[ Lacika.1991 @ 08.08.2009. 22:15 ] @
http://www.javno.com/hr-svijet...ere-protiv-covjecanstva_270289 da se čovek zapita. |
[ Lacika.1991 @ 08.08.2009. 22:15 ] @
[ Ivan Dimkovic @ 08.08.2009. 22:17 ] @
Vala bas da se zapita - opasna zavera i jos opasniji igraci, a virus ubija manje ljudi nego obican grip... reklo bi se da je plod najgore mrznje prema covecanstvu :)
[ Lacika.1991 @ 08.08.2009. 22:22 ] @
što kažu,pokušaj depopulacije sveta,što bi mu došlo istrebljenje oko 90% stanovništva
[ jericho1405 @ 08.08.2009. 22:39 ] @
Sve neki dr. Evil-i upravljaju svijetom. Kad kazes kako ces svoj posao obavljati posteno i u korist ljudske rase, odmah dobijes nogu i zavrsis kao cistac ulica.
[ Lacika.1991 @ 08.08.2009. 22:49 ] @
ne znam,al neka ne moraju da se žure da i mene vakcinišu xD ja sam zadovoljan i ovako
[ Ivan Dimkovic @ 08.08.2009. 22:53 ] @
Pa za pocetak, nemaju cime da te vakcinisu jer vakcina za tu vrstu gripa jos ni ne postoji...
A drugo, vakcina je dobrovoljna stvar - niko te ne tera da se vakcinises... Uzgred, ako su Bilderbeska Grupa + Iluminati izmislili ubitacni virus (koji ubija manje ljudi od obicnog gripa ;-) zar ne mislis da NE bi hteli da se vakcinises? :-)) [ Lacika.1991 @ 08.08.2009. 23:02 ] @
Pa i nisam razmišljao u tom pravcu Ivane,u pravu ste vi,al recimo,ja gledam iz onih vesti,kao u sad i ostalima je obavezno ili godina zatvora ili novčana,recimo da je to istina,i da je istina da je taj virus ubitačan kao što se tvrdi,e onda bi već bilo zanimljivo,a ovako samo dosadna gripa koja se leči limunom i čajem xD zašto bi neko smislio tako dosadan grip? xD
[ mrle 011 @ 08.08.2009. 23:52 ] @
Citat: je li dimke, 'oces ti da se vakcinises ili neces .... mislim kad budu izmislili vakcinu? ja se dvoumim, pa ne znam sta da radim. [ Ivan Dimkovic @ 09.08.2009. 00:04 ] @
Sto bih se vakcinisao - imunitet mi je skroz OK, a svinjski grip se pokazao kao relativno bezopasan i od njega umiru ljudi koji imaju druge probleme koji su ih oslabili. Ja se ne vakcinisem ni za "obicni" grip.
Sa druge strane, kada bi svinjski grip (ili bilo koji drugi) mutirao u nesto slicno spanskoj groznici - onda bi definitivno imao zelje da se vakcinisem, a ne sumnjam da bi i ti uradio isto - sta god mislio o medicini :-) Secam se kevinog iskustva sa posla (medicinskog) - da su takvi kao ti uvek prvi kao pacijenti, cak se i guraju... ali psst :) [ zaraza @ 09.08.2009. 00:52 ] @
Moji izvori kazu da je svinjski grip i vakcina izaslo iz iste labaratorije.
I da je sve to da ti kontrolisu um i teraju da pijes kokakola. A svi znamo da kokakola ima otrova i sebi. [ zaraza @ 09.08.2009. 00:54 ] @
Citat: Lacika.1991:zašto bi neko smislio tako dosadan grip? xD E vidis kako si neiskusan u tim zaverenickim stvarima. Sve kao vakcina, ovo ono, grip trtmrt... I sutradan se probudis sa cipom u glavi. Heh.... [ yeljko @ 09.08.2009. 01:34 ] @
Mene nece uhvatiti, pobegoh ja u sumu :)
[ llux @ 09.08.2009. 03:32 ] @
Ne mora da bude smrtonosan da bi nam izmuzli novac. Dovoljno je da je nov i neispitan
[ AMD guy @ 10.08.2009. 13:09 ] @
10 svetih zapovesti globalista, ili kako su ih nazvali "Ten Commandments of the Antichrist"
http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones#Inscriptions Prvi korak je smanjiti populaciju radi lakse kontrole. [ zaraza @ 10.08.2009. 13:12 ] @
a znaci ova vakcina je otrovna i ko je popije odma' rikne ili postane pe*er, pa ne moze da se razmnozava?
