristanu onda otpadaju intruder cice.
verujte ... ovo su zmajevi od zhena. ;))))
Bojan Bašić: obrisan nepotreban citat
[Ovu poruku je menjao Bojan Basic dana 18.08.2004. u 02:10 GMT]
[ GirlScout @ 14.11.2001. 13:59 ] @
a i ti trtoje sto si sad lupio.. kakvi zmajevi od zena.. kako jedna baka (baka-kaka) i lazna izvidjacica mogu da budu zmajovi??:>>
mozda smo i muskarci ?:>>
[ zgubidan @ 15.11.2001. 06:54 ] @
mah .... baka je dobro drzeca, a izvidjacica .... uniforma ..... mmmmmm
;>>>
[ Mikky @ 15.11.2001. 22:24 ] @
kao sto rece UroS.....
[ impaque @ 15.11.2001. 23:29 ] @
gojko, postavi neku online prijavu, da se tako jave ljudi koji bi doshli.
tako cje se znati da li uopshte da se organizuje party, sa kakvom opremom, u kom prostoru, itd itd. pa posle nekoliko nedelja skupljanja 'glasova' da se odluchi :)
[ Darko Pipic @ 16.11.2001. 11:41 ] @
Sve je ovo lepo i zanimljivo ali ja opet mislim da od toga nece biti nista! Kao sto nije bilo ni sa majcama i ne znam da li smo josh nesto predlagali. Treba neko da se iscima da organizuje svei. Ali ko zna.. :)))
poz
[ Gojko Vujovic @ 16.11.2001. 12:38 ] @
Majce bih organizovao kad bih našao odgovarajuću štampariju. Ono u sremskoj je užas, ono ni lud ne bi kupio.
[ Darko Pipic @ 17.11.2001. 15:29 ] @
A sta mislis o bg sajmu, tamo se nalazi ona firma (ne mogu da se setim imena, stao mi mozak, kad se setim recicu). Uglavnom ona radi stampanje na majce, tamo ima velikog izbora praznih majci, itd, samo ne znam cenu. Raspitacu se ukoliko zelite.
[ impaque @ 18.11.2001. 03:43 ] @
let's parteeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!!
[ B o j a n @ 19.11.2001. 00:39 ] @
imp, prso si ... ili si samo dobro raspolozen dosao s'polja ??
l;))
[ Iggy CHE [666] @ 19.11.2001. 17:50 ] @
Muzika->Metal
[ B o j a n @ 19.11.2001. 20:42 ] @
eeeh, KOJI ??
to je jako bitno L;))
[ Iggy CHE [666] @ 19.11.2001. 23:19 ] @
Heavy , Power , Thrash
[Ovu poruku je menjao Bojan Basic dana 18.08.2004. u 02:11 GMT]
[ Gojko Vujovic @ 19.11.2001. 23:42 ] @
Mislim da jedino neka komercijala i house mogu da zadovolje sve ukuse odjednom. A ako bi se samo ja pitao, za žurke je zna se - techno i to psychedelic po mogućstvu :)
[ impaque @ 19.11.2001. 23:47 ] @
evo, ponovo klasichni primeri ljudi koji zhurku vole (ili ne vole) samo zbog muzike.. e bash ste djilkoshi.
[ ventura @ 20.11.2001. 00:15 ] @
Misslim stvarno... na zurkama se puste mekse stvari tipa cola i ovi novokomponovani pa onda Zeljo Joksimovic, colonia itd, pa da se sve pusi... pa onda se polako prelazi na tvrdje stvari tipa haris dzinovic, i ostala tvrdja kompanija.. kad se svi ponapijaju, onda samo cigani za razbijanje casa...
nemate vi pojma sta je zurka... tu neki tehnici, metali i ostala sranja..
[ nemesis @ 20.11.2001. 11:15 ] @
:) ... chola pa zeljo joksimovic ... ;))) ... CHOBANE !:)) ...
