[ SlobaBgd @ 17.08.2009. 20:13 ] @
http://www.cafe.ba/fun/21362_T...-vaginom-na-svijetu-VIDEO.html

Citat:
Upoznajte Tatiatu Kozhevnikovu (42), ženu iz Rusije, koja sa ponosom nosi titulu žene sa najsnažnijom vaginom na svijetu. Njena vagina može podići masu od čak četrnaest kilograma, što je službeno prihvaćeno i uvršteno u Gunnessovu knjigu rekorda.

Tatiata je podizanjem četrnaest kilograma teške zlatne kugle pričvršćene za vaginu srušila svoj stari rekord i time obezbijedila laskavu titulu doslovno najjače vagine na cijelom svijetu. Za taj poduhvat se spremala čak punih petnaest godina, za što je navela kako je za tako nešto potrebna redovna vježbe i stroga disciplina.

http://www.youtube.com/watch?v=8jxTCXvjle4

Hajde da čujemo komentare i mišljenja, kako ovaj nesvakidašnji rekord može da poboljša zdravlje i funkcionalnost (u svakom smislu) jedne žene.

Stavio sam ovo u Ultra MadZone, bolje nego da me moderatori tamo sele.

[ Ivan Dimkovic @ 17.08.2009. 20:55 ] @
Komentar sa youtube-a:

Citat:

my friend Lance dated her...we have not seen him since
[ Igor Gajic @ 17.08.2009. 21:05 ] @
Citat:

Not impressed until she does a truck pull ;-)

[ musicmaster @ 17.08.2009. 21:35 ] @
Idi begaj, pa ova može da radi i kao katapult... za teniske loptice.... npr.
[ SlobaBgd @ 17.08.2009. 22:17 ] @
OK sve to, ali jeste li videli kako žena vežba? Okači teg za kuglicu koja joj je u ... jelte, i šetka po sobi. Jeste malo za*ebat položaj, ali kad te ta stisne! Nema vađenja pre vremena!
[ Ivan Dimkovic @ 17.08.2009. 22:22 ] @
Hehehe ja mislim da se malo ko zali na stisak :)
[ musicmaster @ 17.08.2009. 22:35 ] @
A kad se zgrči bez ženine dozvole i kontrole, a alatka unutra,... pa ne možeš da ga izvučeš?
Meni se to nije desilo nikada, na svu sreću, ali znam da tu jednino injekcija pomaže.

Tu bi se svako od nas žalio sa telefonom u ruci u veoma nezgodnom položaju.
[ Goran Arandjelovic @ 18.08.2009. 01:44 ] @
Citat:
SlobaBgd: OK sve to, ali jeste li videli kako žena vežba? Okači teg za kuglicu koja joj je u ... jelte, i šetka po sobi. Jeste malo za*ebat položaj, ali kad te ta stisne! Nema vađenja pre vremena!

Ma džabe stiska, ako se nešto drugo desi pre vremena... :)
[ Srđan Pavlović @ 18.08.2009. 23:50 ] @
Pa dobro, sve su to tamo dole u osnovi misici i mogu se trenirati - jacati, e sad, disciplina jeste malo cudna, ali... sta je tu je :)

Meni to zanimljivije od Curling-a :D
[ D.H.Lorens @ 22.08.2009. 18:30 ] @
Ene` !!!
Mozda bi mogla neka "spojka" da se odradi za ovija dvoje :

Takmicenje moooze da pocne...
[ pantelić slobodan @ 22.09.2009. 10:00 ] @
Da nije vezala uzicu za gaćice???