[ Ivan Dimkovic @ 10.08.2009. 13:21 ] @
Citat: Prvi korak je smanjiti populaciju radi lakse kontrole. Slabo im to ide sa ovim virusima prdavcima onda... ali vakcina ce 100% da pretvori ljude u pedere, bez omaske :) [ AMD guy @ 10.08.2009. 13:55 ] @
[ zaraza @ 10.08.2009. 14:00 ] @
Cujem da postoji i druga varijanta vakcine od koje postanes ptica, pa ne mozes da imas decu sa gusterima. [ Laki_Gen @ 10.08.2009. 14:05 ] @
Ako tako stoje stvari, nema sanse da se i ja vakcinisem.
A taman sam se planirao okupati da idem kod doktorke da mi da jednu vakcinu. [ Ivan Dimkovic @ 10.08.2009. 14:06 ] @
Nemoj da si lud, ja sam cuo da cim primis vakcinu, i izadjes iz ordinacije bacas se na prvog kera, ali samo ako je muskog pola....
[ AMD guy @ 10.08.2009. 14:18 ] @
A moze i ovo
[ Laki_Gen @ 10.08.2009. 14:37 ] @
Ovo je prava stvar
Pomozi mi doktore kupicu ti stan hocu malo i ja da budem normalan Izlijeci me doktore od bolesti teske kupicu ti Mercedesa da ne ides pjeske Utjesi me doktore svaka ti se dala necu vise ja da budem dezurna budala Reci mi da nije kasno da postoji nada od bolesne moje glave izlijeci me sada Ref. Hej doktore, doktore popravi me majstore tuzan mi je svaki dan jer ja nisam normalan Hej doktore, doktore dzaba meni pare sve dzaba mecka, dzaba stan kad ja nisam normalan Izbavi me doktore pomozi mi brate ako treba kupicu ti i jahtu na rate Sta cu kad me takvog napravio babo od malena ja i pamet slazemo se slabo Utjesi me doktore svaka ti se dala necu vise ja da budem dezurna budala Reci mi da nije kasno da postoji nada od bolesne moje glave izlijeci me sada Ref. Hej doktore, doktore popravi ga majstore tuzan mu je svaki dan jer on nije normalan Hej doktore, doktore dzaba meni pare sve dzaba mecka, dzaba stan kad ja nisam normalan [ AMD guy @ 10.08.2009. 14:41 ] @
Citat: zaraza: Cujem da postoji i druga varijanta vakcine od koje postanes ptica, pa ne mozes da imas decu sa gusterima. Ne pise(prica) samo David "reptoid" Icke o tom virusu, pogledaj npr ovo Citat: Do Not Take A Swine Flu Vaccine! by Dr. Patricia A. Doyle PhD http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=13356 [ Ivan Dimkovic @ 10.08.2009. 15:00 ] @
Citat: Do Not Take A Swine Flu Vaccine! by Dr. Patricia A. Doyle PhD LOL Ta vakcina ne postoji jos uvek... kako oni uopste znaju da ne treba da se uzima :-) [ Lacika.1991 @ 10.08.2009. 15:07 ] @
pa malo ovo ono i sve se sazna xD
[ AMD guy @ 10.08.2009. 15:24 ] @
Evo zasto http://www.dailymail.co.uk/hea...ntested-swine-flu-vaccine.html
prve vakcine se ocekuju u septembru. BTW ovo je u UK a ne USA. [ Ivan Dimkovic @ 10.08.2009. 15:31 ] @
Ti medikamenti jos nisu prosli ni osnovno ljudsko testiranje - pitanje je da li ce uopste biti kvalifikovani - a da padnu mogu iz vise razloga (jedan od njih je da su stetni, a drugi - jos vise moguc, je da nemaju efekat na ljude).
Vakcina koja zaista deluje protiv doticnog gripa na ljudima danas NE POSTOJI. Prema tome, svako ko daje savet u vezi navodne "vakcine" je najobicniji lazov - jer doticna stvar ne postoji. [ Laki_Gen @ 10.08.2009. 16:05 ] @
To mi, obicni smrtnici, mislimo da ne postoji.