[Ovu poruku je menjao Bojan Basic dana 18.08.2004. u 02:12 GMT]
[ zgubidan @ 20.11.2001. 11:27 ] @
........ vrati seeeee ..... ovce tvojeeee ne mogu bez tebeeeee
[ Gojko Vujovic @ 20.11.2001. 12:22 ] @
Hahaha bojkotovao bih takvu chobansku žurku :)))
Šta uradi amerika od čoveka ccc ;)) .. jadan predator, on je još tamo, ventura se barem vratio..
[ Darko Pipic @ 20.11.2001. 12:36 ] @
Nema nista gore od denserske zurke, bio sam skoro na jednoj, uzasno sam se smorio, ALI NIJE TO BITNO, gde bi se pravila zurka, jel zna neko neki dobar prostor?
[ Dusan Marjanovic @ 20.11.2001. 14:06 ] @
da znas i da neznamo sta je zurka...ali ona prava gastarbajterska...gde se pevaju kulturno umetnicke tvorevine tipa "sagradite mooooost bez krajaaaa, most do moga zavicajaaaaaa"...gde se pusta samo pravi srpski melos uz koji se javljaju uspomene na detinjstvo provedeno u lepoj nam domovini, prepricavaju se dozivljaji iz decijih igara po padinama planina gde i koze pasu pod rucnom kocnicom i tako...prolaze vikendi perioda koji se u biografijama navodi kao "privremeni rad u inostranstvu"...oni koji se ne vrate nazad su jos i dobri jer ne pokusavaju da nam iskvare dusu svojim novostecenim american-style navikama
[ Iggy CHE [666] @ 20.11.2001. 16:40 ] @
Citat: Gojko Vujovic je napisao:
Hahaha bojkotovao bih takvu chobansku žurku :)))
Šta uradi amerika od čoveka ccc ;)) .. jadan predator, on je još tamo, ventura se barem vratio..
House moze da zadovolji sve ukuse ??? Si ti prso ??? Ako ce mo tako , mozda jedino Rock moze sve ukuse da zadovoljao ...
AAA...House...Fuj!!!
[ Marko Stankovic @ 20.11.2001. 23:37 ] @
Oce li na toj zurci imati nekih riba ili ce to biti geek and gay party :))
A sto se tice muzike ma picite bilo sta ako ima dovoljno alkohola ne verujem da ce se neko buniti :) bar ja necu :))
[ freekche @ 21.11.2001. 01:02 ] @
Citat: nemesis je napisao:
Citat: ventura je napisao:
Misslim stvarno... na zurkama se puste mekse stvari tipa cola i ovi novokomponovani pa onda Zeljo Joksimovic, colonia itd, pa da se sve
nemate vi pojma sta je zurka... tu neki tehnici, metali i ostala sranja..
:) ... chola pa zeljo joksimovic ... ;))) ... CHOBANE !:)) ...
lepo recheno :)
[ B o j a n @ 21.11.2001. 01:08 ] @
ja mogu sve da podnesem, ali bukvalno sve ... iggya sam samo pipao da vidim sta covek slusa, niste valjda pomislili da bi nekoga terao da slusa ono sto ne voli ??/
lol
l;))
Iggy, moj covek L;))
jesi slusao tiamat ??
[ ventura @ 21.11.2001. 10:03 ] @
Citat: DeerBeer je napisao:
Oce li na toj zurci imati nekih riba ili ce to biti geek and gay party
Pa ako bude nesto tipa techno-house-metal-dza bu fore.... onda ce sigurno biti geek gay zurka... Jer ja necu da dodjem sa svojim lepsim polovinama :)
[ Ovu poruku je menjao Bojan Basic dana 18.08.2004. u 02:21 GMT]
[ B o j a n @ 21.11.2001. 10:23 ] @
kilometarsko hghghghghg
[ Iggy CHE [666] @ 21.11.2001. 13:27 ] @
AAAAAAAAA ... Uzas , kad si govorio za Zeljka Joksimovica , mislio sam da se salis , ali kad sam stvarno video kako izgledas ... UZAS !!!
Treba vas fensere pobiti i to u sto kracem roku , prljate nam beograd i YU
P.S. Za Bojana->Doji na www.yumetal.net
[ Darko Pipic @ 21.11.2001. 15:05 ] @
Citat: Iggy CHE [666] je napisao:
Treba vas fensere pobiti i to u sto kracem roku , prljate nam beograd i YU
Yeah. that's the spirit !!
