[ bventil @ 06.08.2009. 13:56 ] @
Nesto mi je dosadno, pa mi palo na pamet da pravim igricu:

KAO U NEKOJ BANANA DRZAVI POSTOJI ZLA VLAST, KOJU TI (KAO GLAVNI JUNAK) HOCES NEKAKO DA OBORIS.
I kao u njoj je PREDSEDNIK nekakav maneken, koga su neki zli tajkuni postavili na vlast.
I kao u skupstini sede jos 250 njegovih prijatelja, kumova i rodjaka.
I j**u narod po ceo dan, jer imaju isuvise mnooogo para, pa nemaju sta drugo da rade.

Sad sam u jednoj dilemi, pa bih napravio malu anketu:
Da li da igra bude HARDCOR PUCAČINA ili ipak neka glupava strategija?
[ reject @ 06.08.2009. 15:01 ] @
glupava.
[ Dush0ica @ 06.08.2009. 17:44 ] @
Jao, pa to ko kod nas :D
[ bventil @ 07.08.2009. 09:00 ] @
ma ne.
Svaka slicnost sa....blblabla...je slucajna :)
[ Kosuth @ 07.08.2009. 10:35 ] @
Eee,nekada smo šetali,zviždali,lupali u šerpe,pa ništa nije vredelo...

Šta misliš kakve će tek efekte da ima ta tvoja igrica?

Konačno da sam ja neka vlast itekako bih investirao u takve projekte,jer je ipak manje opasno da me rušiš virtuelno nego na ulici...

Misli i o tome malo...
[ reject @ 07.08.2009. 11:17 ] @
Citat:
Kosuth: zviždali

Ko je ono bese uvezao sve te pistaljke? :D
Citat:
Kosuth:Konačno da sam ja neka vlast itekako bih investirao u takve projekte,jer je ipak manje opasno da me rušiš virtuelno nego na ulici...

U trenutnoj situaciji nista od ovoga nije opasno, vec jednako besmisleno.
[ Gej @ 16.08.2009. 11:41 ] @
Novi izbori u Srbiji ce biti na jesen 2009. , doci ce na vlast vrlo jaka koalicija. Medjutim, u narednih nekoliko godina bice jos promena vladajuce garniture. Pozuri,ako si planirao da pravis tu političku igru,mora da bude gotova do jeseni.
[ Machiavelli... @ 19.08.2009. 17:06 ] @
Hehe... Ovaj Gej ko neka baba gatara sve zna! :-) Analiticar ljubi ga majka :-)

Nego bato da te pitam kad cu ja da zaradim prvi milion? Aj to mi reci pa nek ide sve u pm, da znam da se ne sekiram :-)

"Novi izbori u Srbiji ce biti na jesen 2009. , doci ce na vlast vrlo jaka koalicija. Medjutim, u narednih nekoliko godina bice jos promena vladajuce garniture."

Ja predvidjam da ce dan/noc trajati 24 casa u narednih 6 meseci sigurno a i posle toga. Takodje ocekujem da zemlja napravi punu putanju oko sunca za nekih 4-5 meseci.