Ona je u stvari jos davno razvijena, prije nego sto je ovaj virus pusten u mase. Sada se dize panika i pravi hype oko ovog gripa da masa padne u ocaj i onda kupuje, kupuje, kupuje vakcinu protiv gripa. Sve su to iluminati smislili, kazem ja vama lepo.... [ Ankalagon the Black @ 10.08.2009. 16:32 ] @
Citat: Vala bas da se zapita - opasna zavera i jos opasniji igraci, a virus ubija manje ljudi nego obican grip... reklo bi se da je plod najgore mrznje prema covecanstvu :) Citat: Uzgred, ako su Bilderbeska Grupa + Iluminati izmislili ubitacni virus (koji ubija manje ljudi od obicnog gripa ;-) zar ne mislis da NE bi hteli da se vakcinises? :-)) Kako stvari trenutno stoje ovo bi bilo najbolje objasnjenje situacije za sada. Ako neko bude hteo da oslobodi opasan virus prilicno je sigurno da ga nece slati u laboratoriju, kao sto je Baxter uradio. To sigurno nije nacin kako se izvodi napad bioloskim oruzijem. Ima u ovoj situaciji sigurno interesa farmaceutskih kompanija i svaceg ostalog, ali, za sada nema ozbiljnih indikacija da je u pitanju pokusaj depopulacije ljudske rase. Virus je jednostavno previse neefikasan. Sto se tice vakcine, koja nije jos ni razvijena, ostaje da se vidi kakva ce biti. Cak i bez vakcine, kad bi se svi samo pridrzavali osnovne licne higijene, virus bi predstavljao mnogo manju opasnost. [ zaraza @ 10.08.2009. 16:37 ] @
Citat: Ankalagon the Black:.......kao sto je Baxter uradio....... Baxter Stockman? edit: Eto sta ispadne kada primate te vacine. [ AMD guy @ 10.08.2009. 19:53 ] @
Ja mislim da je Ankalagon the Black mislio na ovo
http://www.infowars.net/articles/april2009/300409Baxter.htm [ Kosuth @ 10.08.2009. 21:24 ] @
Nisi ti sinko dovoljno zaražen da bi znao šta je on mislio...
[ AMD guy @ 11.08.2009. 09:17 ] @
Jel zaista jos uvek koristis Win98?
[ zaraza @ 11.08.2009. 09:26 ] @
A sto da ne koristi?
Otkud ti znas da u Win7 nisu ugradjeni mehanizmi pomocu kojih spijuniraju svaki tvoj korak na netu i koji koriste tvoj monitor da u sliku impelementiraju subliminalne poruke? [ Srđan Pavlović @ 11.08.2009. 09:43 ] @
Pa ima jos uvek masina kojima je maximalan domet Win98 :)
[ Ivan Dimkovic @ 11.08.2009. 10:06 ] @
Citat: koriste tvoj monitor da u sliku impelementiraju subliminalne poruke? E to je to! Pise na mom monitoru, frekvencija osvezavanja 59 Hz: A svi znamo da LCD monitori osvezavaju sa 60 Hz!!! Sta to znaci? Pa naravno - 60-ti frejm je sublimalna poruka satanistickog/pederskog/zapadnog lobija i centara moci - sto posto su stavili onu kitu ko u Fight Club-u da svi postanemo pederi!!! Pitajte Ivonu ako meni ne verujete! [ AMD guy @ 11.08.2009. 13:07 ] @
Citat: zaraza: A sto da ne koristi? Otkud ti znas da u Win7 nisu ugradjeni mehanizmi pomocu kojih spijuniraju svaki tvoj korak na netu i koji koriste tvoj monitor da u sliku impelementiraju subliminalne poruke? Nisam rekao da ne koristi, samo se cudim da jos ima ljudi koji to koriste. [ Kosuth @ 11.08.2009. 13:33 ] @
Citat: AMD guy: Jel zaista jos uvek koristis Win98? A šta mu fali?!? Pa ja spavam sa ženom,a ne sa kompjuterom ko vi mladi,pa da mora nešto posebno da mi radi... Nego mani se ti mog OS,obrati ti pažnju na ispiranje tvog ličnog "OS",koji je upravo u toku... [ AMD guy @ 12.08.2009. 12:49 ] @
Sta fali mome OS-u, ovo mi je najbolji OS do sada. Znate kako kazu 7 sreca
[ Ivan Dimkovic @ 12.08.2009. 13:45 ] @
Citat: Kosuth Pa ja spavam sa ženom,a ne sa kompjuterom ko vi mladi,pa da mora nešto posebno da mi radi... Ljudi obicno pricaju o onome sto im nedostaje, pogotovu ako to ubace u totalno drugu temu :-) [ jericho1405 @ 12.08.2009. 13:46 ] @