[ CyberB @ 21.11.2001. 16:46 ] @
Citat: DeerBeer je napisao:
Oce li na toj zurci imati nekih riba ili ce to biti geek and gay party
Pa ako bude nesto tipa techno-house-metal-dza bu fore.... onda ce sigurno biti geek gay zurka... Jer ja necu da dodjem sa svojim lepsim polovinama :)
jao ***ote razocar'o si me... kakve su ovo sponzorushe sa tvrdjave ;))))
[ ventura @ 21.11.2001. 17:04 ] @
Ma nema problema momci... samo napred...
a ja cu nekako da se snadjem sa ovim silnim sponzorusama...
[ Zoran Rašković @ 21.11.2001. 17:18 ] @
mogu ja da pomognem ???? ja se necu ljutiti ako mi dodje neka sponzorusha
a za decu ovu gore, uzobiljite se i pochnite nesto da radite
[Ovu poruku je menjao Bojan Basic dana 18.08.2004. u 02:19 GMT]
[ Iggy CHE [666] @ 21.11.2001. 18:31 ] @
Ne ne , ajde realno , zajebi ko sta slusa ... Recite samo molim vas sta spada pod kulturnu , a sta pod nekulturnu muziku ...
[ ventura @ 21.11.2001. 19:47 ] @
Nije vazno sta je kulturna a sta nekulturna muzika... vazno je kakvu muziku slusaju zrele osobe, a kakvu nezrele... a po meni je anarhy, metal i ostala g**** veoma nezreo koncept...
[ Dragoslav Krunić @ 21.11.2001. 20:39 ] @
A Zeljko Yoksimovic, Haris & co. su za ozbiljne, a?
[ B o j a n @ 21.11.2001. 20:53 ] @
sine, ovakve zenke kostaju 50 nemaca ovde kod Nacionala... za te pare ima da te ljube celog a slikanje se naplacuje extra l;))
[ ventura @ 21.11.2001. 21:26 ] @
Pa eto, sto ti ne uzmes i slikas se sa tim ribama od 50dem...
Zato sto verovatno nemas da 'bacis' 100dem, a i da imas verovatno ne bi imao muda da pridjes cak i tim 'ispred nacionala', a kamoli normalnim devojkama...
A inace, ove dve devojke nisu iz 'poslovne pratnje'...
[ CorpseEater @ 21.11.2001. 22:01 ] @
Nije vazno sta je kulturna a sta nekulturna muzika... vazno je kakvu muziku slusaju zrele osobe, a kakvu nezrele... a po meni je anarhy, metal i ostala g**** veoma nezreo koncept...
Hahaha
Ti si mi neki zreo - hvalish se tu sa nekim sponzorushama a neznash ni dve rechi da sastavish
Pa ljudi kako niko nije provalio ovu venturinu glupost :
Citat:
Ventura je napisao :
Jer ja necu da dodjem sa svojim lepsim polovinama
Pa KOLIKO TI TO POLOVINA IMASH - hahaha ???
Da te ja neshto nauchim - tako se kaze kad imash 1 (i slovima JEDNU) ribu pa ste vi JEDAN par pa je ona u tom sluchaju LEPSHA POLOVINA tog para !
A ovako govore chobani sa pinka koji su tebe uchili srpskom jeziku !
E moj zeljko joksimovicu !
A ovo za zrelu muziku - ljudi koji slushaju metal,punk ,tehno (sve vrste), pa i jazz, bluz,strani pop su ljudi koji zele da nauche nove stvari - i to tako da istrazuju svet oko sebe - a ne ovako kao ti da samo kupe one gluposti koje im se serviraju sa seljachkih TV i radio stanica !
SHto vishe klinaca bude slushalo ovu gore-navedenu muziku (metal,tehno i ostalo) - to ce pre nasha zemlja lichiti na Evropu i u njoj ce se vrednovati znanje i veshtina ljudi a ne kao sada - shto si veci seljak to si vishe cenjen i poshtovan - to je tvoja 'pink' kultura !
