[ zid-024 @ 12.08.2009. 16:59 ] @
na site-u tehnomarketa sam video zanimljivu ponudu cd-mp3 playera, cena nesti ispod 2000 din.
zanima me, valja li to icemu, ili je bacanje para.
ne treba mi nista posebno, samo da cita mp3 i da povezem 2 zvucnika da se cuje muzika i da se sto manje cuje lada.
unapred hvala na pomoci.
modeli su:
PANASONIC CQ-C3303NE
PANASONIC CQ-C1325N
PANASONIC CQ-C1323NE
[ MatezYU @ 12.08.2009. 22:50 ] @
Ja sam kupio isto u Tehnomarketu neki Sony mp3 plejer, radi savrseno vec trecu godinu - bio je neki model na snizenju. Pre toga sam imao Panasonic-a (ne secam se tacno oznake ali podrzavao je mp3) i on je poceo malo da zeza, da slabije cita diskove i da preskace. Za 2k dinara se ne bi puno dvoumio, nije neki novac a posluzice te sigurno..
[ zid-024 @ 13.08.2009. 06:09 ] @
zovem juce radnju u Subotici, rece covek da ima toga u skladistu koliko hocu, ali da su neispravni !!!!!!
ko je tu lud, a ko zbunjen!
najjeftiniji su im kaze oko 5 500 din, kao nista ispod toga nema, a ako se pogleda na site-u, vidi se da ima 10-15 proizvoda sipod te cene, ako se sortira po ceni.
naravno, nema svih proizvoda u SU, ali oni bi trebali da naruce proizvod da im posalju ukoliko ih ima "negde u sistemu".
zanimljiva situacija!
[ etjen @ 13.08.2009. 13:27 ] @
nema šanse za ispod 4000 bilo šta iole normalno. Šta više, ako kupiš nešto što je najjeftinije, samo ćete na kraju nervirati
[ jablan @ 13.08.2009. 13:37 ] @
Citat:
zid-024: zovem juce radnju u Subotici, rece covek da ima toga u skladistu koliko hocu, ali da su neispravni !!!!!!

Kako neispravni, kako mogu da prodaju neispravnu robu? Je li ti rekao šta im fali?

Meni kao modeli izgledaju sasvim ok.
[ Flo33 @ 13.08.2009. 13:39 ] @
Aj da ne otvaram novu temu, kako moze da se nabaci TV tjuner na player? Ima usb izlaz, av... ima i opcija na njemu za tv, ali ne kapiram kako. Pioneer 5100 VHF. I koji je sposoban da odrzi iole dobar analogni signal?

Edit, pre par godina sam kupio za male pare x-wave ( mislim da se tako zove) za neke smesne pare, kao privremeno resenje, mogu reci da je bio neverovatan! I zvuk i cita sve zivo, nikada nije izbacio CD. I neke madjarske zvucnike sa ogromnim magnetom, sve zajedno nije ispalo 50e, a super je radilo