Citat: Ivan Dimkovic: Ljudi obicno pricaju o onome sto im nedostaje, pogotovu ako to ubace u totalno drugu temu :-) Zato i ima win98, kazu sa njim je sex najbolji. :P [ Kosuth @ 12.08.2009. 22:01 ] @
Citat: Ivan Dimkovic pre 10 dana i 7h Citat: iizuzetan He he ok ali ja sam u skoli ucio da je nastao od majmuna covek. Pa zar se ne secas one slike u biologiji za 7 ili 8 razred (ne secam se tacno) koja je bila DOKAZ da smo mi ljudi evoluirali od majmuna? Mozda u tvojoj skoli, u mojoj smo ucili da moderni covek i moderni majmun imaju zajednicke evolutivne pretke... Mada se ocigledno vidi da ti nisi bio na puno casova, pa ti se moze oprostiti lupetanje ;-) Nego, sta mislite da napravimo novi pod-forum MadZone-a, nesto tipa "EM - Tripovi" ili "EM - Haludze" pa da trpamo ovakve teme tamo, kao npr. i onu o vanzemaljcima, a malo iizuetan i ekipa da se druze, ko zna sta se kreativno moze stvoriti iz te saradnje... Recimo, "Teorija evolucije je providna laz - covek je zapravo vanzemaljski eksperiment o kome sve znaju Obama i UN" :) Citat: Ivan Dimkovic pre 10 dana i 6h Citat: mrle 011 dimkovicu, koja teorija se izucava u USA obrazovnom sistemu? Osim u El Pasu, Teksas i privatnim religijskim skolama - teorija evolucije... :) Nego, ozbiljno - danas cu da pricam sa Gojkom, ima da otvorimo "EliteMadZone - Haludze" pa da lepo imate pesak za igranje. Citat: iizuzetan Ok ajde daj gde su ti dokazi koji potkrpljuju teoriju evolucije? Ma da, svaki put kada se ti zapitas, svi cemo da ti crtamo dokaze... dobra fora, a onda ces opet "a gde su dokazi"... shodno tome da je daleko teze crtati i objasnjavati nesto nego pitati glupo pitanje, jasno je kakva t i je ideja :) "EM - Haludze" vas cekaju, pa ti, Mrle i onaj The Black raspravljajte o teoriji vanzemaljskog zaceca, o mamografima ubicama, gay teletabisima ili ... sta god :) http://www.elitemadzone.org/t371536-0-Evolucija-je-providna-laz Citat: Ivan Dimkovic pre 10 dana I... evo ga... Cestitamo korisniku iizuzetan za postovanje prve teme koja je kvalifikovana za Elite UltraMadZone - iliti nesto sto prevazilazi granice ludila koje obican MadZone moze da istrpi :-) Nadamo se da ce UltraMadZone ohrabriti saradnju kreativnih umova i pospesiti nove kreacije na granici suludog :-) http://www.elitemadzone.org/t371536-2-Evolucija-je-providna-laz Citat: Ultra MadZone je MadZone, ali Ultra. Ovde su sve teme koje po svojoj prirodi prevazilaze okvire MadZone.Samo odabrani mogu prevazici te okvire i diskutovati u transcedentnoj ravni Ultra MadZone. Molimo sve ucesnike da se sudrze realiteta i zdrave logike, jer ce navedeni biti podlozni strogoj moderaciji. (moderatori: //) E sad kad se ovo sve uzme u obzir,što ste sami definisali,voleo bih da mi Gojko objasni koji su razlozi brisanja ovog mog posta: Citat: Poruke se najcesce brisu ukoliko odstupaju od tematike datog foruma ili same teme na kojoj se poruka nalazi, ako im je sadrzaj u suprotnosti sa pravilnikom koji mozete videti ispod polja za unos teksta poruke na forumu, ili su na neki drugi nacin nepodobne, a sve u cilju postizanja veceg kvaliteta poruka na forumu. Cesto se poruke brisu jednostavno zbog zastarelosti date teme. Nije nam cilj da ogranicimo slobodu izrazavanja EliteSecurity zajednice, i zato se unapred izvinjavamo ako je Vasa poruka greskom obrisana. Ukoliko ipak zelite da Vam se poruka objavi, probajte da je napisete ponovo (ali u skladu sa pravilnikom) i