BTW - svidja mi se kako si se utonirao na slici (sav si u crnom) - samo malo odeca kvari utisak - da nisi ti bio pre toga na nekoj svadbi ?
Evo i jednog pitanja za tebe :
Zashto nisi lepo uzeo pa skenirao onu drugu sliku na kojoj se lepo vide te bele charape shto nosish - nego si postavio ovu na kojoj si zamaskirao charapice ?
Mozda je ovo malo off-topic ali me strashno nervira kad neko u selu odraste pa uzme da soli pamet ljudima chije (civilizovanije) navike on ne moze da shvati i onda govori da je to nezrelo !
[ Zoran Rašković @ 21.11.2001. 22:44 ] @
corpse ---> PRSO SI!
ja sam odraso na selu i sta oces ??? ima da ti solim pamet ako treba ( a treba) ! jel ti jasno ?
ne da ja sad nesto branim venturu ili tako nesto, al bre prso si ti i jos neki, pa zar je vazno koja se muzika slusa ???? svako slusha sta voli i to ti je to.... Prestani da filozofiras..... Dela , ne rechi!
[ ventura @ 21.11.2001. 23:08 ] @
Inace... ja se ovako oblacim svaki put kad idem u grad... znaci elegantno, ali nista preterano...
A inace, na svadbu se oblacim malo elegantnije... nesto tipa, kosulja, kravata, i sako malo drugacijeg kroja od onih sto nosim svaki dan... ali da... ti si to verovatno znao... mada ja ipak mislim da si ti od one priucene sorte koja ne pravi razliku izmedju elegantnog i klasicnog oblacenja, i koja misli da je na svadbu ili na bilo koju drugu svecanost potrebno obuci samo cipele, i sve je ql...
Inace, ja se ne stidim svojih 'opanaka' i toga da sam se rodio u Bosni... i ne stidim se toga da sam odrastao u jednom malom mestu koje se moze nazvati selom... Ja se toga jednostavno ne stidim... a prosao sam malo vise sveta nego ti, pa znam kako izgleda zapadna Europa.. severna Amerika, Daleki istok (rusko-kineska granica, kazahstan), i znam kako izgleda Afrika (Kenija)... Dakle video sam sve i svasta, al sam samo tebe ceko, jer sam celo vreme slep pored ociju...
A inace, decko, sto se tice svih oblasti racunarstva, verovatno znam o tim stvarima mnogo vise nego ti, sigurno izgledam lepse nego ti, setam bolje ribe, imam vise love u dzepu koju inace sam zaradjujem, firmu u kojoj izmedjuostalog honorarno radi i jedan clan ES-a... itd... i na osnovu cega ti meni kazes da sam ja coban? Gospodine...
- Izvin'te molim vas ako sam uvredio vase visocanstvo ovakvim tonom...
Kako rece judge dred... DELA... a ne reci...
[ Dejan Lozanovic @ 22.11.2001. 00:24 ] @
Tako je, reci im, vidis da su prsli i isplazili jezike do patosa, ljubomora pa to ti je :))) vidis da nista vise od padavicarke nisu setali :)))
MAda kada je muzika u pitanju kazem da je gojko 100% u pravu za zurku, metal i ostala sranja su deo proslosti, a ako hocete da imate zgodne ribice onda tu dolazi u obzir komercijala i raznorazni house derivati tipa techhouse... Mada ako mene pitate za izbor muzike onda bi to bio minimal & Hard pumping techno :))
[ sudija @ 22.11.2001. 00:55 ] @
Ventura, ove dvije ribe, shto ih shetash, odlichne su. Brate, vrhunske su, bile one sponzoruse, poslovna pratnja ... nebitno je. Bitno je da su odlicne ribe i da ih shetash (nadam se jos svashta-po-neshto? ) Shto se tiche tvog nachina odijevanja, VRHUNSKI je takodje.
Shto se tiche tvog muzickog ukusa, BASH JE BLJAKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gojko, SVAKA CAST NA IZBORU MUZIKE!
P.S. Ja samo da dam svoj komentar za muziku, i da kazem par rijeci o Venturi, ovako, utisak sa slike, posto vidim neki ga napadaju bez potrebe.