opet je posaljete. Ovo je sadrzaj originalne poruke: --cut here-- Citat: Baš si lepo zabavište napravio sebi sa ovim UMZ... Sad možete ti i nekolicina tvojih drugara do miiiileeee volje da pravite dupetom nule u prašini. Pazite samo da vam dupe ne dobije kijavicu,ljubi vas čika... Nije džabe ovaj naš mudri narod još odavno rekao:prema svecu i tropar. --cut here-- Dodatni razlog brisanja koji je moderator naveo: Off topic. Hvala na razumevanju. Moderator elitesecurity.org-a, Tyler Durden Napominjem moderatorima da je jako poželjno da se i oni pridržavaju pisanih pravila sa ovog sajta. Citat: Ivan Dimkovic pre 7h 2min ''Citat: Kosuth Pa ja spavam sa ženom,a ne sa kompjuterom ko vi mladi,pa da mora nešto posebno da mi radi... Ljudi obicno pricaju o onome sto im nedostaje, pogotovu ako to ubace u totalno drugu temu :-) Dimkoviću misliš li da je samo tebi bogom dano da falširaš temu: Citat: Ivan Dimkovic pre 1 dan i 10h Citat: koriste tvoj monitor da u sliku impelementiraju subliminalne poruke? E to je to! Pise na mom monitoru, frekvencija osvezavanja 59 Hz: A svi znamo da LCD monitori osvezavaju sa 60 Hz!!! Sta to znaci? Pa naravno - 60-ti frejm je sublimalna poruka satanistickog/pederskog/zapadnog lobija i centara moci - sto posto su stavili onu kitu ko u Fight Club-u da svi postanemo pederi!!! Pitajte Ivonu ako meni ne verujete! Dakle,o tome šta meni nedostaje,a šta tebi,možemo da razgovaramo tek kad svojim aktivnostima uspeš,nekako,da obezbediš sebi onoliko potomaka,makar koliko sam ja sebi,ovako ovim svojim izjavama istrčavaš na teren koji još uvek nije tvoj i u kome još nemaš neophodnog iskustva da bi mogao bilo šta smisleno da kažeš. Mada u UMZ,po tvojoj ideji,i ne mora da bude išta smisleno rečeno,tako da se postavlja pitanje aktivnosti moderatora u primeni pisanih pravila ovog foruma,a u vezi ovog posta. Citat: AMD guy pre 8h 29min Sta fali mome OS-u, ovo mi je najbolji OS do sada. Znate kako kazu 7 sreca Ono na šta si trebao da obratiš pažnju u mom postu su apostrofi. Citat: jericho1405 pre 7h 38min Citat: Ivan Dimkovic: Ljudi obicno pricaju o onome sto im nedostaje, pogotovu ako to ubace u totalno drugu temu :-) Zato i ima win98, kazu sa njim je sex najbolji. :P'' Da znaš da si u pravu,ume po nekad da me keca...ali brate i šljaka! [ Gej @ 16.08.2009. 11:08 ] @
Negde sam procitao sledece,citiram:"Postoje indicije da su virusi side/AIDS,pticjeg gripa,svinjskog gripa i zute goznice modifikovani virusi. To znaci da su kreirani u nekoj od tajnih laboratorija. Danas na planeti zivi od 6,5 do 7,5 milijardi stanovnika,a mocnici Novog svetskog poretka nastoje da taj broj svedu na tri milijarde uz pomoc raznih modifikovanih virusa koje oslobadjaju iz tajnih laboratorija:pticjeg gripa,svinjskog gripa,side,zute groznice...... Ovaj "scenario" nikako ne bi trebalo unapred odbaciti!" Kraj citata
Sta mislite da li je i virus svinjskog gripa modifikovan virus? Mediji u svetu od izbijanja epidemije bave se istraživanjima o nastanku svinjskog gripa, a među najdrastičnijim teorijama je ona prema kojoj je virus veštački proizveden kao biološko oružje. Zanimljiv je i ovaj clanak http://pakalert.wordpress.com/...e-flu-your-plastic-fema-coffin Ja mislim da ce Srbiju zaobici "svinjski" grip,kao sto je zaobisao i onaj "pticiji". P.S. Istrazivanja koja se obavljaju na Severnom i Juznom polu mogu da izazovu katastrofu u epidemioloskom smislu. U blizoj buducnosti pojavice se bacili, virusi i bakterije koji su tamo bili zamrznuti milionima godina,potpuno nepoznati savremenoj medicini. Oni se mogu unistiti samo vatrom. Lek protiv toga medicina nema i,hoces-neces,zvakacemo lekovito bilje. [ AMD guy @ 20.08.2009. 01:49 ] @
a postoji i ovo
http://video.google.com/videoplay?docid=-5266884912495233634 Nutricide - Criminalizing Natural Health, Vitamins, and Herbs - [ websurfer @ 03.11.2009. 21:12 ] @
Citat: Pogresno si mislio/la. Citat: Gej: P.S. Istrazivanja koja se obavljaju na Severnom i Juznom polu mogu da izazovu katastrofu u epidemioloskom smislu. U blizoj buducnosti pojavice se bacili, virusi i bakterije koji su tamo bili zamrznuti milionima godina,potpuno nepoznati savremenoj medicini. Oni se mogu unistiti samo vatrom. Lek protiv toga medicina nema i,hoces-neces,zvakacemo lekovito bilje. A te bakterije i virusi bi mogli da prezive zaledjeni toliki vremenski period? Ne bih rekao da je bas tako... [ Milos911 @ 03.11.2009. 21:25 ] @
U Uzicu proglasena pandemija. Najgore je sto je pocela sezona obicnog gripa, pa se ne zna ko ima koji....
[ sinpetrovic @ 03.11.2009. 21:33 ] @
Sta mislite o ovim tekstovima?
Svinjski grip Sarajevo-X Citat: evo opet nešto o ovoj gripi koje dobih na mail,koji kruži.Kolio ovdje istine ima ko to zna :-) Ja sam kvalifikovani farmaceut. Istraživao sam vakcinu svinjskog gripa koju je naša vlada kupila za nas (koristeći naš novac) i koja je sto puta opasnija od svinjskog gripa. Da li znate da su proizvođači vakcine protiv svinjskog gripa zatražili od vlade izuzeće od mogucih tužbi u slučaju da vakcine uzrokuju štetu na ljudima? Ako ste napravili vakcinu za koju znate da deluje, zašto bi vam onda bilo potrebno pravno izuzeće u slučaju neželjenih posledica na ljudima? Zar to nije veliki znak upozorenja za sve nas? Virus Svinjskog gripa ubio je oko 2 / 3000 ljudi ukupno. Običan grip ubija 40 000 ljudi godišnje, pa zašto se onda štitimo od Svinjskog gripa a ne od običnog gripa? Da li to ima smisla? Zbog čega se onda podiže ovolika panika? Vakcina protiv Svinjskog gripa sadrži 2 užasno opasne stvari - jedna se zove thimerosol. U njegovom sastavu je 50% žive. Thimeresol se veže na receptore u mozgu, i, zapravo, uzrokuje oštećenja mozga. Je li pametno ubrizgavati thimerosol, i dobiti oštećenje mozga, spustivši pri tom IQ ljudi za 10 bodova, kao i brojna druga ostećenja, kako bi se izbeglo dobijanje gripa koji ubija 95% manje ljudi nego obični grip? Drugi opasni sastojak Vakcine protiv Svinjskog gripa zove se squalene. Squalene vara vaš imuno sistem da počne da ubija vaše sopstvene ćelije, što stvara auto-imune bolesti kao što su astma, multipla scelerosis, dijabetes, i hrpu drugih bolesti za koje još nemamo naziv. Zar je pametno u sebe ubrizgati te stvari, kako bi se izbegao relativno blagi grip, poput svinjskog gripa? Ako ste trudni zapitajte se ovo - zašto bi uzimali Panvax, kada on sadrži Neomicin sulfat i polymyxin B - od kojih oba pokazuju pozitivne rizike za vaše nerođeno dete - kako bi izbegli šta? Blagi grip, koji ubija 95% manje ljudi nego običan grip? Ja sam stručnjak za kritičku analizu lekova i njihove učinke na ljudima. I neka se neko samo usudi da dođe do mene sa špricom punim Vakcine protiv Svinjskog gripa, ili da dođe blizu moje porodice jer ću uzeti iglu od njih i probosti ih njom serijom veoma jakih uboda! Ova stvar je otrov. Nemojte to uzeti. Ne dozvolite da vaši prijatelji to uzmu. Ne dozvolite da vaša porodica to uzme. Ako vas neki idiot u laboratoriji pita: želite li ovu vakcinu, pitajte ga o thimerosolu, o squaleneu, i zašto