[ CorpseEater @ 22.11.2001. 01:00 ] @
Pa dechko - gde si ti video da sam ja rekao da ti ne znash nishta o rachunarima ?
Evo opet gledam u prethodni post i nevidim ?
Znachi - ko zna neshto o rachunarima taj nije choban - gde to pishe ?
Ono shto me iznerviralo je to shto si rekao da smo mi koji slushamo metal,tehno i ostalo - nezreli - a da si ti kao zreo jer volish zeljka joksimovica - e tu jesam puk'o i takvu glupost nemogu da precutim - mozda nisam trebao da kazem sve shto sam rekao u postu ali sam strashno popizdeo u sekundi!
Inache to shto ti radish u firmi i imash love - to nishta neznachi !
Ja znam par ljudi koji zaradjuju mnogo vishe nego shto ti mozesh i da zamislish i shetaju najbolje ribe - pa su opet chobani !
Neki nashi predsednici i potpredsednici vlada su bili nishta drugo nego chobani !
To je zalost ovog drushtva - drushtva koje je bilo bombardovano ogavnom muzikom i uopshte shundom svake vrste - kako sa TV ekrana tako i sa radija - ljudi su evo vec deset godina pogreshno ucheni i imaju potpuno drugachiji sistem vrednosti od onog normalnog - i zato ja neochekujem da ti razumesh ovo shto ja pricham jer sam ja odrastao na zapadnoj kulturi a ti na 'pink'-ovoj !
A to za obilazenje Afrike, afganistana i kazahstana - bash si se lepog sveta nagledao - stvarno ti zavidim !
A drugo - ako ti toliko znash o rachunarima shto nisi ostao tamo negde (zapadna evropa) pa shetao njihove najlepshe ribe i radio sa najnovijim tehnologijama i zaradjivao ogromnu lovu - nego si se vratio u ovu jadnu zemlju (verovatno zato shto bi tamo bio daleko ispod proseka - i po znanju i po primanjima - a ovde si sa istim znanjem glavni i imash love ) ?
A ovo za 'visochanstvo' - ja, za razliku od tebe, nemislim da treba sad ovde po forumu da se hvalim koliko sam pametan, koliko sam lep i kakve ribe shetam - niti sam (niti cu) ikada ishta tako (narcisoidno) reci - pa nevidim zashto me tako prozivash ?!
A shta podrazumevate pod ovim 'Dela a ne rechi' ?
Ja sam govorio o 'pink' kulturi i o tome kako to zaglupljuje narod (ma chime da se taj narod bavi) pa nerazumem shta ste mislili - da bacim bombu na pink ? Da ubijem Zeljka Mitrovica ? hmmmm - dobra ideja !
[ torbica @ 22.11.2001. 01:42 ] @
Posto ne mozete da se dogovorite, ja cu da zurku organizujem po svojoj koncepciji... ako se Girl scout slaze ...
Sta se prepucavate... Dobre ribe, ne mora da znaci Pink produkcija...
ukusi su razliciti.... licno nasminkani Zeljko Joksimovic xaxaxa
Ok, da se organizujem, pa cu da postujem datum i program....
pozdrav Zoran
[ Galle PIM @ 16.07.2007. 14:56 ] @
Dobra stvar ovaj FlashBack, nego sto se sad nenapravi? Niste valjda prestareli, a, aa a? ajde! a?
[es] i [em] su sasvim sigurno dovoljno brendirani za jednu dobru zurku, ali mislim na veliko da se radi, hala, 3 mini stejdza, taj fazon, opicis tu i prodaju majci kacketa i sl. provedemo se svi super ljudi iz komune se bolje upoznaju i prosiri se clanstvo, ako ima gde vise:)
[ Shadowed @ 16.07.2007. 20:15 ] @
A 'sto mislis da se takve ili slicne stvari vise ne odrzavaju?
[ Galle PIM @ 19.07.2007. 17:59 ] @
Pa super ako se odrzavaju, ali hajde da to bude masovno da se napravi zurka na veliko za sve clanove, ne mislim da je [es] finansira vec da svi budu pozvani :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|