kompanija koja je to napravila želi da ima pravno oslobođenje od moguće tužbe, i onda pogledajte njihova lica koja će imati izgled tipa: O, bože moj, pa vi ste me izrešetali serijom pitanja na koja ja zaista nemam odgovor! http://www.youtube.com/watch?v=uR5p_bD3uLc Citat: PostPostao/la kmosst dana 03/11/2009 16:51 Vakcina: da ili ne, pitanje je sad. Izgleda da internetom kruze razno razni mailovi. Ja danas dobih ovaj, takodjer cirkularni. Ovo je mail poslan prijatelju Dr. Blaylocka i sada se prosljedjuje svima zainteresiranim. Molim Vas prosljedite ga dalje. Obratite pozornost na prilozenu biografiju Dr Blaylocka. Dr Blaylock je celni neurokirurg autor i lektor. Pohadjao je LSU Medicinski Fakultet u New Orleansu, i upotpunio svoju internisticku i neurolosku praksu na Medicinskom Fakultetu na Juznoj Karolini u Carlstonu. NITKO NE BI SMIO UZETI CJEPIVO ZA SVINJSKU GRIPU - to je jedno od najopasnijih cjepiva ikada.Sadrzi imuni sastojak zvan (MF-59) koji se pokazao Kao sastojak koji izaziva autoimune bolesti poput MS (multipla) rematoidni artitis i Lupus. To je cjepivo koje je jako povezano sa sindromom zaljevskog rata, koji je ubio vise OD 10.000 vojnika i uzrokovao porast 200% teskih bolesti (smrtonosnih) ALS . To je virus H1N1 koji uzrokuje "kineski sindrom" sto znaèi DA uzrokuje tjelesni imuni sistem koji pretjerano reagira I to je razlog zasto ubija mladje ljude a manje pogadja starije (koji imaju slabiji imunitet). Cjepivo je vrlo snazan imunoloski stimulator i nosi vrlo ozbiljne mogucnosti razvoja latentnog virusa. Najbolja zastita je vitamin D3. Trebalo bi uzeti 5000 IU dnevno i kada se bolest razvije treba povecati dozu na 15.000 IU dnevno. Vitamin D3 je modulira imunolosku reakciju umanjujuci mogucnost pretjerane reakcije I stimulira organizam DA proizvodi antimikrobioloske stanice koje su mocni unistavaci virusa u koje nije ukljucen imunitet.Povezano je sa povecanom dozom vitamina D3 za vecu zastitu. Riblje ulje (ulje sjevernih mora) reducira - umanjuje imunuloske raekcije. Jedna cajna zlica dnevno je dovoljna.Za razlicite I jace somptome 2 zlice dnevno. Antoksidansi pomazu u razlicitim slucajevima I pomazu limun, grape, narance, vitamin C prirodni vitamin E. Najucinkovitiji su voce I vitamini iz voca - http://www.vrp.com - stranica za vezu. Ovo slobodno šaljite poznanicima okolo. Ljudi moraju znati kako da se zaštite. Potražite na internetu: Dr. Russell Blaylock: Svinjske gripe iz 1976 injeno pojavljivanje danas. Dr. Russell Blaylock on 1976 Swine Flu and Outbreak Today (interesting) sme Klinika Cleveland je rangirana kao jedna od glavnih bolnica u Americi prema: US News&World Report (2008). pogledajte na: http://www.clevelandclinic.org Citat: PostPostao/la 100_KA dana 03/11/2009 19:44 evo nesto konstruktivno, prvo pitanje, da li je neko od vas ,kad ga grlo boli probao limun dobro posoljen, vjerujem da nije, ja sam to licno praktikovao i u 100% slucajeva grlo mi je prestalo u roku od jednog dana, dovoljno je polizati jedan limun dobro nasoljen. DRUGO OVAJ TEKST SAM DOBIO NEDAVNO OD JEDNOG KOLEGE IZ ŠVICE. Spriječite svinjsku gripu - odlični savjeti Dr. Vinay Goyal, svjetski autoritet na području nuklearne medicine s više od 20 godina iskustva podijelio je nekoliko efikasnih uputa o kojima se nedovoljno govori. Savjeti dr. Vinaya izuzetno su korisni s obzirom na prirodu globalne epidemije u kojoj je jednostavno nemoguće spriječiti doticaj s virusom H1N1. Koje god mjere opreza poduzmete, vrlo ćete vjerojatno ipak doći u kontakt s virusom. Sam kontakt nije toliki problem - veći je problem spriječiti ga da oživi u tijelu i učini nas bolesnima. Vrata na koja virus ulazi u naše tijelo su nosnice i usta. Dok ste još uvijek zdravi i nemate nikakvih simptoma infekcije H1N1 virusom, kako biste spriječili njegovu aktivnost i pojavu simptoma i razvoj sekundarnih infekcija, možete poduzeti neke izuzetno jednostavne korake o kojima se ne govori dovoljno u službenim uputama. Korisnost preventive naglašava se, nažalost, puno manje od "korisnosti" pravovremenog liječenja Tamifluom. Dakle, 1. Često perite ruke (o tome se dovoljno govori, ali nije na odmet ponoviti). 2. Hands-free pristup. To jest, suzdržite se napasti da dirate bilo koji dio lica. Pokušajte što manje ruke prinositi licu (naravno osim kad jedete, perete se ili spavate). 3. Promućkajte u ustima i grgljajte dva puta dnevno toplu vodu u koju ste stavili malo soli. Naime, virusu H1N1 treba dva do tri dana od prvotne infekcije grla ili nosa da zaživi u tijelu i počne pokazivati karakteristične simptome. Obično grgljanje stvarno može spriječiti razvoj bolesti. Taj postupak sa slanom vodom imat će jednak učinak na zdravog pojedinca kao što će Tamiflu imati na bolesnoga. Nemojte podcjenjivati ovaj jednostavan, jeftin i moćan način prevencije bolesti. 4. Slično kao što to treba činiti s ustima, čistite barem jednom svakoga dana nosnice s otopinom tople slane vode. Ne morate biti vješti kao praktikanti Yoge kojima je ovaj postupak rutina, ali snažno ispuhavanje nosa i brisanje (tj. struganje) obje nosnice smotuljcima vate koje ste umočili u slanu vodu lako je učiniti i vrlo je učinkovito. 5. Dajte poticaj prirodnom imunitetu hranom koja je bogata C vitaminom. Prvenstveno se to odnosi na citrično voće. Ako uzimate C vitamin u tabletama, pazite da uzimate onaj pripravak koji ima cinka kako bi poboljšali apsorpciju. 6. Pijte što veće količine toplih napitaka (čajeva, kave, kakaa). Pijenje toplih napitaka ima jednak učinak kao i grgljanje, samo u suprotnom smjeru. Ono ispire živuće viruse iz grla u želudac gdje ne mogu preživjeti i učiniti nas bolesnima. [ anon142305 @ 03.11.2009. 22:37 ] @
Treci citirani text (tj. pobrojane, malo skracene savete) su juce objavile novine 24 sata.
[ websurfer @ 03.11.2009. 23:00 ] @
Higijena, unosenje vitamina, unosenje tecnosti - to je opste poznato ali ovo sa slanom vodom prvi put vidim:
Citat: 3. Promućkajte u ustima i grgljajte dva puta dnevno toplu vodu u koju ste stavili malo soli. Naime, virusu H1N1 treba dva do tri dana od prvotne infekcije grla ili nosa da zaživi u tijelu i počne pokazivati karakteristične simptome. Obično grgljanje stvarno može spriječiti razvoj bolesti. Taj postupak sa slanom vodom imat će jednak učinak na zdravog pojedinca kao što će Tamiflu imati na bolesnoga. Nemojte podcjenjivati ovaj jednostavan, jeftin i moćan način prevencije bolesti. 4. Slično kao što to treba činiti s ustima, čistite barem jednom svakoga dana nosnice s otopinom tople slane vode. Ne morate biti vješti kao praktikanti Yoge kojima je ovaj postupak rutina, ali snažno ispuhavanje nosa i brisanje (tj. struganje) obje nosnice smotuljcima vate koje ste umočili u slanu vodu lako je učiniti i vrlo je učinkovito. [ anon142305 @ 04.11.2009. 07:50 ] @
Btw, Youtube link iz prvog texta deluje ko najgori horor film.
[ musicmaster @ 11.11.2009. 02:22 ] @
[ Srđan Pavlović @ 11.11.2009. 02:45 ] @
Hahaha, Indeksovci loodaci, dobri su :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|